13 Ιουλίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Η Άννα Καραμανλή στον Άγιο Δημήτριο στο Crepelino. Μίλησε με τους δημότες. Αντάλλαξε απόψεις ενόψει εκλογών.

Η Άννα Καραμανλή στον Άγιο Δημήτριο στο Crepelino. Μίλησε με τους δημότες. Αντάλλαξε απόψεις ενόψει εκλογών.

i-anna-karamanli-ston-agio-dimitrio-sto-crepelino-milise-me-toys-dimotes-antallaxe-apopseis-enopsei-eklown-brahaminewsgr.jpg15.jpg

Η Άννα Καραμανλή στον Άγιο Δημήτριο στο Crepelino. Μίλησε με τους δημότες. Αντάλλαξε απόψεις ενόψει εκλογών.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ

Η Άννα Καραμανλή στον Άγιο Δημήτριο στο Crepelino

Την ευκαιρία να έρθει πιο κοντά με τους δημότες του Αγίου Δημητρίου είχε τη Δευτέρα το βράδυ 19 Δεκεμβρίου 2022, η Άννα Καραμανλή. Η βουλευτής της ΝΔ ήταν φιλοξενούμενη στο κατάστημα Crepelino από τους ιδιοκτήτες του και συγκεκριμένα από το Γιώργο Ταμπακόπουλο. Η Άννα Καραμανλή ανέπτυξε τα πλάνα της ενόψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών. Παράλληλα, της δόθηκε η δυνατότητα να κάνει έναν μίνι απολογισμό για τη μέχρι σήμερα κυβερνητική θητεία. Της δόθηκε δε η ευκαιρία να συνομιλήσει με τους δημότες που βρέθηκαν στο χώρο για να την ακούσουν. Κι εκείνη με τη σειρά της είχε την ευκαιρία ν’ ανταλλάξει απόψεις μαζί τους και ν’ αφουγκραστεί τη λαϊκή βούληση.

i-anna-karamanli-ston-agio-dimitrio-sto-crepelino-milise-me-toys-dimotes-antallaxe-apopseis-enopsei-eklown-brahaminewsgr.jpgi-anna-karamanli-ston-agio-dimitrio-sto-crepelino-milise-me-toys-dimotes-antallaxe-apopseis-enopsei-eklown-brahaminewsgr.jpg1_.jpgi-anna-karamanli-ston-agio-dimitrio-sto-crepelino-milise-me-toys-dimotes-antallaxe-apopseis-enopsei-eklown-brahaminewsgr.jpg2_.jpgi-anna-karamanli-ston-agio-dimitrio-sto-crepelino-milise-me-toys-dimotes-antallaxe-apopseis-enopsei-eklown-brahaminewsgr.jpg17.jpgi-anna-karamanli-ston-agio-dimitrio-sto-crepelino-milise-me-toys-dimotes-antallaxe-apopseis-enopsei-eklown-brahaminewsgr.jpg7_.jpgi-anna-karamanli-ston-agio-dimitrio-sto-crepelino-milise-me-toys-dimotes-antallaxe-apopseis-enopsei-eklown-brahaminewsgr.jpg3_.jpgi-anna-karamanli-ston-agio-dimitrio-sto-crepelino-milise-me-toys-dimotes-antallaxe-apopseis-enopsei-eklown-brahaminewsgr.jpg6_.jpgi-anna-karamanli-ston-agio-dimitrio-sto-crepelino-milise-me-toys-dimotes-antallaxe-apopseis-enopsei-eklown-brahaminewsgr.jpg8_.jpgi-anna-karamanli-ston-agio-dimitrio-sto-crepelino-milise-me-toys-dimotes-antallaxe-apopseis-enopsei-eklown-brahaminewsgr.jpg9_.jpgi-anna-karamanli-ston-agio-dimitrio-sto-crepelino-milise-me-toys-dimotes-antallaxe-apopseis-enopsei-eklown-brahaminewsgr.jpg10.jpgi-anna-karamanli-ston-agio-dimitrio-sto-crepelino-milise-me-toys-dimotes-antallaxe-apopseis-enopsei-eklown-brahaminewsgr.jpg11.jpgi-anna-karamanli-ston-agio-dimitrio-sto-crepelino-milise-me-toys-dimotes-antallaxe-apopseis-enopsei-eklown-brahaminewsgr.jpg12.jpgi-anna-karamanli-ston-agio-dimitrio-sto-crepelino-milise-me-toys-dimotes-antallaxe-apopseis-enopsei-eklown-brahaminewsgr.jpg16.jpgi-anna-karamanli-ston-agio-dimitrio-sto-crepelino-milise-me-toys-dimotes-antallaxe-apopseis-enopsei-eklown-brahaminewsgr.jpg7_.jpg

 

Ενδιαφέρουσα συζήτηση

Η Άννα Καραμανλή αναφερόμενη στην εκδήλωση αφού εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς το Γιώργο Ταμπακόπουλο για τη δυνατότητα που της έδωσε να βρεθεί στο χώρο, με ανάρτηση στη σελίδα της στο facebook, αναφέρθηκε στο περιεχόμενο της συζήτησης, λέγοντας: “Σ ευχαριστώ Γιώργο μου για την εκδήλωση.
Είχα μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους φίλους της παράταξης για το κυβερνητικό έργο. Όλοι αναγνωρίζουν την προσπάθεια της κυβέρνησης και αισθάνονται ασφάλεια που στο τιμόνι της χώρας βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης“.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ”