14 Ιουνίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Ταμπακόπουλος: Αποχώρησε από τη “ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ”. Ο δημοτικός σύμβουλος ανεξαρτητοποιήθηκε

Ταμπακόπουλος: Αποχώρησε από τη “ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ”. Ο δημοτικός σύμβουλος ανεξαρτητοποιήθηκε

tampakopoylos-apohwrise-apo-ti-nea-pnoi-prooptiki-apo-ti-nea-pnoi-prooptiki-o-dimotikos-symvoylos-anexartitopoiithike-brahaminewsgr.jpg3_.jpg

Ταμπακόπουλος: Αποχώρησε από τη “ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ”. Ο δημοτικός σύμβουλος ανεξαρτητοποιήθηκε. Τι αναφέρει στην επιστολή του.

 

Ταμπακόπουλος: Αποχώρησε από τη “ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ”

 

Την αποχώρησή του από την παράταξη “ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ” και την ανεξαρτητοποίησή του ως δημοτικός σύμβουλος γνωστοποίησε ο Γιώργος Ταμπακόπουλος.

Ο δημοτικός σύμβουλος, γνωστοποίησε την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022 τις προθέσεις του μέσω επιστολής που είχε αποδέκτη τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Αγίου Δημητρίου.

Η επιστολή Ταμπακόπουλου

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Ταμπακόπουλος, αναφέρει:

“κ. Πρόεδρε

Με την παρούσα επιστολή θέλω να δηλώσω την αποχώρησή μου από τη δημοτική παράταξη “ΝΕΑ ΠΝΟΗ” και την ανεξαρτητοποίησή μου ως δημοτικός σύμβουλος. Σ’ όλη την πολιτική μου διαδρομή έχω μια ξεκάθαρη σχέση ειλικρίνειας με τους πολίτες και αγωνίζομαι για τα δίκαια αιτήματά τους στο φως και όχι στο παρασκήνιο της πολιτικής.

Η αποκάλυψη της δημάρχου στο δημοτικό συμβούλιο στις 30/11/2022, η οποία υποστήριξε ότι ενημέρωσε τον επικεφαλής μας για το θέμα του νομικού συμβούλου και αυτός συμφώνησε, χωρίς να έχω ενημέρωση, ως μέλος της δημοτικής ομάδας, με οδήγησε στη λήψη της απόφασής μου αυτής, για ανεξαρτητοποίηση.

Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος για το καλό του τόπου μας και για το μέλλον που μας αξίζει.

Με εκτίμηση

Γιώργος Ταμπακόπουλος”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

Η ΟΜΑΔΑ “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ”