19 Μαΐου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Καλαμακίου: Στις 8 Ιανουαρίου ξεκινάει η ασφαλτόστρωση της λεωφόρου. Πως θα γίνεται η κυκλοφορία

Καλαμακίου: Στις 8 Ιανουαρίου ξεκινάει η ασφαλτόστρωση της λεωφόρου. Πως θα γίνεται η κυκλοφορία

kalamakioy-stis-8-ianoyarioy-xekinaei-i-asfaltostrwsi-tis-lewforoy-pws-tha-ginetai-i-kykloforia-brahaminewsgr.jpg

Καλαμακίου: Στις 8 Ιανουαρίου ξεκινάει η ασφαλτόστρωση της λεωφόρου. Πως θα γίνεται η κυκλοφορία. Όλες οι διαδικασίες.

 

Καλαμακίου: Στις 8 Ιανουαρίου ξεκινάει η ασφαλτόστρωση της λεωφόρου

 

Κλείνει τελικά στις 8Ιανουαρίου η λεωφόρος Καλαμακίου, καθώς ξεκινάει η ασφαλτόστρωσή της. Κι όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Ανδρέα Κονδύλη, η Καλαμακίου θα κλείσει από το ύψος της οδού Νίκης έως το ύψος της οδού Θουκυδίδου. Κι όπως αυτονόητο, η κυκλοφορία θα διεξάγεται από παρακάμψεις. και η κυκλοφορία θα διεξάγεται με παρακάμψεις.

Οι δηλώσεις Κονδύλη

Ο δήμαρχος Αλίμου, στη δικαιοδοσία του οποίου ανήκει η ανακατασκευή της λεωφόρου Καλαμακίου, αναφερόμενος στο θέμα, επεσήμανε:

“Οι εργασίες αναμένεται να διαρκέσουν δύο (2) εβδομάδες, καθώς θα γίνει ριζική επανακατασκευή της λεωφόρου (ασφαλτοτάπητας και το έδαφος κάτω από αυτόν), ώστε να αντιμετωπιστούν οριστικά τα συνεχή φαινόμενα καθιζήσεων, διαβρώσεων του υπεδάφους κ.λπ.
Σημειώνεται ότι σε περίπτωση ακατάλληλων καιρικών συνθηκών (χιονόπτωση-βροχόπτωση) την Κυριακή 8 Ιανουαρίου, οι εργασίες θα ξεκινήσουν την αμέσως επόμενη ημέρα.
Το διάστημα των εργασιών, παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφεύγουν τη λεωφόρο Καλαμακίου ή να κινούνται από τις παρακαμπτήριες διαδρομές του σχεδιαγράμματος, τις οποίες θα ακολουθούν και τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ και της Δημοτικής Συγκοινωνίας.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την υπομονή και τη συνεργασία σας, ώστε να υλοποιηθεί με ασφάλεια και με αποτελεσματικότητα ένα έργο απαραίτητο για την πόλη μας, αλλά και για όλα τα διερχόμενα οχήματα”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΛΙΜΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ”