19 Μαΐου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Χριστουγεννιάτικη γιορτή στη Βελουχιώτη. Γέμισε με παιδικές φωνές

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στη Βελουχιώτη. Γέμισε με παιδικές φωνές

hristoygenniatiki-giorti-sti-veloyhiwti-gemise-me-paidikes-fwnes-brahaminewsgr.jpg

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στη Βελουχιώτη. Γέμισε με παιδικές φωνές. Έψαλαν τα κάλαντα.

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στη Βελουχιώτη

 

Στα γιορτινά της ντύθηκε το Σάββατο, η πλατεία Βελουχιώτη και γέμισε με παιδικές φωνές. Κι αυτό γιατί στην χριστουγεννιάτικη γιορτή που προγραμματίστηκε τα παιδιά έδωσαν το παρών, συγκεντρώθηκαν και γιόρτασαν μαζί τον ερχομό των Χριστουγέννων.

Διασκέδασαν, τραγούδησαν και χόρεψαν υπό τους ήχους της μουσικής με χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Μάλιστα, την εκδήλωση έκλεισε η αντιπροσωπεία της Ένωσης Ποντίων Ν. Σμύρνης, Αγίου Δημητρίου και Παλαιού Φαλήρου, η “Μαύρη Θάλασσα”, ψάλλοντας χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

Στην εκδήλωση έδωσε το παρών αντιπροσωπεία της διοίκησης του δήμου Αγίου Δημητρίου μ’ επικεφαλής τη δήμαρχο Μαρία Ανδρούτσου, η οποία με τη σειρά της μετέφερε τις ευχές της για τις γιορταστικές μέρες, και άλλοι φορείς του τόπου.

hristoygenniatiki-giorti-sti-veloyhiwti-gemise-me-paidikes-fwnes-brahaminewsgr.jpg1_.jpghristoygenniatiki-giorti-sti-veloyhiwti-gemise-me-paidikes-fwnes-brahaminewsgr.jpg1_.jpghristoygenniatiki-giorti-sti-veloyhiwti-gemise-me-paidikes-fwnes-brahaminewsgr.jpg4_.jpghristoygenniatiki-giorti-sti-veloyhiwti-gemise-me-paidikes-fwnes-brahaminewsgr.jpg7_.jpghristoygenniatiki-giorti-sti-veloyhiwti-gemise-me-paidikes-fwnes-brahaminewsgr.jpg8_.jpghristoygenniatiki-giorti-sti-veloyhiwti-gemise-me-paidikes-fwnes-brahaminewsgr.jpg9_.jpg

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK 

Η ΟΜΑΔΑ “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ”