4 Ιουνίου 2023

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Τα εγκαίνια του 5ου βρεφονηπιακού σταθμού. Σε ιδιόκτητο κτήριο

Τα εγκαίνια του 5ου βρεφονηπιακού σταθμού. Σε ιδιόκτητο κτήριο

ta-egainia-toy-5oy-vrefonipiakoy-stathmoy-se-idioktito-ktirio-brahaminewsgr.jpg

Τα εγκαίνια του 5ου βρεφονηπιακού σταθμού. Σε ιδιόκτητο κτήριο. Σε γιορτινό κλίμα.

Τα εγκαίνια του 5ου βρεφονηπιακού σταθμού

Ο 5ος βρεφονηπιακός σταθμός λειτουργεί πλέον και επίσημα μετά τα εγκαίνιά του, όπως γνωστοποίησε η δημοτική αρχή. Κι όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωta-egainia-toy-5oy-vrefonipiakoy-stathmoy-se-idioktito-ktirio-brahaminewsgr.jpg5_.jpg

Χαρακτηριστικά, στην ανακοίνωση, επισημαίνεται:

“Μέσα στη γιορτινή ατμόσφαιρα και το κλίμα χαράς της χριστουγεννιάτικης γιορτής των παιδιών του 5ου Βρεφονηπιακού σταθμού, πραγματοποιήθηκαν και τα εγκαίνια της νέας δομής, την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022.
► Ο 5ος παιδικός σταθμός μεταφέρθηκε από την οδό Αιγίνης όπου λειτουργούσε, στο ιδιόκτητο κτήριο του Δήμου επί της Αγ. Κων/νου και Ελένης και αδειοδοτήθηκε ως Βρεφονηπιακός, καθώς πλέον φιλοξενεί και βρέφη.
► Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να μετατραπούν όλοι οι παιδικοί σταθμοί σε βρεφονηπιακούς, γεγονός που θα πραγματοποιηθεί από τη νέα σχολική χρονιά, καθώς και σταδιακά να μεταφερθούν σε ιδιόκτητα κτήρια.
► Ο 5ος Βρεφονηπιακός φιλοξενεί 40 νήπια και 12 βρέφη και αποτελεί ένα “παιδαγωγικό στολίδι” που αντανακλά το υψηλό επίπεδο παρεχόμενων κοινωνικών υπηρεσιών που σταθερά προσφέρει ο Δήμος στους πολίτες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ”