19 Μαΐου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Σύλλογος Κρητών: Στρατάρισμα στον Άγιο Δημήτριο. Με ζωντανή μουσική, χορό και κεράσματα

Σύλλογος Κρητών: Στρατάρισμα στον Άγιο Δημήτριο. Με ζωντανή μουσική, χορό και κεράσματα

syllogos-kritwn-stratarisma-ston-agio-dimitrio-me-zwntani-moysiki-horo-kaikerasmata-brahaminewsgr.jpg22.jpg

Σύλλογος Κρητών: Στρατάρισμα στον Άγιο Δημήτριο. Με ζωντανή μουσική, χορό και κεράσματα. Με κρητικά καλούδια σε κόσμο και καταστηματάρχες.

 

Σύλλογος Κρητών: Στρατάρισμα στον Άγιο Δημήτριο

 

Γέμισε με κρητικές μελωδίες το βράδυ της Πέμπτης 29 Δεκεμβρίου 2022 ο Άγιος Δημήτριος. Ο σύλλογος Κρητών της πόλης και τα μέλη του μ’ επικεφαλής τον πρόεδρό του και υποψήφιο δήμαρχο με την παράταξη “ΜΕΛΛΟΝ”, Στέλιο Μαμαλάκη, στρατάρισαν στους δρόμους της πόλης και γέμισαν με ευχές, μουσική και κεράσματα τον κόσμο.

Οι Κρήτες έδωσαν το ραντεβού τους στο δημαρχείο, από όπου και ξεκίνησαν το στρατάρισμά τους. Σε όλη τη διαδρομή, την πεζοπορία συνόδευε η ζωντανή μουσική την οποία έπαιζαν με τα παραδοσιακά κρητικά μουσικά όργανα, μέλη του συλλόγου.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

 

Καντάδα με περπάτημα, παραδοσιακές μουσικές και κάλαντα γέμισαν την ατμόσφαιρα. Παράλληλα, σε όλη τη διαδρομή προσφέρθηκαν στον κόσμο και στους καταστηματάρχες κρητικά καλούδια. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με μίνι χορευτικά κι άφησαν όλοι ανοικτή την ευχή να ξαναζωντανέψουν όμορφες παρόμοιες στιγμές.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ

syllogos-kritwn-stratarisma-ston-agio-dimitrio-me-zwntani-moysiki-horo-kaikerasmata-brahaminewsgr-1.jpg4_-1.jpg

syllogos-kritwn-stratarisma-ston-agio-dimitrio-me-zwntani-moysiki-horo-kaikerasmata-brahaminewsgr.jpgsyllogos-kritwn-stratarisma-ston-agio-dimitrio-me-zwntani-moysiki-horo-kaikerasmata-brahaminewsgr.jpg18.jpgsyllogos-kritwn-stratarisma-ston-agio-dimitrio-me-zwntani-moysiki-horo-kaikerasmata-brahaminewsgr.jpg8_.jpgsyllogos-kritwn-stratarisma-ston-agio-dimitrio-me-zwntani-moysiki-horo-kaikerasmata-brahaminewsgr.jpg7_.jpgsyllogos-kritwn-stratarisma-ston-agio-dimitrio-me-zwntani-moysiki-horo-kaikerasmata-brahaminewsgr-1.jpg8_-1.jpgsyllogos-kritwn-stratarisma-ston-agio-dimitrio-me-zwntani-moysiki-horo-kaikerasmata-brahaminewsgr-1.jpg8_-1.jpgsyllogos-kritwn-stratarisma-ston-agio-dimitrio-me-zwntani-moysiki-horo-kaikerasmata-brahaminewsgr.jpg9_.jpgsyllogos-kritwn-stratarisma-ston-agio-dimitrio-me-zwntani-moysiki-horo-kaikerasmata-brahaminewsgr.jpg10.jpgsyllogos-kritwn-stratarisma-ston-agio-dimitrio-me-zwntani-moysiki-horo-kaikerasmata-brahaminewsgr.jpg11.jpgsyllogos-kritwn-stratarisma-ston-agio-dimitrio-me-zwntani-moysiki-horo-kaikerasmata-brahaminewsgr.jpg12.jpgsyllogos-kritwn-stratarisma-ston-agio-dimitrio-me-zwntani-moysiki-horo-kaikerasmata-brahaminewsgr.jpg13.jpgsyllogos-kritwn-stratarisma-ston-agio-dimitrio-me-zwntani-moysiki-horo-kaikerasmata-brahaminewsgr.jpg14.jpgsyllogos-kritwn-stratarisma-ston-agio-dimitrio-me-zwntani-moysiki-horo-kaikerasmata-brahaminewsgr.jpg15.jpgsyllogos-kritwn-stratarisma-ston-agio-dimitrio-me-zwntani-moysiki-horo-kaikerasmata-brahaminewsgr.jpg17.jpgsyllogos-kritwn-stratarisma-ston-agio-dimitrio-me-zwntani-moysiki-horo-kaikerasmata-brahaminewsgr.jpg16.jpgsyllogos-kritwn-stratarisma-ston-agio-dimitrio-me-zwntani-moysiki-horo-kaikerasmata-brahaminewsgr-1.jpg18-1.jpgsyllogos-kritwn-stratarisma-ston-agio-dimitrio-me-zwntani-moysiki-horo-kaikerasmata-brahaminewsgr.jpg19.jpgsyllogos-kritwn-stratarisma-ston-agio-dimitrio-me-zwntani-moysiki-horo-kaikerasmata-brahaminewsgr.jpg20.jpgsyllogos-kritwn-stratarisma-ston-agio-dimitrio-me-zwntani-moysiki-horo-kaikerasmata-brahaminewsgr.jpg21.jpg

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ”