13 Ιουλίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Άγιος Δημήτριος: Δρομολογήθηκε η τοποθέτηση του χλοοτάπητα στο δημοτικό στάδιο. Τι αναφέρει η σύμβαση

Άγιος Δημήτριος: Δρομολογήθηκε η τοποθέτηση του χλοοτάπητα στο δημοτικό στάδιο. Τι αναφέρει η σύμβαση

agios-dimitrios-dromologithike-i-topothetisi-toy-hlootapita-sto-dimotiko-stadio-ti-anaferei-i-symvasi-brahaminewsgr.jpg

Άγιος Δημήτριος: Δρομολογήθηκε η τοποθέτηση του χλοοτάπητα στο δημοτικό στάδιο. Τι αναφέρει η σύμβαση. Οι δηλώσεις της δημάρχου.

 

Άγιος Δημήτριος: Δρομολογήθηκε η τοποθέτηση του χλοοτάπητα στο δημοτικό στάδιο

Δρομολογήθηκε η διαδικασία τοποθέτησης του χλοοτάπητα στο δημοτικό γήπεδο του Αγίου Δημητρίου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου, πριν την εκπνοή του έτους και μετά την ολοκλήρωση των ιδιαίτερα χρονοβόρων διαδικασιών προσυμβατικού ελέγχου, υπογράφτηκε την Παρασκευή 30-12-2022, από τη Δήμαρχο Μαρία Ανδρούτσου και τον εκπρόσωπο της μειοδότριας εταιρείας “Α. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ – Β. ΠΑΡΛΑΝΤΖΑΣ ΟΕ” η σύμβαση για την “Προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο Δημοτικό Γυμναστήριο”, συνολικής αξίας 602.748 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).
Η δαπάνη χρηματοδοτείται με το ποσό των 535.259,76 € από την Περιφέρεια Αττικής.

 

Το πιστοποιητικό FIFA QUALITY PRO

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου: “Ο ανάδοχος υποχρεούται να ολοκληρώσει τις εργασίες και να λάβει το πιστοποιητικό FIFA QUALITY PRO εντός 4 μηνών”.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η δήμαρχος: “Με την υπογραφή της σύμβασης αυτής κλείνει οριστικά ένα θέμα που απασχόλησε αρκετά το Δήμο και για το οποίο έχουμε κατ’ επανάληψη αναφερθεί και στο Δημοτικό Συμβούλιο και σε δημόσιες διαβουλεύσεις. Είναι προφανές ότι κατά τη φάση εκτέλεσης του έργου, το δημοτικό στάδιο θα υπολειτουργεί και για αυτό ζητάμε την κατανόηση του κοινού που κάνει χρήση των εγκαταστάσεων.
Πολύ σύντομα το Δημοτικό Στάδιο, εξοπλισμένο με ένα σύγχρονο χλοοτάπητα υψηλών αθλητικών και περιβαλλοντικών προδιαγραφών, θα είναι και πάλι στη διάθεση των συλλόγων της πόλης”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ SPORT ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ”