14 Ιουνίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Ανδρούτσου: Στους δρόμους για ευχές. Μοίρασε ημερολόγια και το γούρι του δήμου

Ανδρούτσου: Στους δρόμους για ευχές. Μοίρασε ημερολόγια και το γούρι του δήμου

Ανδρούτσου: Στους δρόμους για ευχές. Μοίρασε ημερολόγια και το γούρι του δήμου. Με τους συνεργάτες της.

 

Ανδρούτσου: Στους δρόμους για ευχές

Περιοδεία στους δρόμους του Αγίου Δημητρίου έκαναν την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2022, η Μαρία Ανδρούτσου και οι συνεργάτες της. Αντάλλαξαν ευχές με τον κόσμο, μοίρασαν ημερολόγια αλλά και το γούρι του δήμου, όπως το αποκαλεί η δήμαρχος.

Συγκεκριμένα, η αντιπροσωπεία του δήμου και η Μαρία Ανδρούτσου βρέθηκαν σε δυο λαϊκές αγορές και ευχήθηκαν για τις γιορτές και τη νέα χρονιά, στους δημότες. Το επιτελείο της διοίκησης του δήμου, βρέθηκε στις δυο λαϊκές αγορές του Αγίου Βασιλείου και του Ασυρμάτου. Επίσης, τις επιχειρήσεις της οδού Παπάγου και της οδού Ασυρμάτου, όπου και πρόσφεραν το ημερολόγιο και το γούρι του δήμου.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ

androytsoy-stoys-dromoys-gia-eyhes-moirase-imerologia-kai-to-goyri-toy-dimoy-brahaminewsgr.jpgandroytsoy-stoys-dromoys-gia-eyhes-moirase-imerologia-kai-to-goyri-toy-dimoy-brahaminewsgr.jpg1_.jpgandroytsoy-stoys-dromoys-gia-eyhes-moirase-imerologia-kai-to-goyri-toy-dimoy-brahaminewsgr.jpg2_.jpgandroytsoy-stoys-dromoys-gia-eyhes-moirase-imerologia-kai-to-goyri-toy-dimoy-brahaminewsgr.jpg5_.jpgandroytsoy-stoys-dromoys-gia-eyhes-moirase-imerologia-kai-to-goyri-toy-dimoy-brahaminewsgr.jpg6_.jpg

androytsoy-stoys-dromoys-gia-eyhes-moirase-imerologia-kai-to-goyri-toy-dimoy-brahaminewsgr.jpg7_.jpgandroytsoy-stoys-dromoys-gia-eyhes-moirase-imerologia-kai-to-goyri-toy-dimoy-brahaminewsgr.jpg8_.jpg

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η δήλωση της δημάρχου

Η Μαρία Ανδρούτσου, με ανάρτησή της στο προφίλ της στο Facebook, αναφερόμενη στο θέμα, τόνισε: “Σήμερα είχαμε την ευκαιρία με τους συνεργάτες να ευχηθούμε για τις γιορτές και τη νέα χρονιά στις δύο λαϊκές αγορές (Αγ. Βασιλείου και Ασυρμάτου) και τις επιχειρήσεις της οδού Παπάγου και της οδού Ασυρμάτου και να προσφέρουμε το ημερολόγιο και το γούρι του Δήμου”.

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ”