24 Ιουλίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Plotter Line: Μεζεδοκατάσταση για το καλό. Με έθιμα Θεσσαλονίκης γλεντάνε τον ερχομό του νέου έτους

Plotter Line: Μεζεδοκατάσταση για το καλό. Με έθιμα Θεσσαλονίκης γλεντάνε τον ερχομό του νέου έτους

Plotter-Line-mezedokatastasi-gia-to-kalo-me-ethima-thessalonikis-glentane-ton-erhomo-toy-neoy-etoys-brahaminewsgr.jpg1_.jpg

Plotter Line: Μεζεδοκατάσταση για το καλό. Με έθιμα Θεσσαλονίκης γλεντάνε τον ερχομό του νέου έτους. Ο Δήμος Γρηγοριάδης και η σύζυγός του Οσία.

 

Plotter Line: Μεζεδοκατάσταση για το καλό

 

Με μία ιδιαιτερότητα γιορτάζουν στη Θεσσαλονίκη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Στήνουν λοιπόν ένα παρείστκο γλέντι και διασκεδάζουν ψήνοντας και πίνοντας. Και όχι μόνο σε επίπεδο οικογένειας αλλά και σε εργασιακό επίπεδο. Από τη μία μεριά αποχαιρετούν το χρόνο που έφυγε κι από την άλλη, γλεντούν για να υποδεχτούν το νέο χρόνο που έρχεται.

Αυτό λοιπόν συνέβη και στην επιχείρηση του Δήμου Γρηγοριάδη και της συζύγου του Οσίας, οι οποίοι κατάγονται  από τη συμπρωτεύουσα, που εδρεύει στον Άγιο Δημήτριο, επί της οδού Παπάγου. Πρόκειται για την εκτυπωτική εταιρία Plotter Line. Έστησαν λοιπόν την ψησταριά έξω από την επιχείρησή τους και μαζί με τους φίλους και τους υπαλλήλους τους απόλαυσαν τους μεζέδες και τα ποτά τους. Ανταλλάσσοντας ευχές για τον ερχομό του νέου χρόνου. Εμείς ευχόμαστε και του χρόνου!

Plotter-Line-mezedokatastasi-gia-to-kalo-me-ethima-thessalonikis-glentane-ton-erhomo-toy-neoy-etoys-brahaminewsgr.jpg2_.jpgPlotter-Line-mezedokatastasi-gia-to-kalo-me-ethima-thessalonikis-glentane-ton-erhomo-toy-neoy-etoys-brahaminewsgr.jpg

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ BUSSINES ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΠΡΑΧΑΜΙ”