4 Ιουνίου 2023

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Κλείνει από την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023 η Καλαμακίου. Ξεκινά η ασφαλτόστρωση

Κλείνει από την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023 η Καλαμακίου. Ξεκινά η ασφαλτόστρωση

kleinei-apo-tin-kyriaki-8-ianoyarioy-2023-i-kalamakioy-xekina-i-asfaltostrwsi-brahaminewsgr.png

Κλείνει από την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023 η Καλαμακίου. Ξεκινά η ασφαλτόστρωση. Τι θα ισχύσει

 

Κλείνει από την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023 η Καλαμακίου

 

Κλείνει από την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023 η Καλαμακίου. Πρόκειται, σύμφωνα με τον προγραμματισμό των υπευθύνων, να ξεκινήσουν τα έργα ασφαλτόστρωσης της λεωφόρου.

Σχετικά με το θέμα έκανε ανάρτηση και ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης. Σύμφωνα μ’ αυτή, η λεωφόρος θα κλείσει, από το ύψος της οδού Νίκης έως το ύψος της οδού Θουκυδίδου.

 

Η ανάρτηση του δημάρχου

 

“Οι εργασίες αναμένεται να διαρκέσουν δύο (2) εβδομάδες, καθώς θα γίνει ριζική επανακατασκευή της λεωφόρου (ασφαλτοτάπητας και το έδαφος κάτω από αυτόν), ώστε να αντιμετωπιστούν οριστικά τα συνεχή φαινόμενα καθιζήσεων, διαβρώσεων του υπεδάφους κ.λπ.
Σημειώνεται ότι σε περίπτωση ακατάλληλων καιρικών συνθηκών (χιονόπτωση-βροχόπτωση) την Κυριακή 8 Ιανουαρίου, οι εργασίες θα ξεκινήσουν την αμέσως επόμενη ημέρα.
Το διάστημα των εργασιών, παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφεύγουν τη λεωφόρο Καλαμακίου ή να κινούνται από τις παρακαμπτήριες διαδρομές του σχεδιαγράμματος, τις οποίες θα ακολουθούν και τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ και της Δημοτικής Συγκοινωνίας.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την υπομονή και τη συνεργασία σας, ώστε να υλοποιηθεί με ασφάλεια και με αποτελεσματικότητα ένα έργο απαραίτητο για την πόλη μας, αλλά και για όλα τα διερχόμενα οχήματα”.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΛΙΜΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ”