25 Απριλίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Στο ΕΕΕΕΚ Αγίου Δημητρίου στην κολυμβητική δεξαμενή ο αγιασμός των υδάτων. Παρουσία της Μαρίας Ανδρούτσου

Στο ΕΕΕΕΚ Αγίου Δημητρίου στην κολυμβητική δεξαμενή ο αγιασμός των υδάτων. Παρουσία της Μαρίας Ανδρούτσου

sto-eeeek-agioy-dimitrioy-stin-kolymvitiki-dexameni-o-agiasmos-twn-ydatwn-paroysia-tis-marias-androytsoy-brahaminewsgr-1536x1152-1.jpg.png

Στο ΕΕΕΕΚ Αγίου Δημητρίου στην κολυμβητική δεξαμενή ο αγιασμός των υδάτων. Παρουσία της Μαρίας Ανδρούτσου. Και άλλων τοπικών φορέων.

 

Στο ΕΕΕΕΚ Αγίου Δημητρίου στην κολυμβητική δεξαμενή ο αγιασμός των υδάτων

 

Μετά τον εκκλησιασμό στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου (σ.σ. 6 Ιανουαρίου 2023), η εορταστική ημέρα των Θεοφανείων έκλεισε με τον αγιασμό των υδάτων της κολυμβητικής δεξαμενής στο ΕΕΕΕΚ Αγ. Δημητρίου.

Ιερές στιγμές της χριστιανοσύνης οι οποίες πραγματοποιήθηκαν παρούσης της Μαρίας Ανδρούτσου και άλλων τοπικών φορέων της πόλης.

Προηγήθηκε το εκκλησίασμα στον ιερό ναό του Αγίου Δημήτριου και στη συνέχεια το επιτελείο της διοίκησης του δήμου αλλά και πλήθος τοπικών φορέων της πόλης, μετακινήθηκαν στις εγκαταστάσεις όπου υπάρχει η κολυμβητική δεξαμενή στο ΕΕΕΕΚ Αγ. Δημητρίου, όπου και πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός των υδάτων της.

 

Ο αγιασμός και οι μαθητές

Τον αγιασμό πραγματοποίησε ο πατέρας Χρήστος από τον ιερό ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης, με τον ίδιο, τη Μαρία Ανδρούτσου αλλά και τους παριστάμενους να εύχονται χρόνια πολλά και καλή φώτιση!

Τα παιδιά του προγράμματος «Γνωρίζω το Νερό Μαθαίνω να Κολυμπώ» έδειξαν τις δεινές κολυμβητικές τους ικανότητες πιάνοντας το σταυρό μέσα σε κλίμα χαράς και ευγενούς άμιλλας.
Η σεμνή τελετή ολοκληρώθηκε με την ευχή να δονεί την ατμόσφαιρα και ν’ ανταλλάσσεται μεταξύ των παρισταμένων και κυρίως προς τα παιδιά: “Αγάπη, φώτιση και χρόνια πολλά. Και του χρόνου με υγεία”.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ

sto-eeeek-agioy-dimitrioy-stin-kolymvitiki-dexameni-o-agiasmos-twn-ydatwn-paroysia-tis-marias-androytsoy-brahaminewsgr.jpg1_.jpgsto-eeeek-agioy-dimitrioy-stin-kolymvitiki-dexameni-o-agiasmos-twn-ydatwn-paroysia-tis-marias-androytsoy-brahaminewsgr.jpg2_.jpgsto-eeeek-agioy-dimitrioy-stin-kolymvitiki-dexameni-o-agiasmos-twn-ydatwn-paroysia-tis-marias-androytsoy-brahaminewsgr.jpg3_.jpgsto-eeeek-agioy-dimitrioy-stin-kolymvitiki-dexameni-o-agiasmos-twn-ydatwn-paroysia-tis-marias-androytsoy-brahaminewsgr.jpg4_.jpgsto-eeeek-agioy-dimitrioy-stin-kolymvitiki-dexameni-o-agiasmos-twn-ydatwn-paroysia-tis-marias-androytsoy-brahaminewsgr.jpg5_.jpgsto-eeeek-agioy-dimitrioy-stin-kolymvitiki-dexameni-o-agiasmos-twn-ydatwn-paroysia-tis-marias-androytsoy-brahaminewsgr.jpg6_.jpgsto-eeeek-agioy-dimitrioy-stin-kolymvitiki-dexameni-o-agiasmos-twn-ydatwn-paroysia-tis-marias-androytsoy-brahaminewsgr.jpg7_.jpg

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ”