4 Ιουνίου 2023

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Η Αδελφότητα Απανταχού Κραψιτών Αθηνών κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της. Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023

Η Αδελφότητα Απανταχού Κραψιτών Αθηνών κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της. Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023

i-adelfotita-apantahoy-krapsitwn-athinwn-kovei-tin-prwtohroniatiki-pita-tis-tin-kyriaki-15-ianoyarioy-2023-brahaminewsgr.jpg

Η Αδελφότητα Απανταχού Κραψιτών Αθηνών κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της. Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023. Στη Στέγη Κραψιτών στις 11:00 π.μ.

 

 

Η Αδελφότητα Απανταχού Κραψιτών Αθηνών κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

 

Η Αδελφότητα Απανταχού Κραψιτών Αθηνών, κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της. Μάλιστα, στην ανακοίνωσή τους τα μέλη του συλλόγου, επισημαίνουν ότι: “Το Δ.Σ. της Αδελφότητας Αθηνών προσκαλεί όλα τα μέλη και φίλους, την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 11:00πμ, στην ΣΤΕΓΗ ΚΡΑΨΙΤΩΝ, (Ηπείρου 41- ‘Άγιος Δημήτριος), να γιορτάσουμε την έλευση του νέου έτους και να μοιραστούμε όλοι μαζί τις προσδοκίες και τις ελπίδες μας για το 2023.
Η φετινή εκδήλωση, πραγματοποιείται στο χώρο μας μετά από 2χρόνια, λόγω της πανδημίας και είναι ιδιαίτερη χαρά για όλους εμάς, στο Δ.Σ. να βρεθούμε από κοντά, να ευχηθούμε και να θυμηθούμε, πόσο σημαντική είναι η μεταξύ μας, φυσική επικοινωνία, οι κοινές μας μνήμες και τα βιώματα και σε ότι αφορά την αέναη Ηπειρώτικη φιλοξενία μας, θα προσφέρουμε τσίπουρο, Ηπειρώτικες πίτες και μεζέδες.
Χρόνια Πολλά και ευλογημένα! Το Δ.Σ. της Αδελφότητας Κραψιτών Αθηνών”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ”