4 Ιουνίου 2023

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Γλυφάδα: Δύο οχήματα παντός καιρού στο δυναμικό του δήμου. Για ακραία καιρικά φαινόμενα. Ενισχύεται η πολιτική προστασία

Γλυφάδα: Δύο οχήματα παντός καιρού στο δυναμικό του δήμου. Για ακραία καιρικά φαινόμενα. Ενισχύεται η πολιτική προστασία

glyfada-dyo-ohimata-polyergaleia-sto-dynamiko-toy-dimoy-enishyetai-i-politiki-prostasia-brahaminewsgr.jpg1_.jpg

Γλυφάδα: Δύο οχήματα παντός καιρού στο δυναμικό του δήμου. Για ακραία καιρικά φαινόμενα. Ενισχύεται η πολιτική προστασία.

 

Γλυφάδα: Δύο οχήματα παντός καιρού στο δυναμικό του δήμου

 

Ενισχυμένος είναι πλέον ο δήμος Γλυφάδας για ν’ αντιμετωπίσει τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Συγκεκριμένα, εντάχθηκαν στο δυναμικό του δύο οχήματα πολυεργαλεία, όπως τα χαρακτηρίζουν στο δήμο.

Συγκεκριμένα, ενισχύεται η πολιτική προστασία με τα δύο οχήματα 4Χ4, παντός καιρού, σύγχρονων προδιαγραφών και υψηλών απαιτήσεων!

Πρόκειται για οχήματα που αναμένεται να δώσουν λύσεις σε χιονιάδες και φωτιές, για όλες τις συνθήκες και τα ακραία καιρικά φαινόμενα, ήρθαν δύο οχήματα να ενισχύσουν έτι περαιτέρω την αποτελεσματικότητα της εξαιρετικά σημαντικής αυτής υπηρεσίας.

 

https://brahaminews.gr/wp-admin/post.php?post=6717&action=edit#:~:text=%CE%91%CF%80%CE%BF%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5%CF%8D%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%B5.-,glyfada%2Ddyo%2Dohimata%2Dpolyergaleia%2Dsto%2Ddynamiko%2Dtoy%2Ddimoy%2Denishyetai%2Di%2Dpolitiki%2Dprostasia%2Dbrahaminewsgr.jpg,-10%20%CE%99%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85%202023

Γιώργος Παπανικολάου

Αναφερόμενος στο θέμα, ο δήμαρχος της Γλυφάδας, μεταξύ των άλλων, επεσήμανε: «Δύο νέα οχήματα, πραγματικά πολυεργαλεία για την Πολιτική μας Προστασία, μας κάνουν ποδαρικό στη Γλυφάδα για τη νέα χρονιά! Τα παραλάβαμε με πολλή χαρά, μετά από διεθνή διαγωνισμό και έγκαιρη προετοιμασία: Όσοι έχουν αναζητήσει το τελευταίο διάστημα καινούργιο αυτοκίνητο ή άλλο όχημα, γνωρίζουν καλά πόσος χρόνος απαιτείται πλέον για την παράδοσή του. Ενισχύουμε ακόμα περισσότερο τις άμυνές μας απέναντι στα ακραία καιρικά φαινόμενα με δύο ολοκαίνουργια οχήματα, πολλαπλών χρήσεων: Με μαχαίρια και αλατιέρα για τα χιόνια το χειμώνα, με δεξαμενή και όλο το συνοδευτικό εξοπλισμό για πυρόσβεση το καλοκαίρι», τονίζει ο Γιώργος Παπανικολάου.

 

Η χρηματοδότηση του εξοπλισμού

Και ο δήμαρχος της Γλυφάδας, πρόσθεσε: «Η χρηματοδότηση του εξοπλισμού αυτού έγινε με πόρους από το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” και ευχαριστούμε θερμά το Υπουργείο Εσωτερικών και προσωπικά τον αρμόδιο Αναπληρωτή Υπουργό κύριο Στέλιο Πέτσα. Στηρίζουμε με κάθε τρόπο και κάθε μέσο μια εξαιρετικά κρίσιμη δομή του Δήμου μας και αξιοποιούμε όλο τον διαθέσιμο εξοπλισμό μας για να μπορεί η Πολιτική μας Προστασία να λειτουργεί συνεχώς με τα πλέον σύγχρονα μέσα, οργανωμένα και μεθοδικά. Καλή χρονιά και καλό χειμώνα»!

glyfada-dyo-ohimata-polyergaleia-sto-dynamiko-toy-dimoy-enishyetai-i-politiki-prostasia-brahaminewsgr.jpg2_.jpgglyfada-dyo-ohimata-polyergaleia-sto-dynamiko-toy-dimoy-enishyetai-i-politiki-prostasia-brahaminewsgr.jpg3_.jpg

glyfada-dyo-ohimata-polyergaleia-sto-dynamiko-toy-dimoy-enishyetai-i-politiki-prostasia-brahaminewsgr.jpg5_.jpg

Άννυ Καυκά

 

«Τα καινούργια οχήματα μάς δίνουν επιπλέον δυνατότητες για την αντιμετώπιση έκτακτων καιρικών φαινομένων. Νιώθουμε πιο ισχυροί. Είναι πολύ σημαντική για τον Δήμο μας η ενίσχυση του μηχανολογικού εξοπλισμού της Πολιτικής Προστασίας με αυτά τα δύο ισχυρά οχήματα που θα μας φανούν πολύτιμα όχι μόνο το χειμώνα αλλά και το καλοκαίρι», δήλωσε η Υπεύθυνη Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Γλυφάδας, Δημοτική Σύμβουλος Άννυ Καυκά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ”