21 Απριλίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Κοπή βασιλόπιτας εργαζομένων: Ευχές, ευσεβείς πόθοι και το φλουρί στη δήμαρχο. Έτυχε στη Μαρία Ανδρούτσου

Κοπή βασιλόπιτας εργαζομένων: Ευχές, ευσεβείς πόθοι και το φλουρί στη δήμαρχο. Έτυχε στη Μαρία Ανδρούτσου

Κοπή βασιλόπιτας εργαζομένων: Ευχές, ευσεβείς πόθοι και το φλουρί στη δήμαρχο. Έτυχε στη Μαρία Ανδρούτσου. Σε χαρούμενο κλίμα.

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ

Κοπή βασιλόπιτας εργαζομένων: Ευχές, ευσεβείς πόθοι και το φλουρί στη δήμαρχο

 

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023 οι εργαζόμενοι του δήμου Αγίου Δημήτριου, στη αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, μέσα σε χαρούμενο κλίμα. Στην τελετή στην οποία παραβρέθηκε μεγάλος αριθμός εργαζομένων, το γενικό πρόσταγμα είχε η δήμαρχος Μαρία Ανδρούτσου, ενώ παρόντα ήταν τα μέλη της διοίκησης, δημοτικοί σύμβουλοι κλπ.

Η δήμαρχος στην ομιλία της αφού χαιρέτησε τους παρευρισκόμενους, στη συνέχεια ανέφερε ότι η χρονιά θα είναι δύσκολη. Καθώς θα υπάρξει, όπως ανέφερε, πίεση λόγω του φόρτου εργασίας από τις εκλογές. Κυβερνητικές και αυτοδιοικητικές. Ζήτησε δε από τους εργαζόμενους να δώσουν την ικμάδα των δυνάμεών της για να κυλήσουν όλα ομαλά και να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες με επιτυχία.

Δεν έκρυψε δε την επιθυμία της οι εκλογές να ολοκληρωθούν από τον πρώτο γύρο και να μη χρειαστεί η διαδικασία του δεύτερου γύρου, υπονοώντας εμμέσως πλην σαφώς ότι επιθυμεί η δική της παράταξη θα είναι η νικήτρια της εκλογικής αναμέτρησης. Χαρακτηριστικά ανέφερε: “Αυτοί είναι ευσεβείς πόθοι. Ας προχωρήσουμε στη διαδικασία…”. Και στη συνέχεια προχώρησε στη διαδικασία της κοπής της πίτας.

kopi-vasilopitas-ergazomenwn-eyhes-eyseveis-pothoi-kai-to-floyri-sti-dimarho-etyhe-sti-maria-androytsoy-brahaminewsgr.jpg
Ο πρόεδρος των εργαζομένων, Χρήστος Ευθυμίου

Το φλουρί της βασιλόπιτας

Κάποιοι θεώρησαν σημαδιακό το γεγονός ότι το φλουρί της πίτας έπεσε στη Μαρία Ανδρούτσου, η οποία έδειξε να ξαφνιάζεται ευχάριστα. Δέχτηκε όμως με χαμόγελα την άποψη κάποιων εκ των περευρισκομένων ότι αυτό αποτελεί καλό σημάδι ενόψει των εκλογών και ότι εκείνη θα είναι η νικήτρια για μία φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Απάντησε με ένα χαμόγελο και με τη φράση: “Δεν ήταν σικέ…”.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος των εργαζομένων, Χρήστος Ευθυμίου, ο οποίος υπερασπίστηκε τα δικαιώματα των εργαζομένων και ζήτησε από την Πολιτεία να στρέψει το βλέμμα της στους εργαζόμενους της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ανέφερε δε ότι η διοίκηση του δήμου είναι στο πλευρό και στηρίζει τους εργαζόμενους στα αιτήματά τους.

Ανέφερε επίσης ότι άλλοι τέσσερις συνάδερφοί του στο δήμο γίνονται αορίστου χρόνου. Έτσι, 42 συνολικά εργαζόμενοι ιδιωτικού δικαίου, μετατρέπονται σε εργαζόμενους αορίστου χρόνου.

Τηρήθηκε δε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των εργαζομένων της τοπικής αυτοδιοίκησης οι οποίοι έχουν χάσει τη χάσει τη ζωή τους εν ώρα εργασίας.

Το δικό του μήνυμα υπέρ των δικαιωμάτων των εργαζομένων μετέφερε και ο εκπρόσωπος της παράταξης, Λαϊκή Συσπείρωση, Τάσος Γιανέζος.

kopi-vasilopitas-ergazomenwn-eyhes-eyseveis-pothoi-kai-to-floyri-sti-dimarho-etyhe-sti-maria-androytsoy-brahaminewsgr.jpg2_.jpgkopi-vasilopitas-ergazomenwn-eyhes-eyseveis-pothoi-kai-to-floyri-sti-dimarho-etyhe-sti-maria-androytsoy-brahaminewsgr.jpg3_.jpgkopi-vasilopitas-ergazomenwn-eyhes-eyseveis-pothoi-kai-to-floyri-sti-dimarho-etyhe-sti-maria-androytsoy-brahaminewsgr.jpg4_.jpgkopi-vasilopitas-ergazomenwn-eyhes-eyseveis-pothoi-kai-to-floyri-sti-dimarho-etyhe-sti-maria-androytsoy-brahaminewsgr.jpg5_.jpgkopi-vasilopitas-ergazomenwn-eyhes-eyseveis-pothoi-kai-to-floyri-sti-dimarho-etyhe-sti-maria-androytsoy-brahaminewsgr.jpg1_.jpgkopi-vasilopitas-ergazomenwn-eyhes-eyseveis-pothoi-kai-to-floyri-sti-dimarho-etyhe-sti-maria-androytsoy-brahaminewsgr.jpg6_.jpgkopi-vasilopitas-ergazomenwn-eyhes-eyseveis-pothoi-kai-to-floyri-sti-dimarho-etyhe-sti-maria-androytsoy-brahaminewsgr.jpg7_.jpgkopi-vasilopitas-ergazomenwn-eyhes-eyseveis-pothoi-kai-to-floyri-sti-dimarho-etyhe-sti-maria-androytsoy-brahaminewsgr.jpg8_.jpgkopi-vasilopitas-ergazomenwn-eyhes-eyseveis-pothoi-kai-to-floyri-sti-dimarho-etyhe-sti-maria-androytsoy-brahaminewsgr.jpg10.jpgkopi-vasilopitas-ergazomenwn-eyhes-eyseveis-pothoi-kai-to-floyri-sti-dimarho-etyhe-sti-maria-androytsoy-brahaminewsgr.jpg11.jpg

Οι εργαζόμενοι

 

Αξίζει ν’ αναφερθεί ότι στην ομιλία της η Μαρία Ανδρούτσου επεσήμανε ότι οι εργαζόμενοι στο δήμο Αγίου Δημητρίου ανέρχονται στον αριθμό των 727. Εργαζόμενοι σε διάφορες ειδικότητες και σε διάφορες διαβαθμίσεις και πως η διοίκηση του δήμο9υ είναι στο πλευρό και στηρίζει τα δικαιώματα των εργαζομένων. Τέλος, κληρώθηκαν δώρα, ψηφιακά τηλέφωνα, μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ “ΜΠΡΑΧΑΜΙ”