19 Μαΐου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.: Το “Παρεάκι” άνοιξε στην πλατεία Παναγούλη. Με την ένταξη ατόμων με Αναπηρία στην αγορά εργασίας

Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.: Το “Παρεάκι” άνοιξε στην πλατεία Παναγούλη. Με την ένταξη ατόμων με Αναπηρία στην αγορά εργασίας

keepea-to-pareaki-anoixe-stin-plateia-panagoyli-me-tin-entaxi-atomwn-me-anapiria-stin-agora-ergasias-brahaminewsgr.jpg

Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.: Το “Παρεάκι” άνοιξε στην πλατεία Παναγούλη. Με την ένταξη ατόμων με Αναπηρία στην αγορά εργασίας. Από την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023.

Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.: Το “Παρεάκι” άνοιξε στην πλατεία Παναγούλη

 

Η πλατεία Παναγούλη αλλάζει και μεταμορφώνεται. Κινείται σε νέους ρυθμούς. Κι αυτό γιατί ο χώρος που παραχώρησε ο δήμος Αγίου Δημητρίου στην ΚΟΙΝΣΕΠ Ένταξης Ανοιχτοί Ορίζοντες – Το Παρεάκι, ανακαινίσθηκε πλήρως και ξεκινά τη λειτουργία του από Παρασκευή 13/1/2023. Μάλιστα, η δήμαρχος Μαρία Ανδρούτσου χαιρετίζει με ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ, τη δραστηριότητα, αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Καλό ξεκίνημα με τις καλύτερες ευχές και την αγάπη όλων μας”

Στην ανακοίνωση – ανάρτησή τους τα στελέχη του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α., κάνουν ιδιαίτερη αναφορά στο νέο εγχείρημα στην πλατεία, καθώς αναμένεται να δώσει ένα άλλο χρώμα και τόνο στην πλατεία του Αγίου Δημητρίου.

Κι όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, αναμένεται ν’ αποτελέσει έναν σημαντικό κόμβο συνάντησης στα νότια προάστια. Εκτός αυτού στις βλέψεις των ανθρώπων του συλλόγου είναι να ενταχθούν στην αγορά εργασίας, άτομα με αναπηρία. Πρόκειται για έναν χώρο που παραχωρήθηκε από το δήμο Αγίου Δημητρίου, στην ΚΟΙΝΣΕΠ Ένταξης Ανοιχτοί Ορίζοντες – Το Παρεάκι, ανακαινίσθηκε πλήρως και ξεκινά τη λειτουργία του από Παρασκευή 13/1/2023.

 

 

Η ανακοίνωση – ανάρτηση

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση – ανάρτηση, αναφέρει:

“Σε νέους ρυθμούς κινείται η Πλατεία Παναγούλη στον Αγ. Δημήτριο. O χώρος που παραχώρησε ο Δήμος Αγίου Δημητρίου στην ΚΟΙΝΣΕΠ Ένταξης Ανοιχτοί Ορίζοντες – Το Παρεάκι, ανακαινίσθηκε πλήρως και ξεκινά τη λειτουργία του από Παρασκευή 13/1/2023.

Το εγχείρημά μας αυτοσυστήνεται ως «All Day Cafe Bar» και αναμένεται να αναμορφώσει την Πλατεία σε ένα σημαντικό κόμβο συνάντησης και αναψυχής στα Νότια Προάστια. Θα ανοίγει καθημερινά τις πόρτες του από τις 7:00 το πρωί με καφέ, ροφήματα, σνακς, σάντουιτς και θα συνεχίζει με brunch, φαγητό και ποτά μέχρι τις 23:00 το βράδυ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι “Το Παρεάκι” βαφτίστηκε από τους εκπαιδευόμενους του ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ & ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ (Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.) «Ορίζοντες», θέλοντας να δημιουργήσουν ένα στέκι ζεστό και φιλόξενο για όλους στην ιστορική Πλατεία Παναγούλη του Δήμου Αγ. Δημητρίου και με την ένταξη ατόμων με Αναπηρία στην αγορά εργασίας.
Ας μεγαλώσουμε τον κόσμο, να μας χωρέσει όλους!
Ανοίγουμε τους Ορίζοντες, κερδίζουμε τη ζωή!”.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ”