14 Ιουνίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Μαμαλάκης: Επίσκεψη στο ΕΝΕΕΓΥΛ Αγίου Δημητρίου. Μαζί με τον Κώστα Σταυρόπουλο

Μαμαλάκης: Επίσκεψη στο ΕΝΕΕΓΥΛ Αγίου Δημητρίου. Μαζί με τον Κώστα Σταυρόπουλο

mamalakis-episkepsi-sto-eneegyl-agioy-dimitrioy-mazi-me-ton-kwsta-stayropoylo-brahaminews.jpg

Μαμαλάκης: Επίσκεψη στο ΕΝΕΕΓΥΛ Αγίου Δημητρίου. Μαζί με τον Κώστα Σταυρόπουλο. Παρόντος του διευθυντή Σπύρου Χειλάκη.

mamalakis-episkepsi-sto-eneegyl-agioy-dimitrioy-mazi-me-ton-kwsta-stayropoylo-brahaminews.jpg1_.jpgmamalakis-episkepsi-sto-eneegyl-agioy-dimitrioy-mazi-me-ton-kwsta-stayropoylo-brahaminews.jpg2_.jpgmamalakis-episkepsi-sto-eneegyl-agioy-dimitrioy-mazi-me-ton-kwsta-stayropoylo-brahaminews.jpg3_.jpg.png

Μαμαλάκης: Επίσκεψη στο ΕΝΕΕΓΥΛ Αγίου Δημητρίου

Το ΕΝΕΕΓΥΛ Αγίου Δημητρίου, επισκεύτηκαν την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023 ο αρχηγός της παράταξης “ΜΕΛΛΟΝ” Στέλιος Μαμαλάκης, συνοδευόμενος από τον Κώστα Σταυρόπουλο.

Η ανακοίνωση – ανάρτηση

Σχετικά με το θέμα, από την παράταξη εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση – ανάρτηση:
Με τον Κώστα Σταυρόπουλο ,επι χρόνια Πρόεδρο της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του δήμου μας ,επισκεφθήκαμε το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Λυκείο Αγίου Δημητρίου.
Θερμά ευχαριστώ τον Διευθυντή κ. Σπύρο Χειλάκη καθώς και την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΕΝΕΕΓΥΛ κ.Λιναρδάκη Τζένη για την αναλυτική ενημέρωση και ξενάγηση καθώς και την δυνατότητα που μου έδωσαν να συνομιλήσω με όλους τους εκπαιδευτικούς,να δω εν τοις πράγμασι το εκπαιδευτικό έργο που επιτελούν και να πληροφορηθώ τα προβλήματα λειτουργίας που αντιμετωπίζουν.
Εντυπωσιάστηκα από το υψηλό επαγγελματικό επίπεδο των διδασκόντων και από τις πρότυπες μορφές βιωματικής διδασκαλίας όπως η γεωπονική που έχουν αναπτύξει μικρό θερμοκήπιο στο οποίο οι μαθητές παρατηρούν την διαδικασία της καλλιέργειας καθώς και το μοντέλο ηλιακής ενέργειας που δίνει ηλεκτροκίνηση στο μύλο του νερού!
Δέσμευση μας η ενίσχυση του σχολείου και η εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα υποδομών που αντιμετωπίζει.
Με την σημερινή μας επίσκεψη στο ΕΝΕΕΓΥΛ εγκαινιάζουμε κύκλο επισκέψεων σε όλες τις εκπαιδευτικές δομές του Δήμου μας για ακούσουμε από τους θεσμικούς φορείς της σχολικής κοινότητας, τους διδάσκοντες και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει κάθε σχολείο της πόλης μας.
Ως εκπαιδευτικός έχω ιδιαίτερη ευαισθησία στην Παιδεία και δεσμεύομαι να αγωνιστώ για να έχουν τα παιδιά μας το σχολείο που τους αξίζει.
Σχολείο φιλόξενο, ασφαλές και σύγχρονο στις υποδομές του”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ”