14 Ιουνίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Παπατριανταφύλλου – Χειμωνέτος σχεδιάζουν τον ποδηλατικό Άγιο Δημήτριο. Για μία βιώσιμη πόλη. Όλο το πλάνο

Παπατριανταφύλλου – Χειμωνέτος σχεδιάζουν τον ποδηλατικό Άγιο Δημήτριο. Για μία βιώσιμη πόλη. Όλο το πλάνο

papatriantafylloy-heimwnetos-shediazoyn-ton-podilatiko-agio-dimitrio-gia-mia-viwsimi-poli-olo-to-plano-brahaminewsgr.png1_.png.png
Παπατριανταφύλλου – Χειμωνέτος σχεδιάζουν τον ποδηλατικό Άγιο Δημήτριο. Για μία βιώσιμη πόλη. Όλο το πλάνο.

Παπατριανταφύλλου – Χειμωνέτος σχεδιάζουν τον ποδηλατικό Άγιο Δημήτριο

Ένα Ολυμπιονίκη και παγκόσμιο πρωταθλητή της ποδηλασίας, “επιστρατεύει” ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου, προκειμένου, να σχεδιάσουν μαζί, τον ποδηλατικό Άγιο Δημήτριο. Για μία βιώσιμη πόλη.
Αυτό υποστηρίζουν τα στελέχη της παράταξης, “Αγαπάμε την πόλη μας τον Άγιο Δημήτριο” στην ανακοίνωση – ανάρτησή τους στο Facebook.
papatriantafylloy-heimwnetos-shediazoyn-ton-podilatiko-agio-dimitrio-gia-mia-viwsimi-poli-olo-to-plano-brahaminewsgr.png

Η ανακοίνωση – ανάρτηση

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση – ανάρτησή τους τα στελέχη της παράταξης, αναφέρουν:
“Γιώργος Παπατριανταφύλλου και Γιώργος Χειμωνέτοςστον Άγιο Δημήτριο. Σχεδιασμός για μία βιώσιμη οικολογική πόλη.
Ο Γιώργος Χειμωνέτος είναι Ολυμπιονίκης ποδηλασίας το 2004 και 3 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής.
Τηλεοπτικός παρουσιαστής και πολίτης με περιβαλλοντικές ανησυχίες. Έχει ένα ρεαλιστικό όραμα και τεράστιο έργο για την πόλη του αύριο.
Μαζί σχεδιάζουμε με κάθε λεπτομέρεια τους τρόπους δημιουργίας υποδομών μέσω των οποίων η πόλη μας ο Άγιος Δημήτριος θα γίνει μία πόλη φιλική προς το ποδήλατο. Πως θα χρησιμοποιούμε το πιο οικολογικό μέσο για τις μετακινήσεις μας στον Άγιο Δημήτριο, πόλη των 15 λεπτών.
Ο Γιώργος Χειμωνέτος έχει δημιουργήσει ένα οικοσύστημα εθελοντικής δράσης για την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιώσιμη πόλη”.