14 Ιουνίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Άνω κάτω ο Άλιμος με δημοσίευμα για τον Ανδρέα Κονδύλη. Κάνει λόγο για offshore εταιρία στην Κύπρο

Άνω κάτω ο Άλιμος με δημοσίευμα για τον Ανδρέα Κονδύλη. Κάνει λόγο για offshore εταιρία στην Κύπρο

anw-katw-o-alimos-me-dimosieyma-gia-ton-andrea-kondyli-kanei-logo-gia-offshore-etairia-toy-stin-kypro-ti-apanta-o-dimarhos-alimoy-brahaminewsgr.webp

Άνω κάτω ο Άλιμος με δημοσίευμα για τον Ανδρέα Κονδύλη. Κάνει λόγο για offshore εταιρία του στην Κύπρο. Τι απαντά ο δήμαρχος Αλίμου.

 

Άνω κάτω ο Άλιμος με δημοσίευμα για τον Ανδρέα Κονδύλη

 

Για επιχείρηση συκοφάντησης προς το πρόσωπό του κάνει λόγο ο Ανδρέας Κονδύλης. Ο δήμαρχος Αλίμου, “φωτογραφίζει” πολιτικούς αντιπάλους του, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως: “Μάς ξαναθυμίζουν από εχθές πόσο άθλιοι είναι”. Αφορμή για να κάνει τις τοποθετήσεις αυτές, αποτελεί, όπως υποστηρίζει, η δημοσίευση εφημερίδας, η οποία τον φέρει να είναι ιδιοκτήτης offshore εταιρειών.

Χαρακτηριστικά και σύμφωνα με πληροφορίες, από την πλευρά του Ανδρέα Κονδύλη γίνεται λόγος για στέλεχος της αντιπολίτευσης στο δήμο Αλίμου, για έναν επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στο παραλιακό μέτωπο της πόλης και έναν δημοσιογράφο, οι οποίοι σύμφωνα με το δήμαρχο Αλίμου, βρίσκονται πίσω από επιχείρηση λάσπης με στόχο τον Ανδρέα Κονδύλη. Κι αυτός ο πόλεμος γίνεται μέσω εντύπου το οποίο μοιράστηκε δωρεάν. Κι όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο πόλεμος γίνεται στο δήμαρχο Αλίμου, επειδή η διοίκηση του Ανδρέα Κονδύλη στέκεται εμπόδιο στα παράνομα επιχειρηματικά τους σχέδια. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι διανομείς του λαθρόβιου εντύπου, φέρονται να πιάστηκαν την ώρα που το μοίραζαν και αποκάλυψαν την πραγματική ταυτότητα του “εκδότη”. Την ίδια ώρα που στην εν λόγω εφημερίδα, αναφέρεται ένα πρόσωπο που δεν υπάρχει. Πρόσωπο που αναμένεται να αναζητηθεί για σύλληψη στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Δείτε τι λέει για τη νέα επιχείρηση λάσπης ο δήμαρχος, Ανδρέας Κονδύλης:

 

Η τοποθέτηση Κονδύλη

Χαρακτηριστικά, ο Ανδρέας Κονδύλης στην ανάρτησή του στο Facebook, αναφέρει:

“Ορισμένοι πολιτικοί μας αντίπαλοι μάς ξαναθυμίζουν από εχθές πόσο άθλιοι είναι.

Λειτουργώντας με μεθόδους υποκόσμου, τύπωσαν ξανά ένα λαθρόβιο χυδαίο έντυπο («εφημερίδα»), γεμάτο ψέματα και συκοφαντίες σε βάρος της Δημοτικής Αρχής, και κυρίως προσωπικά σε βάρος μου. Το μοιράζουν μάλιστα πόρτα-πόρτα με προφυλάξεις και προσοχή, γνωρίζοντας ότι αυτό που κάνουν είναι χυδαίο, συκοφαντικό και παράνομο.

Το είχαν κάνει ξανά προ διμήνου, και είχαν αποδείξει σε όλη την πόλη το κακό ποιόν τους. Τώρα το ξανακάνουν, και πάλι με μεθόδους και οργάνωση κανονικής εγκληματικής οργάνωσης.

Μόνο που αυτή τη φορά, λειτούργησε το «αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη». Είχαν την ατυχία να «τσακώσουμε» τους διανομείς τους την ώρα που έκαναν τη βρώμικη δουλειά, να καλέσουμε την Αστυνομία και να συλληφθούν στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Από όσο προέκυψε, η εταιρεία που έκανε την διανομή, αλλά και οι ίδιοι οι διανομείς, δεν γνώριζαν το περιεχόμενο του εντύπου, γι’ αυτό και τελικά δεν τους κάναμε μήνυση, ώστε να μην περάσουν το βράδυ τους στο κρατητήριο. Ενημέρωσαν όμως, τόσο εμάς, όσο και την Αστυνομία, για το ποιος είναι ο υπεύθυνος της «εφημερίδας» και ποιος τους ανέθεσε να την μοιράσουν, να κάνουν δηλ. τη «βρώμικη δουλειά».

Πρόκειται για σεσημασμένο άτομο, σε βάρος του οποίου καταθέσαμε ήδη έγκληση και θα αναζητηθεί για σύλληψη στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Το άτομο αυτό, που βρίσκεται πίσω από την «εφημερίδα», δεν είναι ο υποτιθέμενος «εκδότης» που αναγράφεται στο έντυπο, μιας και ο υποτιθέμενος «εκδότης» είναι ανύπαρκτο πρόσωπο! Ο αληθινός υπεύθυνος της «εφημερίδας», που κρύβεται πίσω από ένα ανύπαρκτο ψευδώνυμο, κατονομάστηκε από τους διανομείς και φέρεται να λαμβάνει οδηγίες από στέλεχος της αντιπολίτευσης, που χρηματοδοτεί όλη αυτήν την επιχείρηση λάσπης!

Θεωρώ περιττό να διαψεύσω τις γελοιότητες που γράφονται, για μία ακόμα φορά, σε βάρος μου, μέσα στο χυδαίο έντυπό τους (ότι δηλαδή είμαι δήθεν ιδιοκτήτης offshore εταιρειών και ένα σωρό άλλες κακοήθεις φαιδρότητες).

Αυτό που έχει σημασία, είναι ότι πλέον πιάσαμε την «άκρη του νήματος» και σιγά-σιγά θα ξετυλιχτεί το κουβάρι, με τα κακοποιά στοιχεία να οδηγούνται ένα-ένα στη δικαιοσύνη, πρώτα στο αυτόφωρο και μετά στον Εισαγγελέα.

Αναλογιστείτε τι στελέχη υπάρχουν στην αντιπολίτευση και πώς λειτουργούν! Πόσο επικίνδυνοι για την κοινωνία είναι αυτοί οι άνθρωποι, που λειτουργούν με τακτικές υποκόσμου!

Και πόσο συνυπεύθυνα είναι και τα υπόλοιπα στελέχη της αντιπολίτευσης, τα οποία έχουμε καλέσει δημόσια να πάρουν θέση, για να απομονώσουμε αυτά τα νοσηρά φαινόμενα από την τοπική πολιτική ζωή, αλλά δυστυχώς κάνουν «το κορόιδο» και σιωπούν. Ίσως πιστεύουν ότι τους «βολεύει» αυτή η αθλιότητα σε βάρος μου και σε βάρος της Δημοτικής Αρχής της πόλης μας.

Όμως αυτός που τελικά δηλητηριάζεται είναι ο τοπικός πολιτικός βίος και η κοινωνία μας. Και η σιωπή των υπολοίπων τοπικών πολιτικών δυνάμεων, δηλαδή η ανοχή που δείχνουν στα φαινόμενα αυτά, καταντάει συνενοχή και συνυπαιτιότητα…“.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΛΙΜΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ”