30 Νοεμβρίου 2023

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Σύλλογος Ανθέων: “Συνάντηση με τον Ιονέσκο”. Η θεατρική ομάδα

Σύλλογος Ανθέων: “Συνάντηση με τον Ιονέσκο”. Η θεατρική ομάδα

syllogos-anthewn-synantisi-me-ton-ionesko-i-theatriki-omada-brahaminewsgr.jpg

Σύλλογος Ανθέων: “Συνάντηση με τον Ιονέσκο”. Η θεατρική ομάδα. Αγκαλιάζει τον πολιτισμό.

Σύλλογος Ανθέων: “Συνάντηση με τον Ιονέσκο”

 

Ο Σύλλογος Ανθέων αγκαλιάζει το πολιτισμό. Με τον τρόπο αυτό δίνει και χώρο για δημιουργία. Στο πλαίσιο αυτό, η θεατρική ομάδα του συλλόγου, ανέβασε την παράσταση “Συνάντηση με τον Ιονέσκο”.

Η θεατρική παράσταση

Σύμφωνα με τους ανθρώπους του συλλόγου, η θεατρική ομάδα του συλλόγου σε διδασκαλία – σκηνοθεσία του Δημήτρη Παραδείση, Ελένης Μιχέλη, μουσική Δήμου Χέλμη, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία στον πολυχώρο του συλλόγου, ο οποίος ήταν κατάμεστος.

Η ανακοίνωση του συλλόγου

Στο θέμα αναφέρθηκαν οι υπεύθυνοι του συλλόγου με σχετική τους ανάρτηση. Συγκεκριμένα, σ’ αυτή αναφέρεται:

” Συνάντηση με τον Ιονέσκο” της θεατρικής μας Ομάδας σε διδασκαλία-σκηνοθεσία Δημήτρη Παραδείση και Ελένης Μιχέλη, μουσική Δήμος Χέλμης, στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία στον κατάμεστο πολυχώρο μας! Ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας, φίλους του συλλόγου για την θερμή υποστήριξη και σε αυτή τη δράση .
Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της παράστασης. Θα δοθεί άλλη μια παράσταση το Σάββατο 21/1/23 στις 20.30 στον πολυχώρο μας. Κράτηση απαραίτητη”.

syllogos-anthewn-synantisi-me-ton-ionesko-i-theatriki-omada-brahaminewsgr.jpg1_.jpgsyllogos-anthewn-synantisi-me-ton-ionesko-i-theatriki-omada-brahaminewsgr.jpg2_.jpgsyllogos-anthewn-synantisi-me-ton-ionesko-i-theatriki-omada-brahaminewsgr.jpg3_.jpgsyllogos-anthewn-synantisi-me-ton-ionesko-i-theatriki-omada-brahaminewsgr.jpg4_.jpgsyllogos-anthewn-synantisi-me-ton-ionesko-i-theatriki-omada-brahaminewsgr.jpg5_.jpgsyllogos-anthewn-synantisi-me-ton-ionesko-i-theatriki-omada-brahaminewsgr.jpg6_.jpgsyllogos-anthewn-synantisi-me-ton-ionesko-i-theatriki-omada-brahaminewsgr.jpg7_.jpgsyllogos-anthewn-synantisi-me-ton-ionesko-i-theatriki-omada-brahaminewsgr.jpg8_.jpgsyllogos-anthewn-synantisi-me-ton-ionesko-i-theatriki-omada-brahaminewsgr.jpg9_.jpgsyllogos-anthewn-synantisi-me-ton-ionesko-i-theatriki-omada-brahaminewsgr.jpg10.jpgsyllogos-anthewn-synantisi-me-ton-ionesko-i-theatriki-omada-brahaminewsgr.jpg12.jpgsyllogos-anthewn-synantisi-me-ton-ionesko-i-theatriki-omada-brahaminewsgr.jpg13.jpgsyllogos-anthewn-synantisi-me-ton-ionesko-i-theatriki-omada-brahaminewsgr.jpg14.jpgsyllogos-anthewn-synantisi-me-ton-ionesko-i-theatriki-omada-brahaminewsgr.jpg15.jpgsyllogos-anthewn-synantisi-me-ton-ionesko-i-theatriki-omada-brahaminewsgr.jpg16.jpg

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ”