19 Μαΐου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Το “αντίο” σε έναν Μπραχαμιώτη που ζούσε στην Αριζόνα. Τον αποχαιρετούν οι φίλοι του

Το “αντίο” σε έναν Μπραχαμιώτη που ζούσε στην Αριζόνα. Τον αποχαιρετούν οι φίλοι του

Το “αντίο” σε έναν Μπραχαμιώτη που ζούσε στην Αριζόνα. Τον αποχαιρετούν οι φίλοι του. Τι ανάρτησαν.

 

Το “αντίο” σε έναν Μπραχαμιώτη που ζούσε στην Αριζόνα

 

Το Μπραχάμι είναι και στην μακρινή Αμερική. Αυτή όμως τη φορά για μία δυσάρεστη είδηση. Πρόκειται για τον ξαφνικό χαμό ενός συνανθρώπου μας που κατοικούσε στο Μπραχάμι αλλά ταξίδευσε για να εγκατασταθεί στην Αριζόνα. Και δυστυχώς ξαφνικά απεβίωσε.

Γνωστός στους φίλους για τα Ολυμπιακά συναισθήματά του, καθώς ήταν οπαδός της ομάδας του Ολυμπιακού. Η είδηση του θανάτου του, σκόρπισε τη θλίψη στους φίλους του στο Μπραχάμι οι οποίοι τον αποχαιρέτησαν με ανάρτηση στο Facebook.

Χαρακτηριστικά, σ’ αυτή επισημαίνεται: “Σήμερα θρηνούμε την απώλεια ενός φίλου και αδελφού, του Γιώργου από την Αριζόνα, George Tompras, που ξαφνικά ταξίδευσε για τα αδέλφια της Θύρας 7 στον ουρανό. Γιωργάρα Μπραχαμάρα, καλό ταξίδι στην γειτονιά των αγγέλων και από κει πάνω ψηλά σίγουρα θα φωνάζεις και πάλι Θρύλε γερά με τσΆρθρουto-antio-se-enan-brahamiwti-olympiako-poy-zoyse-stin-arizona-ton-apohairetoyn-oi-filoi-toy-ti-anartisan-brahaminewsgr.jpg4_.jpgαμπουκά”.to-antio-se-enan-brahamiwti-olympiako-poy-zoyse-stin-arizona-ton-apohairetoyn-oi-filoi-toy-ti-anartisan-brahaminewsgr.jpg2_.jpgto-antio-se-enan-brahamiwti-olympiako-poy-zoyse-stin-arizona-ton-apohairetoyn-oi-filoi-toy-ti-anartisan-brahaminewsgr.jpg3_.jpg

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ”