14 Ιουνίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Στην κυκλοφορία η λεωφόρος Καλαμακίου. Ακολουθεί το επόμενο τμήμα

Στην κυκλοφορία η λεωφόρος Καλαμακίου. Ακολουθεί το επόμενο τμήμα

stin-kykloforia-i-lewforos-kalamakioy-akoloythei-to-epomeno-tmima-brahaminewsgr.png

Στην κυκλοφορία η λεωφόρος Καλαμακίου. Ακολουθεί το επόμενο τμήμα. Συνεχίζεται η ασφαλτόστρωση.

 

Στην κυκλοφορία η λεωφόρος Καλαμακίου

 

Η λεωφόρος Καλαμακίου δίνεται και πάλι στην κυκλοφορία. Ήδη άνοιξε από το Σάββατο και οι εργασίες προχωρούν στο επόμενο στάδιο και στο επόμενο τμήμα της ασφαλτόστρωσης.

Πραγματοποιήθηκε ολική ανακατασκευή του τμήματος από την οδό Νίκης έως την οδό Θουκυδίδου και σύντομα θα ξεκινήσει η ασφαλτόστρωση του επόμενου τμήματος.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, οι εργασίες θα γίνουν στο τμήμα από την οδό Νίκης έως την οδό Λυσικράτους και θα υπάρχουν παρακάμψεις για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των Ι.Χ αλλά και των λεωφορείων.

 

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Κονδύλη

Αναφερόμενος στο θέμα, ο Ανδρέα Κονδύλης, επεσήμανε: “Ολοκληρώθηκε το τμήμα από Θουκυδίδου ως Νίκης και προχωράμε άμεσα στο τμήμα από Νίκης ως Λυσικράτους. Θα γίνουν άμεσα νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη διοχέτευση της κυκλοφορίας σε εναλλακτική διαδρομή.

Κατά την αποξήλωση του παλαιού ασφαλτοτάπητα, διαπιστώσαμε ότι ήταν εξαιρετικά κακής ποιότητας το ασφαλτικό υλικό που είχε στρωθεί το 2014 (έργο της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής), με αποτέλεσμα να μην έχει συνοχή και να διαλύεται. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους περίοικους και τους οδηγούς για την υποδειγματική συνεργασία και την υπομονή τους για την εκτέλεση του έργου”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ”