21 Απριλίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Ο Χάρης Θεοχάρης στον Άγιο Δημήτριο. Αντάλλαξε απόψεις με τους δημότες

Ο Χάρης Θεοχάρης στον Άγιο Δημήτριο. Αντάλλαξε απόψεις με τους δημότες

o-haris-theoharis-ston-agio-dimitrio-antallaxe-apopseis-me-toys-dimotes-brahaminewsgr.jpg4_.jpg

Ο Χάρης Θεοχάρης στον Άγιο Δημήτριο. Αντάλλαξε απόψεις με τους δημότες. Τι είπαν.

 

Ο Χάρης Θεοχάρης στον Άγιο Δημήτριο

Στον Άγιο Δημήτριο βρέθηκε την Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2023, ο Χάρης Θεοχάρης. Ο πρώην υπουργός Τουρισμού και βουλευτής της ΝΔ είχε την ευκαιρία ν’ ανταλλάξει απόψεις με τους δημότες οι οποίοι παραβρέθηκαν στο VS καφέ.

Ακούστηκαν οι απόψεις του κ. Θεοχάρη σχετικά με την αξιοποίηση της ΠΥΡΚΑΛ, το Ελληνικό. Παράλληλα, υποστήριξε πως θα είναι δίπλα στους κατοίκους του Αγίου Δημητρίου όταν θα εκλεγεί και πάλι βουλευτής, θα στηρίξει και πάλι το δήμο Αγίου Δημητρίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ”

o-haris-theoharis-ston-agio-dimitrio-antallaxe-apopseis-me-toys-dimotes-brahaminewsgr.jpg o-haris-theoharis-ston-agio-dimitrio-antallaxe-apopseis-me-toys-dimotes-brahaminewsgr.jpg1_.jpg o-haris-theoharis-ston-agio-dimitrio-antallaxe-apopseis-me-toys-dimotes-brahaminewsgr.jpg1_.jpg o-haris-theoharis-ston-agio-dimitrio-antallaxe-apopseis-me-toys-dimotes-brahaminewsgr.jpg4_.jpg o-haris-theoharis-ston-agio-dimitrio-antallaxe-apopseis-me-toys-dimotes-brahaminewsgr.jpg4_.jpg o-haris-theoharis-ston-agio-dimitrio-antallaxe-apopseis-me-toys-dimotes-brahaminewsgr.jpg6_.jpg o-haris-theoharis-ston-agio-dimitrio-antallaxe-apopseis-me-toys-dimotes-brahaminewsgr.jpg7_.jpg o-haris-theoharis-ston-agio-dimitrio-antallaxe-apopseis-me-toys-dimotes-brahaminewsgr.jpg9_.jpg