4 Ιουνίου 2023

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Το 2ο ΚΑΠΗ και η κοπή της βασιλόπιτας. Τα τραγούδια κι ένα ποίημα

Το 2ο ΚΑΠΗ και η κοπή της βασιλόπιτας. Τα τραγούδια κι ένα ποίημα

to-2o-kapi-kai-i-kopi-tis-vasilopitas-ta-tragoydia-ki-ena-poiima-brahaminewsgr.jpg2_.jpg

Το 2 ΚΑΠΗ και η κοπή της βασιλόπιτας. Τα τραγούδια κι ένα ποίημα. Ευχές για τη νέα χρονιά.

 

Το 2ο ΚΑΠΗ και η κοπή της βασιλόπιτας

Την βασιλόπιτά του έκοψε το 2ο ΚΑΠΗ Αγίου Δημητρίου. Η εκδήλωση κύλησε μέσα σε μία ατμόσφαιρα ευχάριστη, με τραγούδια από την χορωδία κι ευχές για τη νέα χρονιά. Παράλληλα, μ’ ένα ποίημα αγάπης και με μία υπόσχεση: Όσο κι αν μεγαλώνουμε θα είμαστε πάντα νέοι στην καρδιά.

Την βασιλόπιτα έκοψε η δήμαρχος Μαρία Ανδρούτσου, ενώ το παρών έδωσαν οι αντιδήμαρχοι: Ελένη Καντζέλη, Τάσος Αδαμόπουλος, Σούλης Σοφιανόπουλος, Σπήλιος Διαβολίτσης, Βασίλης Κουτσοβασίλης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μάκης Μπέλλος, ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και μέλος της Νέας Πνοής Προοπτικής, Γιώργος Κοκοτσάκης και δημοτικοί σύμβουλοι (Γιώργος Ταμπακόπουλος, Στέλιος Βαμβακούσης) κ.ά.

Ο επικεφαλής της παράταξης “Νέα Πνοή Προοπτική” υποψήφιος δήμαρχος και πρόεδρος ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ, Χρήστος Πρεκετές. Ο επικεφαλής της παράταξης “ΜΕΛΛΟΝ” υποψήφιος δήμαρχος, πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Αγίου Δημητρίου και γ. γραμματέας της Παγκρητίου Ενώσεως, Στέλιος Μαμαλάκης.

to-2o-kapi-kai-i-kopi-tis-vasilopitas-ta-tragoydia-ki-ena-poiima-brahaminewsgr.jpg

to-2o-kapi-kai-i-kopi-tis-vasilopitas-ta-tragoydia-ki-ena-poiima-brahaminewsgr.jpg1_.jpgto-2o-kapi-kai-i-kopi-tis-vasilopitas-ta-tragoydia-ki-ena-poiima-brahaminewsgr.jpg5_.jpg to-2o-kapi-kai-i-kopi-tis-vasilopitas-ta-tragoydia-ki-ena-poiima-brahaminewsgr.jpg6_.jpg

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ”