18 Απριλίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Ανδρούτσου: Παρούσα στη σύνοδο του δικτύου Βαλκανικών Χωρών Β40. Με οικοδεσπότη τον Κώστα Μπακογιάννη

Ανδρούτσου: Παρούσα στη σύνοδο του δικτύου Βαλκανικών Χωρών Β40. Με οικοδεσπότη τον Κώστα Μπακογιάννη

androytsoy-paroysa-sti-synodo-toy-diktyoy-valkanikwn-hwrwn-b40-me-oikodespoti-ton-kwsta-mpakogianni-brahaminewsgr.jpg6_.jpg

Ανδρούτσου: Παρούσα στη σύνοδο του δικτύου Βαλκανικών Χωρών Β40. Με οικοδεσπότη τον Κώστα Μπακογιάννη. Η Αθήνα υποδέχτηκε 69 Δημάρχους από 10 χώρες των Βαλκανίων.

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ

Ανδρούτσου: Παρούσα στη σύνοδο του δικτύου Βαλκανικών Χωρών Β40

 

Η Σύνοδος του Δικτύου Βαλκανικών Χωρών Β40 πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων με οικοδεσπότη τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη και υποδέχτηκε 69 Δημάρχους από 10 χώρες των Βαλκανίων. Στην εκδήλωση παρούσα και η δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Μαρία Ανδρούτσου, στην Τεχνόπολη δήμου Αθηναίων, επίσημη προσκεκλημένη του δήμου Αθηναίων, συμμετέχοντας στη σύνοδο.

 

Στο τιμόνι της προεδρίας

Το B40 Balkan Cities Network ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2021 στην Κωνσταντινούπολη, με στόχο την ενίσχυση της ειρήνης και της δημοκρατίας στην περιοχή των Βαλκανίων. Από την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023, ο δήμος Αθηναίων και για έναν χρόνο θα βρίσκεται στο τιμόνι της Προεδρίας, προωθώντας τη συνεργασία των πόλεων που συμμετέχουν στους τομείς της οικονομίας, της καινοτομίας, της βιώσιμης ανάπτυξης και του πολιτισμού.

Στην ομιλία του, ο δήμαρχος Αθηναίων, ο οποίος παρέλαβε τη σκυτάλη από το δήμαρχο Κωνσταντινούπολης, Ekrem Imamoglu, τόνισε τη σημασία του Δικτύου Β40 όσο και το πλαίσιο το οποίο καθιστά τη συνεννόηση και τη σύνδεση των πόλεων πιο αναγκαία από ποτέ, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην ισχυρή εκπροσώπηση των ελληνικών πόλεων στο Δίκτυο.

androytsoy-paroysa-sti-synodo-toy-diktyoy-valkanikwn-hwrwn-b40-me-oikodespoti-ton-kwsta-mpakogianni-brahaminewsgr.jpg

androytsoy-paroysa-sti-synodo-toy-diktyoy-valkanikwn-hwrwn-b40-me-oikodespoti-ton-kwsta-mpakogianni-brahaminewsgr.jpg8_.jpg androytsoy-paroysa-sti-synodo-toy-diktyoy-valkanikwn-hwrwn-b40-me-oikodespoti-ton-kwsta-mpakogianni-brahaminewsgr.jpg5_.jpg androytsoy-paroysa-sti-synodo-toy-diktyoy-valkanikwn-hwrwn-b40-me-oikodespoti-ton-kwsta-mpakogianni-brahaminewsgr.jpg9_.jpg androytsoy-paroysa-sti-synodo-toy-diktyoy-valkanikwn-hwrwn-b40-me-oikodespoti-ton-kwsta-mpakogianni-brahaminewsgr-1.jpg7_-1.jpg androytsoy-paroysa-sti-synodo-toy-diktyoy-valkanikwn-hwrwn-b40-me-oikodespoti-ton-kwsta-mpakogianni-brahaminewsgr.jpg4_.jpg

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΣ ΕΔΩ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ”