21 Απριλίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Με λαμπρή τελετή η κοπή βασιλόπιτας της Ένωσης “Κούγκι”. Με πολλές πολιτικές παρουσίες και κόσμο

Με λαμπρή τελετή η κοπή βασιλόπιτας της Ένωσης “Κούγκι”. Με πολλές πολιτικές παρουσίες και κόσμο

me-lampri-teleti-i-kopi-vasilopitas-toy-syllogoy-koygi-me-polles-politikes-paroysies-kai-kosmo-brahaminewsgr.jpg12.jpg

Με λαμπρή τελετή η κοπή βασιλόπιτας της Ένωσης “Κούγκι”. Με πολλές πολιτικές παρουσίες και κόσμο. Η χορωδία έκλεψε την παράσταση.

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ

Με λαμπρή τελετή η κοπή βασιλόπιτας της Ένωσης “Κούγκι”

Με λαμπρή τελετή πραγματοποιήθηκε η διαδικασία κοπήςτης βασιλόπιτας της Ένωσης Ηπειρωτών Αγίου Δημητρίου, το “Κούγκι”. Εκτός του πλήθους κόσμου που παραβρέθηκε, ανάμεσά τους έδωσαν το παρών και αρκετά πολιτικά στελέχη. Υπουργοί, βουλευτές αλλά και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, ήταν εκεί.

Ιδαίτερη εντύπωση προκάλεσε το χορευτικό, το οποίο αποτελείτο από μικρά παιδιά τα οποία έψαλαν τα κάλαντα, τραγούδησαν και χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς.

Η οικοδέσποινα πρόεδρος, Λίλιαν Παπαδοπούλου και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, άνοιξαν την αγκαλιά τους και υποδέχτηκαν τους παρευρισκόμενους.

 

Οι παρευρισκόμενοι

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι: Γιάννης Μπαλάφας (πρώην υφυπουργός Μεταναστετυτικής Πολιτικής και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ), Στέφανος Τζουμάκας (πρώην υπουργός με το ΠΑΣΟΚ και ευρωβουλευτής), Γιάννης Καλλιάνος (βουλευτής ΝΔ), Σοφία Σακοράφα (βουλευτής του ΜΕΡΑ25).

Επίσης, η δήμαρχος Μαρία Ανδρούτσου, Παντελής Ειρηνάκης (πρώην δήμαρχος Αγίου Δημητρίου), Χαράλαμπος Μπέλλος (πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου). Και ο αντιδήμαρχος δήμου Αθηναίων, κ. Τεντόμας.

Οι αντιδήμαρχοι Αγίου Δημητρίου: Άγγελος Γαβαλάς, Σπήλιος Διαβολίτσης, Ελένη Καντζέλη, Τάσος Αδαμόπουλος, Βασίλης Κουτσοβασίλης. Επίσης, ο Π. Μαθάς (ΟΠΑΠ του δήμου), Όλγα Σιούμπαλα (ΟΠΚΑ) και οι δημοτικοί σύμβουλοι: Αλεξίου, Κωνσταντίνου.

Παρόντες επίσης ήταν και οι: Ο γραμματέας της πανηπειρωτικής συνομοσπονδίας Ελλάδος κ. Ευθυμίου, εκπρόσωποι του συλλόγου Κρητών Αγίου Δημητρίου, αδελφότητας απανταχού Κραψιτών, Κερασοχωριτών Θεσπρωτίας. Των συλλόγων Ηπειρωτών Ηλιούπολης, Καλλιθέας, Νέας Σμύρνης, Παλιού Φαλήρου η “Τιτάνη”, ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ, Γιώργος Μαθιόπουλος και εκπρόσωποι νομαρχιακών επιτροπών και τοπικών οργανώσεων νοτίου τομέα.

Τέλος, σύμφωνα με τους διοργανωτές, η πίτα ήταν προσφορά του κου Κώτση “Αρτοποιητής” και το γούρι του 2023 του καλλιτέχνη Κώστα Βαλάη.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ”

me-lampri-teleti-i-kopi-vasilopitas-toy-syllogoy-koygi-me-polles-politikes-paroysies-kai-kosmo-brahaminewsgr.jpg me-lampri-teleti-i-kopi-vasilopitas-toy-syllogoy-koygi-me-polles-politikes-paroysies-kai-kosmo-brahaminewsgr.jpg me-lampri-teleti-i-kopi-vasilopitas-toy-syllogoy-koygi-me-polles-politikes-paroysies-kai-kosmo-brahaminewsgr.jpg2_.jpg me-lampri-teleti-i-kopi-vasilopitas-toy-syllogoy-koygi-me-polles-politikes-paroysies-kai-kosmo-brahaminewsgr.jpg3_.jpg me-lampri-teleti-i-kopi-vasilopitas-toy-syllogoy-koygi-me-polles-politikes-paroysies-kai-kosmo-brahaminewsgr.jpg4_.jpg me-lampri-teleti-i-kopi-vasilopitas-toy-syllogoy-koygi-me-polles-politikes-paroysies-kai-kosmo-brahaminewsgr.jpg5_.jpg me-lampri-teleti-i-kopi-vasilopitas-toy-syllogoy-koygi-me-polles-politikes-paroysies-kai-kosmo-brahaminewsgr.jpg6_.jpg me-lampri-teleti-i-kopi-vasilopitas-toy-syllogoy-koygi-me-polles-politikes-paroysies-kai-kosmo-brahaminewsgr.jpg7_.jpg me-lampri-teleti-i-kopi-vasilopitas-toy-syllogoy-koygi-me-polles-politikes-paroysies-kai-kosmo-brahaminewsgr.jpg8_.jpg me-lampri-teleti-i-kopi-vasilopitas-toy-syllogoy-koygi-me-polles-politikes-paroysies-kai-kosmo-brahaminewsgr.jpg10.jpg me-lampri-teleti-i-kopi-vasilopitas-toy-syllogoy-koygi-me-polles-politikes-paroysies-kai-kosmo-brahaminewsgr.jpg11.jpg me-lampri-teleti-i-kopi-vasilopitas-toy-syllogoy-koygi-me-polles-politikes-paroysies-kai-kosmo-brahaminewsgr.jpg12.jpg me-lampri-teleti-i-kopi-vasilopitas-toy-syllogoy-koygi-me-polles-politikes-paroysies-kai-kosmo-brahaminewsgr.jpg13.jpg me-lampri-teleti-i-kopi-vasilopitas-toy-syllogoy-koygi-me-polles-politikes-paroysies-kai-kosmo-brahaminewsgr.jpg14.jpg me-lampri-teleti-i-kopi-vasilopitas-toy-syllogoy-koygi-me-polles-politikes-paroysies-kai-kosmo-brahaminewsgr.jpg15.jpg me-lampri-teleti-i-kopi-vasilopitas-toy-syllogoy-koygi-me-polles-politikes-paroysies-kai-kosmo-brahaminewsgr.jpg16.jpg me-lampri-teleti-i-kopi-vasilopitas-toy-syllogoy-koygi-me-polles-politikes-paroysies-kai-kosmo-brahaminewsgr.jpg17.jpg me-lampri-teleti-i-kopi-vasilopitas-toy-syllogoy-koygi-me-polles-politikes-paroysies-kai-kosmo-brahaminewsgr.jpg18.jpg