24 Ιουλίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Κοπή βασιλόπιτας στο 3ο ΚΑΠΗ με τραγούδια του Χατζιδάκη. Συγκινητικές στιγμές

Κοπή βασιλόπιτας στο 3ο ΚΑΠΗ με τραγούδια του Χατζιδάκη. Συγκινητικές στιγμές

kopi-vasilopitas-sto-3o-kapi-me-tragoydia-toy-hatzidaki-syginitikes-stigmes-brahaminewsgr.jpg9_.png

Κοπή βασιλόπιτας στο 3ο ΚΑΠΗ με τραγούδια του Χατζιδάκη. Συγκινητικές στιγμές. Με απόδοση της χορωδίας.

 

Κοπή βασιλόπιτας στο 3ο ΚΑΠΗ με τραγούδια του Χατζιδάκη

 

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του 3ου ΚΑΠΗ την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023 το πρωί, είχε μια ιδιαιτερότητα. Η χορωδία που συμμετείχε στη γιορταστική μέρα, έκλεψε τις εντυπώσεις τραγουδώντας τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκη.

Την πίτα έκοψε η δήμαρχος Αγίου Δημητρίου. Η Μαρία Ανδρούτσου, συνομίλησε με τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας και είχε τη δυνατότητα ν’ ανταλλάξει απόψεις μαζί τους.

Μάλιστα, στις δηλώσεις της επεσήμανε: “Σειρά σήμερα, είχε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του 3ου ΚΑΠΗ στην οποία είχα την τιμή να παραβρεθώ.
Ανάμεσα στους δικούς μας, στους ηλικιωμένους ανθρώπους της πόλης μας, ζήσαμε μοναδικά, συγκινητικές στιγμές. Τα τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκη, που τόσο όμορφα απέδωσε η χορωδία αλλά και οι θερμές ευχές που ανταλλάξαμε για τη νέα χρονιά αγαλλιάσαν πνεύμα και ψυχή.
Να υπογραμμίσω για άλλη μια φορά: Τα ΚΑΠΗ έχουν την πρώτη θέση στην κοινωνική πολιτική του δήμου όχι γιατί κάτι χαρίζεται σε όλους/ες εσάς, αλλά γιατί το αξίζετε και γιατί έτσι πρέπει να είναι
Καλή χρονιά με υγεία, αγάπη και αλληλεγγύη“.

 

Οι παρευρισκόμενοι

Στην εκδήλωση εκτός της δημάρχου Μαρίας Ανδρούτσου, παραβρέθηκαν επίσης, οι αντιδήμαρχοι: Σούλης Σοφιανόπουλος, Ελένη Καντζέλη, Τάσος Αδαμόπουλος, Βασίλης Κουτσοβασίλης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Χαράλαμπος Μπέλλος, ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Γιώργος Κοκοτσάκης, ο αρχηγός της παράταξης Νέα Πνοή Προοπτική, υποψήφιος δήμαρχος και πρόεδρος της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ, Χρήστος Πρεκετές, ο αρχηγός της παράταξης “ΜΕΛΛΟΝ” για τον Άγιο Δημήτριο, γεν. γραμματέας της Παγκρήτιας Ένωσης και πρόεδρος των Κρητών Αγίου Δημητρίου, Στέλιος Μαμαλάκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι: Παναγιώτης Γρίλιας, Ανδρέας Φουστέρης, ο προϊστάμενος της δομής της κοινωνικής μέριμνας του δήμου, Θανάσης Μπαμπάνας κά.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

 

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ”

kopi-vasilopitas-sto-3o-kapi-me-tragoydia-toy-hatzidaki-syginitikes-stigmes-brahaminewsgr.jpg1_.jpg
Κοπή βασιλόπιτας στο 3ο ΚΑΠΗ με τραγούδια του Χατζιδάκη. Συγκινητικές στιγμές

kopi-vasilopitas-sto-3o-kapi-me-tragoydia-toy-hatzidaki-syginitikes-stigmes-brahaminewsgr.jpg2_.jpg kopi-vasilopitas-sto-3o-kapi-me-tragoydia-toy-hatzidaki-syginitikes-stigmes-brahaminewsgr.jpg3_.jpg kopi-vasilopitas-sto-3o-kapi-me-tragoydia-toy-hatzidaki-syginitikes-stigmes-brahaminewsgr.jpg4_.jpg kopi-vasilopitas-sto-3o-kapi-me-tragoydia-toy-hatzidaki-syginitikes-stigmes-brahaminewsgr.jpg5_.jpg kopi-vasilopitas-sto-3o-kapi-me-tragoydia-toy-hatzidaki-syginitikes-stigmes-brahaminewsgr.jpg5_.jpg kopi-vasilopitas-sto-3o-kapi-me-tragoydia-toy-hatzidaki-syginitikes-stigmes-brahaminewsgr.jpg7_.jpg