19 Μαΐου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Οι εργαζόμενοι δήμου Αγίου Δημητρίου στηρίζουν τους συναδέρφους τους. Αποφάσισαν συμμετοχή σε έκτακτη οικονομική ενίσχυση

Οι εργαζόμενοι δήμου Αγίου Δημητρίου στηρίζουν τους συναδέρφους τους. Αποφάσισαν συμμετοχή σε έκτακτη οικονομική ενίσχυση

oi-ergazomenoi-dimoy-agioy-dimitrioy-stirizoyn-toys-synaderfoys-toys-apofasisan-se-ektakti-oikonomiki-enishysi-brahaminewsgr.jpg
Οι εργαζόμενοι δήμου Αγίου Δημητρίου στηρίζουν τους συναδέρφους τους. Αποφάσισαν συμμετοχή σε έκτακτη οικονομική ενίσχυση. Τι λέει η ανακοίνωσή τους.
oi-ergazomenoi-dimoy-agioy-dimitrioy-stirizoyn-toys-synaderfoys-toys-apofasisan-se-ektakti-oikonomiki-enishysi-brahaminewsgr.jpg1_.png

Οι εργαζόμενοι δήμου Αγίου Δημητρίου στηρίζουν τους συναδέρφους τους

Οι εργαζόμενοι του δήμου Αγίου Δημητρίου, στηρίζουν τους συναδέρφους τους. Μετά από τη συνεδρίαση του διοικητικού τους συμβουλίου, αποφάσισαν να στηρίξουν οικονομικά δύο συναδέλφους τους οι οποίοι δίνουν μάχηγια της ζωή τους. Με ανακοίνωση και πρωτοβουλία της οποίας ηγείται ο πρόεδρος των εργαζομένων Αγίου Δημητρίου, Χρήστος Ευθυμίου αναφέρεται εκτενώς στο θέμα.

Η απόφαση των υπαλλήλων

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για δύο εργαζόμενους, εκ των οποίων ο ένας είναι στο Ηράκλειο της Κρήτης που δέκα μέρες πριν τα Χριστούγεννα έπεσε από το σκαλοπάτι του απορριματοφόρου και βρίσκεται μέχρι σήμερα στην εντατική. Και ο δεύτερος συνάδελφός τους εργάζεται στο δήμο Σαρωνικού και τα Χριστούγεννα υπέστη ακρωτηριασμό στο ένα πόδι του κι έχει πολλαπλά κατάγματα και χρειάζεται αποκατάσταση.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση των εργαζομένων του δήμου Αγίου Δημητρίου, οι οικογένειες των συναδέλφων τους ζουν ένα Γολγοθά.

Η ανακοίνωση

Χαρακτηριστικά, η ανακοίνωση των εργαζομένων, αναφέρει:
“Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αγίου Δημητρίου αποφασίστηκε να δοθεί συμβολική οικονομική βοήθεια στους Δύο συναδέλφους μας που δίνουν μάχη για τη ζωή τους .
Στον συνάδελφο στο Ηράκλειο Κρήτης που δέκα ημέρες πριν τα Χριστούγεννα έπεσε από το σκαλοπάτι του απορριματοφορου και είναι μέχρι σήμερα στην εντατική και στον συνάδελφο από τον Δήμο Σαρωνικού που τα Χριστούγεννα υπέστη ακρωτηριασμό στο ένα πόδι του και πολλαπλά κατάγματα και χρειάζεται αποκατάσταση .
Οι οικογένειες των συναδέλφων ζούνε ένα Γολγοθά
Η πολιτεία άφαντη
Η δικαιοσύνη επίσης .
Το μόνο όπλο που μας απομένει είναι ο αγώνας για το δίκιο και αλληλεγγύη στους συναδέλφους μας.
64 νεκροί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση τα τελευταία 8 χρόνια
Φτάνει πια
Κανένας και Καμία μόνη”.