14 Ιουνίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Απειλές για τη ζωή της δέχεται η Δήμητρα Νάνου. Οι καταγγελίες της υποψήφιας δημάρχου Νέας Σμύρνης

Απειλές για τη ζωή της δέχεται η Δήμητρα Νάνου. Οι καταγγελίες της υποψήφιας δημάρχου Νέας Σμύρνης

Απειλές για τη ζωή της δέχεται η Δήμητρα Νάνου. Οι καταγγελίες της υποψήφιας δημάρχου Νέας Σμύρνης. Για να αποσύρει την υποψηφιότητά της.

 

Απειλές για τη ζωή της δέχεται η Δήμητρα Νάνου

Απειλές για τη ζωή της υποστηρίζει ότι δέχεται η Δήμητρα Νάνου. Κι αυτό με αφορμήτην υποψηφιότητά της να διεκδικήσει τη δημαρχεία της Νέας Σμύρνης. Η υποψήφια δήμαρχος και πρώην αντιπεριφερειάρχης Αττικής, γνωστοποίησε με ανάρτησή της στα social media, την απειλή που, όπως αναφέρει, δέχτηκε για να μην αναλάβει δράση για την υποψηφιότητά της και ν’ αποσυρθεί γιατί αλλιώς θα βρεθεί αντιμέτωπη με τους εκβιαστές της. Και στη συνέχεια προσέφυγε στην αστυνομία.

Μάλιστα, στο κείμενο που συνέταξε, αναφέρει ότι έχει προβεί στις περαιτέρω ενέργειες προκειμένου να προφυλαχτεί από οποιονδήποτε επιβουλεύεται τη δραστηριότητά της αλλά παράλληλα δηλώνει αποφασισμένη να θέσει υποψηφιότητα για τη δημαρχεία. Μάλιστα, τονίζει χαρακτηριστικά πως δεν φοβάται κανέναν και συγκεκριμένα, αναφέρει: “Δεν σε/σας φοβάμαι, δεν εκβιάζομαι, δεν σε/σας υπολογίζω”.

Η ανάρτηση της Δήμητρας Νάνου

Συγκεκριμένα, η πλήρης ανάρτηση της Δήμητρας Νάνου, έχει ως εξής:

“Καλημέρα και καλό μήνα.
Τη Δευτέρα το μεσημέρι, έξω απο την πόρτα του σπιτιού μου, βρήκα να με “περιμένει” μια όμορφη ανθοδέσμη, που συνοδευόταν από ένα ακόμη πιο “όμορφο” μήνυμα.
Στο μήνυμα αυτό ο/οι συντάκτης/ες του, πέραν κάποιων σεξιστικών ύβρεων προς το πρόσωπό μου, μού υποδείκνυε/αν “ευγενικά” “να μαζευτώ”, “να μην τολμήσω να ασχοληθώ με τον Δήμο Νέας Σμύρνης“, “να κάτσω εκεί που είμαι γιατί και πολύ μου πάει”, ότι “θα φοβάμαι να βγω από το σπίτι μου ” καθώς και ότι θα είμαι “το επόμενο θύμα της πλατείας”.
Με την όμορφη πράγματι ανθοδέσμη, καθώς και το “ευγενικό” σημείωμα που τη συνόδευε, πήγα άμεσα στο Τμήμα Ασφαλείας της Νέας Σμύρνης και υπέβαλα έγκληση κατά αγνώστων, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε ο καθ’ ύλην αρμόδιος Υπουργός, κ. Τάκης Θεοδωρικάκος.
Πλέον η Ελληνική Αστυνομία έχει τον λόγο.
Σε κάθε περίπτωση όμως θα ήθελα, στον/ους εμπνευστή/ές αυτής της απαράδεκτης ενέργειας, να στείλω ένα πολύ καθαρό μήνυμα:
Δεν σε/σας φοβάμαι, δεν εκβιάζομαι, δεν σε/σας υπολογίζω.
Ο Δήμος Νέας Σμύρνης δεν ανήκει σε εκβιαστές και ανθρώπους της νύχτας.
Το φως για μια ακόμη φορά θα νικήσει το σκοτάδι.
Η προσπάθειά μου μόλις ξεκίνησε”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΔΕΣ ΕΔΩ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ”