21 Απριλίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Συρράκος: “Είμαστε πανέτοιμοι ν’ αντιμετωπίσουμε την κακοκαιρία”. Περιμένοντας την “Μπάρμπαρα”

Συρράκος: “Είμαστε πανέτοιμοι ν’ αντιμετωπίσουμε την κακοκαιρία”. Περιμένοντας την “Μπάρμπαρα”

syrrakos-eimaste-panetoimoi-n-antimetwpisoyme-tin-kakokairia-perimenontas-ti-barbara-brahaminewsgr1.jpg

Συρράκος: “Είμαστε πανέτοιμοι ν’ αντιμετωπίσουμε την κακοκαιρία”. Περιμένοντας την “Μπάρμπαρα”. Στον Άγιο Δημήτριο.

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ

Συρράκος: “Είμαστε πανέτοιμοι ν’ αντιμετωπίσουμε την κακοκαιρία”

 

“Ο δήμος Αγίου Δημητρίου είναι πανέτοιμος ν’ αντιμετωπίσει την όποια επιδείνωση των καιρικών φαινομένων και την “Μπάρμπαρα”. Είμαστε έτοιμοι όπως πάντα”.

Ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας μίλησε στο Brahaminews και τοποθετήθηκε στο θέμα των άσχημων καιρικών συνθηκών οι οποίες αναμένεται, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των ειδικών, να πλήξουν τη χώρα. Φυσικά και τα νότια προάστεια όπου ανήκει ο Άγιος Δημήτριος.

Ο κ. Συρράκος διαβεβαίωσε και καθησύχασε παράλληλα τους δημότες για την όποια ανησυχία μπορεί να υπάρχει στην πόλη, για τα πιθανά άσχημα καιρικά φαινόμενα που μπορεί να πλήξουν την περιοχή, επισημαίνοντας ότι: “Λογικά μέσα στο σαββατοκύριακο θα πρέπει να υπάρξει μία πιο αναλυτική ενημέρωση για την εξέλιξη του καιρικού φαινομένου. Μπορεί να μη διαθέτουμε εξειδικευμένα μηχανήματα, ωστόσο είμαστε πανέτοιμοι, όπως κάθε φορά για να ανταπεξέλθουμε σε κάθε δυσκολία με το υπάρχον δυναμικό και υλικό.

Η περιοχή δεν ανήκει άλλωστε στη ζώνη εκείνων των πόλεων που αντιμετωπίζουν συνεχώς προβλήματα με χιόνια για να διαθέτει εξειδικευμένα και βαριά μηχανήματα. Εμείς είμαστε σε στάση αναμονής και παρακολουθούμε τις εξελίξεις και το φαινόμενο.

Έτσι κι αλλιώς η υπηρεσία μας βρίσκεται σ’ επιφυλακή κάθε σαββατοκύριακο. Το εργοτάξιο του δήμου είναι ανοικτό  ν’ αντιμετωπίσει οτιδήποτε προκύψει. Εκτός από αυτό όμως, είμαστε σε ανοικτή γραμμή με το προσωπικό για ότι προκύψει κι επικοινωνούμε. Οπότε αν χρειαστεί, θα τους καλέσουμε για να έρθουν να συνδράμουν. Είμαστε πανέτοιμοι”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ”