19 Μαΐου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Με λαμπρότητα ο σύλλογος Ανθέων έκοψε τη βασιλόπιτά του. Υψηλές προσωπικότητες

Με λαμπρότητα ο σύλλογος Ανθέων έκοψε τη βασιλόπιτά του. Υψηλές προσωπικότητες

me-lamprotita-o-syllogos-anthewn-ekopse-ti-vasilopita-toy-ypsiles-proswpikotites-brahaminewsgr.jpg

Με λαμπρότητα ο σύλλογος Ανθέων έκοψε τη βασιλόπιτά του. Υψηλές προσωπικότητες. Κατάμεστη η αίθουσα.

 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ

Με λαμπρότητα ο σύλλογος Ανθέων έκοψε τη βασιλόπιτά του

 

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα έκοψε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023 τη βασιλόπιτά του ο σύλλογος Ανθέων στον Άγιο Δημήτριο. Το τσουχτερό κρύο δεν στάθηκε εμπόδιο στους φίλους του συλλόγου για να δώσουν το παρών στην λαμπρή τελετή. Ο πολυχώρος του συλλόγου ήταν κατάμεστος από βουλευτές, πολιτικά πρόσωπα της τοπικής Αυτοδιοίκησης, στελέχη παρατάξεων, στελέχη συλλόγων, φορέων της πόλης και όχι μόνο. Φίλοι, μέλη του συλλόγου αλλά και απλοί δημότες ήταν εκεί και συμμετείχαν στην ιδιαίτερη αυτή τελετή.

Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο, έδωσε το παρών, με επικεφαλής τον πρόεδρο των Ανθέων, Θανάση Μπαμπάνα. Συντόνισε με άψογο τρόπο τη διαδικασία και τη ροή της εκδήλωσης, ενώ στη συνέχεια προχώρησε στην κοπή της βασιλόπιτας, δίνοντας τη δυνατότητα στους καλεσμένους να μεταφέρουν τις ευχές τους από το βήμα, παραλαμβάνοντας παράλληλα και το κομμάτι της πρωτοχρονιάτικης πίτας που τους αναλογούσε.

Μετά το τέλος της τελετής προσφέρθηκαν στους παρευρικόμενους μικροεδέσματα. Επίσης, τσικουδιά και τσίπουρο που λόγω του ψύχους, ζέσταναν μετά μεγάλης ικανοποίησης τον ουρανίσκο όλων όσοι τα γεύτηκαν.

 

Οι παρευρισκόμενοι

 

Από βουλευτές, παραβρέθηκαν οι: Βασίλης Σπανάκης (ΝΔ), Τόνια Αντωνίου (ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ) αλλά και ο Τάσος Γαϊτάνης (εκπρόσωπος Τύπου ΝΔ και υποψήφιος βουλευτής)

Αντιδήμαρχοι: Τάσος Αδαμόπουλος (εκπρόσωπος δημοτικής αρχής), Ελένη Καντζέλη, Βασίλης Κουτσοβασίλης

Επίσης, ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου: Γιάννης Φωστηρόπουλος, ο αντιδήμαρχος Νέας Σμύρνης: Παναγιώτης Γιατζίδης και ο δημοτικός σύμβουλος Αλίμου: Κωνσταντίνος Φαλιέρος.

 

Στελέχη τοπικής Αυτοδιοίκησης

Χρήστος Πρεκετές (επικεφαλής της παράταξης Νέα Πνοή Προοπτική, πρόεδρος ΔΗΜ ΤΟ Αγίου Δημητρίου και υποψήφιος δήμαρχος), Γιάννης Μαθάς (πρόεδρος ΟΠΑΠ), Γιώργος Κοκοτσάκης (αντιπρόεδρος δημοτικού συμβουλίου).

Ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι: 

Παναγιώτης Γρίλλιας, Γιάννης Μπάντος, Μάρκος Βαζαίος, Βαγγέλης Μαλαθούνης και Νίκος Βρεττός.

Ο Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής: Πέτρος Τασσιόπουλος

 

Σύλλογοι και φορείς:

Μάνος Μούστος: Συντονιστής ΣΥΡΙΖΑ, Αγίου Δημητρίου, Νίκος Μπαμπάνας: Γραμματέας ΠΑΣΟΚ, Στέλιος Μαμαλάκης: Πρόεδρος Κρητών, επικεφαλής της παράταξης ΜΕΛΛΟΝ και υποψήφιος δήμαρχος.

Πρόεδρος Ασυρμάτου: Τάκης Λιόντος, 2ο Σύστημ,α Προσκόπων Αγίου Δημητρίου: Φίλιππος Χάλαρης, Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Αγίου Δημητρίου: Γιώργος Κονδύλης.

Επίσης, ο εκπρόσωπος του συλλόγου Κρόνος: Χρήστος Καραχάλιος, από την Εθνική Αντίσταση ο κ. Χρηστίδης και ο πρόεδρος Γονέων του 11ου δημοτικού κος Λεφάκης.

Γιώργος Παπατριανταφύλλου, επικεφαλής της παράταξης “Αγαπάμε την πόλη μας τον Άγιο Δημήτριο”.

 

Σημαντικές παρουσίες

Παντελής Ειρηνάκης (πρώην δήμαρχος Αγίου Δημητρίου), Παύλος Ειρηνάκης (πρώην αντιδήμαρχος Αγίου Δημητρίου) και ο πρώην αντιδήμαρχος κος Αθανασιάδης.

 

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου Ανθέων:

 

Πρόεδρος: Θανάσης Μπαμπάνας

Αντιπρόεδρος: Κυριακή Πολίτη

Γενικός Γραμματέας: Γιώργος Κάππος

Ταμίας: Αγγελική Βουβουλούδα

Κοσμήτορας: Μάκης Καυκόπουλος

Ειδική γραμματέας: Χριστίνα Μαργαρίτη

Μέλη: Βασίλης Σκυλάκης, Μανώλης Χάλαρης, Κατερίνα Ζαφείρη

Εξελεγκτική Επιτροπή: Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος και Κούλα Δανέζη

me-lamprotita-o-syllogos-anthewn-ekopse-ti-vasilopita-toy-ypsiles-proswpikotites-brahaminewsgr.jpg30.jpg

me-lamprotita-o-syllogos-anthewn-ekopse-ti-vasilopita-toy-ypsiles-proswpikotites-brahaminewsgr.jpg2_.jpg me-lamprotita-o-syllogos-anthewn-ekopse-ti-vasilopita-toy-ypsiles-proswpikotites-brahaminewsgr.jpg3_.jpg me-lamprotita-o-syllogos-anthewn-ekopse-ti-vasilopita-toy-ypsiles-proswpikotites-brahaminewsgr.jpg4_.jpg me-lamprotita-o-syllogos-anthewn-ekopse-ti-vasilopita-toy-ypsiles-proswpikotites-brahaminewsgr.jpg5_.jpg me-lamprotita-o-syllogos-anthewn-ekopse-ti-vasilopita-toy-ypsiles-proswpikotites-brahaminewsgr.jpg6_.jpg me-lamprotita-o-syllogos-anthewn-ekopse-ti-vasilopita-toy-ypsiles-proswpikotites-brahaminewsgr.jpg7_.jpg me-lamprotita-o-syllogos-anthewn-ekopse-ti-vasilopita-toy-ypsiles-proswpikotites-brahaminewsgr.jpg8_.jpg me-lamprotita-o-syllogos-anthewn-ekopse-ti-vasilopita-toy-ypsiles-proswpikotites-brahaminewsgr.jpg9_.jpg me-lamprotita-o-syllogos-anthewn-ekopse-ti-vasilopita-toy-ypsiles-proswpikotites-brahaminewsgr.jpg9_.jpg me-lamprotita-o-syllogos-anthewn-ekopse-ti-vasilopita-toy-ypsiles-proswpikotites-brahaminewsgr.jpg11.jpg me-lamprotita-o-syllogos-anthewn-ekopse-ti-vasilopita-toy-ypsiles-proswpikotites-brahaminewsgr.jpg12.jpg me-lamprotita-o-syllogos-anthewn-ekopse-ti-vasilopita-toy-ypsiles-proswpikotites-brahaminewsgr.jpg13.jpg me-lamprotita-o-syllogos-anthewn-ekopse-ti-vasilopita-toy-ypsiles-proswpikotites-brahaminewsgr.jpg15.jpg me-lamprotita-o-syllogos-anthewn-ekopse-ti-vasilopita-toy-ypsiles-proswpikotites-brahaminewsgr.jpg14.jpg me-lamprotita-o-syllogos-anthewn-ekopse-ti-vasilopita-toy-ypsiles-proswpikotites-brahaminewsgr.jpg16.jpg me-lamprotita-o-syllogos-anthewn-ekopse-ti-vasilopita-toy-ypsiles-proswpikotites-brahaminewsgr.jpg18.jpg me-lamprotita-o-syllogos-anthewn-ekopse-ti-vasilopita-toy-ypsiles-proswpikotites-brahaminewsgr.jpg19.jpg me-lamprotita-o-syllogos-anthewn-ekopse-ti-vasilopita-toy-ypsiles-proswpikotites-brahaminewsgr.jpg20.jpg me-lamprotita-o-syllogos-anthewn-ekopse-ti-vasilopita-toy-ypsiles-proswpikotites-brahaminewsgr.jpg21.jpg me-lamprotita-o-syllogos-anthewn-ekopse-ti-vasilopita-toy-ypsiles-proswpikotites-brahaminewsgr.jpg22.jpg me-lamprotita-o-syllogos-anthewn-ekopse-ti-vasilopita-toy-ypsiles-proswpikotites-brahaminewsgr.jpg23.jpg me-lamprotita-o-syllogos-anthewn-ekopse-ti-vasilopita-toy-ypsiles-proswpikotites-brahaminewsgr.jpg24.jpg me-lamprotita-o-syllogos-anthewn-ekopse-ti-vasilopita-toy-ypsiles-proswpikotites-brahaminewsgr.jpg25.jpg

me-lamprotita-o-syllogos-anthewn-ekopse-ti-vasilopita-toy-ypsiles-proswpikotites-brahaminewsgr.jpg26.jpg
Με λαμπρότητα ο σύλλογος Ανθέων έκοψε τη βασιλόπιτά του. Υψηλές προσωπικότητες

me-lamprotita-o-syllogos-anthewn-ekopse-ti-vasilopita-toy-ypsiles-proswpikotites-brahaminewsgr.jpg27.jpg me-lamprotita-o-syllogos-anthewn-ekopse-ti-vasilopita-toy-ypsiles-proswpikotites-brahaminewsgr.jpg28.jpg

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

 

 

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ”