19 Μαΐου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Ανδρούτσου: Συνάντηση με μαθητές. Αντιπροσωπείες των 15μελών γυμνασίων και λυκείων

Ανδρούτσου: Συνάντηση με μαθητές. Αντιπροσωπείες των 15μελών γυμνασίων και λυκείων

androytsoy-synatisi-me-mathites-antiproswpeies-twn-15melwn-gymnasiwn-kai-lykeiwn-brahaminewsgr.jpg1_.jpg

Ανδρούτσου: Συνάντηση με μαθητές. Αντιπροσωπείες των 15μελών γυμνασίων και λυκείων. Τι συζητήθηκε.

 

Ανδρούτσου: Συνάντηση με μαθητές

Συνάντηση με αντιπροσωπείες των 15μελών των γυμνασίων και λυκείων της πόλης πραγματοποίησε την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023 η Μαρία Ανδρούτσου. Η δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους, στο πλαίσιο των θεσμοθετημένων τακτικών συναντήσεων της Διοίκησης του Δήμου με τους μαθητές/ μαθήτριες.
Στη συνάντηση, που επίσης συμμετείχαν από την πλευρά του Δήμου ο Πρόεδρος της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής, Πέτρος Τασσόπουλος, ο αντιπρόεδρος Θέμης Παπαδόπουλος και η εντεταλμένη υπάλληλος του Δήμου, Γεωργία Κυρίτση, συζητήθηκαν ζητήματα κυρίως υλικοτεχνικών υποδομών και εξοπλισμού, που σύμφωνα με τους μαθητές και μαθήτριες αντιμετωπίζουν τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

 

Τι είπε η δήμαρχος

Η δήμαρχος τόνισε την αξία της συμμετοχής των μαθητών/μαθητριών στα θέματα της πόλης, αλλά και την εκπροσώπησή τους στο Δ.Σ της δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής. Συγχρόνως παρότρυνε τους μαθητές και τις μαθήτριες να ακολουθήσουν τον Δήμο στα Social Media, στο Facebook και το Instagram, ώστε να ενημερώνονται για βασικά θέματα που μπορεί να τους αφορούν άμεσα όπως δράσεις επαγγελματικού προσανατολισμού, πολιτισμού και αθλητισμού και άλλες.

Τέλος, λαμβάνοντας υπόψη τις τραγικές στιγμές που περνούν οι λαοί της Τουρκίας και της Συρίας μετά τις καταστροφές που προκάλεσε ο φονικός σεισμός, η Δήμαρχος ενημέρωσε τους μαθητές και τις μαθήτριες για την επείγουσα συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας (ειδών πρώτης ανάγκης, κουβέρτες, παπλώματα, σκηνές, ιατροφαρμακευτικό υλικό καθώς και είδη προσωπικής υγιεινής) που πραγματοποιείται στο Δήμο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΕΣ ΕΔΩ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ

androytsoy-synatisi-me-mathites-antiproswpeies-twn-15melwn-gymnasiwn-kai-lykeiwn-brahaminewsgr.jpg