21 Απριλίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Δήμος Αγίου Δημητρίου: Επείγουσα ανθρωπιστική βοήθεια στην Τουρκία και Συρία. Για τα θύματα των σεισμών

Δήμος Αγίου Δημητρίου: Επείγουσα ανθρωπιστική βοήθεια στην Τουρκία και Συρία. Για τα θύματα των σεισμών

dimos-agioy-dimitrioy-epeigoysa-anthrwpistiki-voithieia-stin-toyrkia-kai-syria-gia-ta-thymata-twn-seismwn-brahaminewsgr.jpg

Δήμος Αγίου Δημητρίου: Επείγουσα ανθρωπιστική βοήθεια στην Τουρκία και Συρία. Για τα θύματα των σεισμών. Συγκέντρωση αγαθών.

Δήμος Αγίου Δημητρίου: Επείγουσα ανθρωπιστική βοήθεια στην Τουρκία και Συρία

Ο δήμος Αγίου Δημητρίου δείχνει το ανθρώπινό του πρόσωπο. Με επείγουσα συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθεια για τα θύματα των σεισμών σε Τουρκία και Συρία.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου Αγίου Δημητρίου, καλούνται οι πολίτες να βοηθήσουν σ’ αυτή την έκτακτη κατάσταση. Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση του δήμου αλλά και της δημάρχου Μαρίας Ανδρούτσου, επισημαίνεται:
“Μετά την από 6/2/2023 επιστολή της Κ.Ε.Δ.Ε. για αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στα θύματα των σεισμών σε Τουρκία και Συρία, η Π.Ε.Δ.Α. και οι Δήμοι της Αττικής, στηρίζοντας τις συλλογικές πρωτοβουλίες, εκφράζουν την οικουμενική αξία της αλληλεγγύης, συμμετέχοντας στην εθνική προσπάθεια για παροχή ανθρωπιστικού έργου μέσα από την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης όπως:
– Κουβέρτες
– Παπλώματα
– Σκηνές
– Υπνόσακοι
– Μαξιλάρια
– Φακοί
– Είδη ρουχισμού (μόνο: κασκόλ – γάντια – σκούφοι – κάλτσες)
– Είδη γυναικείας υγιεινής
– Πάνες παιδικές και τρίτης ηλικίας
– Συσκευασμένη ξηρά τροφή και παιδικές τροφές
– Ιατροφαρμακευτικό υλικό.
▪️ Στο Δήμο Αγίου Δημητρίου συγκεντρώνουμε τα είδη πρώτης ανάγκης καθημερινά από ώρα 8:00 έως 21:00, στο Δημαρχείο (Αγίου Δημητρίου 55), μέχρι την Παρασκευή 10-2-2023, ώρα 14:00.
▪️ Το υλικό που θα συγκεντρωθεί, θα μεταφερθεί σε αποθηκευτικό χώρο της ΠΕΔΑ (Κότσικα 4, Αθήνα), προκειμένου να παραδοθεί στην ΚΕΔΕ, που θα μεριμνήσει για την αποστολή του στις πληγείσες χώρες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ