19 Μαΐου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Ο 3ος Ποδηλατικός γύρος Αγίου Δημητρίου. Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου

Ο 3ος Ποδηλατικός γύρος Αγίου Δημητρίου. Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου

o-3os-podilatikos-gyros-agioy-dimitrioy-tin-kyriaki-12-fevroyarioy-brahaminewsgr.jpg

Ο 3ος Ποδηλατικός γύρος Αγίου Δημητρίου. Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου. Σε συνεργασία με τον ΟΠΑΠ.

Ο 3ος Ποδηλατικός γύρος Αγίου Δημητρίου

Τον 3ο ποδηλατικό γύρο Αγίου Δημητρίου θα φιλοξενήσει την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου η πόλη του Αγίου Δημητρίου. Πρόκειται για μια δραστηριότητα την οποία σιοργανώνει ο δήμος Αγίου Δημητρίου σε συνεργασία με τον Αθλητικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος. Σημείο εκκίνησης θα είναι η πλατεία Ηρώων και θα δοθεί στις 10:30 το πρωί.

 

Η διαδρομή

 

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η ποδηλατοπορεία θα κινηθεί προς την Πικροδάφνη, θα συνεχίσει προς το αναβαθμισμένο Μεσονήσι για να επιστρέψει στο σημείο εκκίνησης όπου θα είναι και ο τερματισμός.

Με την ολοκλήρωση της διαδρομής, τέσσερις τυχεροί/ές θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν από ένα έξυπνο ρολόι χειρός!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των διοργανωτών “ο τρίτος αυτός ποδηλατικός γύρος του Αγίου Δημητρίου είναι η συνέχεια της πρωτοβουλίας του δήμου μας που φιλοδοξεί να επαναλαμβάνεται στην πόλη μας μια φορά το μήνα, και να γίνει συνήθεια, που θα προωθεί:

-Την υγεία και την ευεξία όσων συμμετέχουμε
-Την εξάσκηση για μια ασφαλή μετακίνηση στην πόλη
-Την ενθάρρυνση στη χρήση εναλλακτικών μέσων μετακίνησης, όπως είναι το ποδήλατο και γενικά τα μέσα μικροκινητικότητας, για τις σύντομες αποστάσεις μας μέσα στην πόλη
-Τη διασκέδαση και τη χαρά του ποδηλάτου
Διαδρομή: Πλατεία Ηρώων, Οδός Καλλιθέας, Γ. Καφαντάρη, Όθωνος (Βοτανικός Κήπος), Χατζηβασιλείου, Αγίου Βασιλείου, Τρεμπεσίνας, Νίκου Μπελογιάννη.

Επιστροφή: Όθωνος, Σαρωνικού, Πλατεία Άρη Βελουχιώτη, Ηπείρου, Ελπίδος, Ερμού, Καλλιφρονά, Λεωφόρος Αγίου Δημητρίου, Πλατεία Ηρώων (μνημείο Ηρώων τερματισμός).

 

Οι πρόσκοποι Αγίου Δημητρίου

Η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Αγίου Δημητρίου, σε συνεργασία με την Τροχαία Ελληνικού και Καλλιθέας, θα φροντίσουν για την ασφαλή μετακίνηση καθ’ όλη τη διάρκεια του ποδηλατικού γύρου, αλλά και γενικότερα της δράσης. Και η 3η αυτή δράση πραγματοποιείται με τη συνεργασία της Ποδηλαττικής Κοινότητας, της Ανεξάρτητης Ποδηλατικής Κίνησης «εν κινήσει» και του Σώματος Προσκόπων Αγίου Δημητρίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ