19 Μαΐου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Άγιος Δημήτριος: Συναντήσεις Σχολής Γονέων στο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο του ιερού ναού. Με στόχο την κατάρτιση

Άγιος Δημήτριος: Συναντήσεις Σχολής Γονέων στο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο του ιερού ναού. Με στόχο την κατάρτιση

agios-dimitrios-synantiseis-sholis-gonewn-sto-enoriako-pneymatiko-kentro-toy-ieroy-naoy-me-stoho-tin-katartisi-brahaminewsgr.jpg

Άγιος Δημήτριος: Συναντήσεις Σχολής Γονέων στο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο του ιερού ναού. Με στόχο την κατάρτιση. Στα ζευγάρια.

Άγιος Δημήτριος: Συναντήσεις Σχολής Γονέων στο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο του ιερού ναού

 

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση των υπευθύνων του ιερού ναού Αγίου Δημητρίου, η ενορία απευθύνει ανοικτή πρόσκληση στα ζευγάρια για την κατάρτισή τους. Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση, επισημαίνεται:

 

Η ανακοίνωση

“Κάθε Τετάρτη, ώρα 6:30 – 7:30 το απόγευμα, θα γίνονται οι συναντήσεις Σχολής Γονέων στο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού.
Η Ενορία μας, απευθύνει ανοικτή πρόσκληση στα ζευγάρια με σκοπό την κατάρτισή τους πάνω σε θέματα ανθρωπίνων σχέσεων, γονεϊκών σχέσεων, αγωγής των παιδιών, πρακτικών θεμάτων σχετικών με τη λειτουργία του νοικοκυριού.
Τα θέματα αυτά αναπτύσσουν ειδικοί επιστήμονες, Ψυχολόγοι, Παιδαγωγοί, Ιατροί, Εκπαιδευτικοί, Κοινωνικοί Λειτουργοί κλπ. οι οποίοι προσφέρουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους, προκειμένου να συμβάλλουν στην επίλυση των προβλημάτων πού απασχολούν την σύγχρονη οικογένεια¨.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΣ ΕΔΩ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ