13 Ιουλίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Παπατριανταφύλλου: Το όραμα και η πρωτοχρονιάτικη πίτα. Τι είπε ο πρόεδρος της παράταξης

Παπατριανταφύλλου: Το όραμα και η πρωτοχρονιάτικη πίτα. Τι είπε ο πρόεδρος της παράταξης

papatriantafylloy-to-orama-kai-i-prwtohroniatiki-pita-me-ti-symmetohi-arketwn-filwn-brahaminewsgr.jpg25.jpg

Παπατριανταφύλλου: Το όραμα και η πρωτοχρονιάτικη πίτα. Τι είπε ο πρόεδρος της παράταξης. Πολύς κόσμος.

 

Παπατριανταφύλλου: Το όραμα και η πρωτοχρονιάτικη πίτα

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023 η παράταξη Αγαπάμε την πόλη μας τον Άγιο Δημήτριο, με τη συμμετοχή αρκετών φίλων της παράταξης.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α Ορίζοντες (Κέντρο Ειδικής Εκπαίδευσης Παιδιών & Ενηλίκων με Αναπηρία) στην πλατεία Παναγούλη στον Άγιο Δημήτριο.

Ο επικεφαλής της παράταξης, Γιώργος Παπατριανταφύλλου, μετέφερε το όραμά του και το πρόγραμμα της παράταξης και παρουσίασε το έργο του τα τέσσερα χρόνια.

Μάλιστα, η παράταξη βράβευσε βράβευσε σημαντικές προσωπικότητες της πόλης του Αγίου Δημητρίου, στους οποίους εκφράζονται συμβολικά οι αγώνες επιφανών πολιτών του Αγίου Δημητρίου με σκοπό την πρόοδο και την ευημερία της πόλης.

 

Ανακοίνωση και βραβεύσεις

 

Μάλιστα, η παράταξη εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποιεί τα παρακάτω:

“Με την αγάπη του κόσμου, γράψαμε ιστορία.
Το όραμα μας για την πόλη μας τον Άγιο Δημήτριο έλαμψε κάτω από τον υπέροχο λαμπερό Άγιο Δημητριώτικο ουρανό.
Σαφές μήνυμα, ξεκάθαρο πρόγραμμα, ρεαλιστικές και εφικτές ιδέες, αγάπη και πάθος για τους συμπολίτες μας. Η ώρα της αλλαγής της διοίκησης στον Άγιο Δημήτριο είναι πιο ορατή από ποτέ”.

Οι βραβεύσεις

Μάλιστα, η παράταξη, σύμφωνα με την ανακοίνωση, προέβη στις παρακάτω βραβεύσεις:

Βραβεύσαμε:
1.
Την Ελίνα Ζενέτου και τον υιό της Ίαν, κόρη και εγγονός του αρχιτέκτονα του στρογγυλού, του σχολείου των ονείρων μας, Τάκη Ζενέτου. Στη μνήμη του εμπνευστή και δημιουργού του πρότυπου στρογυλλού σχολείου της οδού Παπάγου.
2.
Τον παραολυμπιονίκη στην κολύμβηση, Γιάννη Κωστάκη Giannis Kostakis, τον νικητή της ζωής. Καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο έχει κάνει όλη την υφήλιο να μιλά γιαυτόν.
3.
Την καθηγήτρια του στρογγυλού στο 2ο λύκειο Αγίου Δημητρίου κα Παπαηλιού Βούλα για την αγάπη που έδειξε σε χιλιάδες συμπολιτών μας μαθητών της και για την αγάπη που δέχθηκε από εμάς για το ήθος της, τις αξίες και το πάθος της για την εκπαίδευση.
4.
Τον αγιοδημητριώτη 6 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή στην πάλη, Μπάμπη Καλτσίδη Μπάμπης Καλτσιδης. Συμμαθητές από το γυμνάσιο, αθλητής και άνθρωπος με ακέραιο χαρακτήρα πρωταθλητής πρώτα στις καρδιές μας.
5.
Τους εργαζόμενους του δήμου Αγίου Δημητρίου ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ που κρατούν την πόλη μας ψηλά. Κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες είναι πάντα στο καθήκον τους χωρίς να ζητούν τίποτα παραπάνω από τα νόμιμα δικαιώματα τους ενώ θα έπρεπε να έχουν πολλά περισσότερα.
Με σεμνότητα, χαμηλούς τόνους, συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά, με ακόμα περισσότερο πάθος να συμπληρώνουμε το πρόγραμμα μας με καθημερινές επισκέψεις στις γειτονιές του Αγίου Δημητρίου για το καλό της πόλης μας για το κοινό καλό.
Γιώργος Παπατριανταφύλλου
ΑγαΠάμε την Πόλη μας τον Άγιο Δημήτριο
Υπ. Δήμαρχος”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ

papatriantafylloy-to-orama-kai-i-prwtohroniatiki-pita-me-ti-symmetohi-arketwn-filwn-brahaminewsgr.jpg11.jpgpapatriantafylloy-to-orama-kai-i-prwtohroniatiki-pita-me-ti-symmetohi-arketwn-filwn-brahaminewsgr.jpg10.jpgpapatriantafylloy-to-orama-kai-i-prwtohroniatiki-pita-me-ti-symmetohi-arketwn-filwn-brahaminewsgr.jpg9_.jpgpapatriantafylloy-to-orama-kai-i-prwtohroniatiki-pita-me-ti-symmetohi-arketwn-filwn-brahaminewsgr.jpg8_.jpgpapatriantafylloy-to-orama-kai-i-prwtohroniatiki-pita-me-ti-symmetohi-arketwn-filwn-brahaminewsgr.jpg7_.jpgpapatriantafylloy-to-orama-kai-i-prwtohroniatiki-pita-me-ti-symmetohi-arketwn-filwn-brahaminewsgr.jpg6_.jpgpapatriantafylloy-to-orama-kai-i-prwtohroniatiki-pita-me-ti-symmetohi-arketwn-filwn-brahaminewsgr.jpg4_.jpgpapatriantafylloy-to-orama-kai-i-prwtohroniatiki-pita-me-ti-symmetohi-arketwn-filwn-brahaminewsgr.jpg3_.jpgpapatriantafylloy-to-orama-kai-i-prwtohroniatiki-pita-me-ti-symmetohi-arketwn-filwn-brahaminewsgr.jpg1_.jpgpapatriantafylloy-to-orama-kai-i-prwtohroniatiki-pita-me-ti-symmetohi-arketwn-filwn-brahaminewsgr.jpgpapatriantafylloy-to-orama-kai-i-prwtohroniatiki-pita-me-ti-symmetohi-arketwn-filwn-brahaminewsgr.jpg33.jpgpapatriantafylloy-to-orama-kai-i-prwtohroniatiki-pita-me-ti-symmetohi-arketwn-filwn-brahaminewsgr.jpg25.jpgpapatriantafylloy-to-orama-kai-i-prwtohroniatiki-pita-me-ti-symmetohi-arketwn-filwn-brahaminewsgr.jpg24.jpgpapatriantafylloy-to-orama-kai-i-prwtohroniatiki-pita-me-ti-symmetohi-arketwn-filwn-brahaminewsgr.jpg23.jpgpapatriantafylloy-to-orama-kai-i-prwtohroniatiki-pita-me-ti-symmetohi-arketwn-filwn-brahaminewsgr.jpg17.jpgpapatriantafylloy-to-orama-kai-i-prwtohroniatiki-pita-me-ti-symmetohi-arketwn-filwn-brahaminewsgr.jpg16.jpgpapatriantafylloy-to-orama-kai-i-prwtohroniatiki-pita-me-ti-symmetohi-arketwn-filwn-brahaminewsgr.jpg12.jpgpapatriantafylloy-to-orama-kai-i-prwtohroniatiki-pita-me-ti-symmetohi-arketwn-filwn-brahaminewsgr.jpg14.jpgpapatriantafylloy-to-orama-kai-i-prwtohroniatiki-pita-me-ti-symmetohi-arketwn-filwn-brahaminewsgr-1.jpgpapatriantafylloy-to-orama-kai-i-prwtohroniatiki-pita-me-ti-symmetohi-arketwn-filwn-brahaminewsgr.jpg11.jpgpapatriantafylloy-to-orama-kai-i-prwtohroniatiki-pita-me-ti-symmetohi-arketwn-filwn-brahaminewsgr.jpg14.jpgpapatriantafylloy-to-orama-kai-i-prwtohroniatiki-pita-me-ti-symmetohi-arketwn-filwn-brahaminewsgr-1.jpg