19 Μαΐου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Γλυφάδα: Δωρεάν στολές για αποκριάτικη παρέλαση. Ο δήμος μοιράζει στα παιδιά

Γλυφάδα: Δωρεάν στολές για αποκριάτικη παρέλαση. Ο δήμος μοιράζει στα παιδιά

glyfada-dwrean-stoles-gia-apokriatiki-parelasi-brahaminewsgr.jpg

Γλυφάδα: Δωρεάν στολές για αποκριάτικη παρέλαση. Ο δήμος μοιράζει στα παιδιά. Μεγάλη συμμετοχή.

Γλυφάδα: Δωρεάν στολές για αποκριάτικη παρέλαση

 

 

Αποκριάτικο καρναβάλι το οποίο θα εντυπωσιάσει, προγραμματίζει ο δήμος Γλυφάδας. Μάλιστα, μοιράζει δωρεάν στολές στα παιδιά.

Πιο συγκεκριμένα, ο δήμος Γλυφάδας διοργανώνει την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου αποκριάτικο καρναβάλι με πρωταγωνιστές παιδιά και γι αυτό μοιράζει στολές στα παιδιά που θα θελήσουν να πάρουν μέρος σ’ αυτό.

 

Ο δήμαρχος της πόλης

Ο Δημήτρης Παπανικολάου, μίλησε για το θέμα και συγκεκριμένα, ο δήμαρχος της Γλυφάδας, ανέφερε: «Καρναβάλι Γλυφάδας και πάλι! Η αλήθεια είναι ότι μας έλειψε πολύ: Μετά από τρία χρόνια απουσίας, λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό, η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση στη Γλυφάδα επιστρέφει την επόμενη Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου. Πρωταγωνιστές είναι και πάλι τα παιδιά: Καλούμε όλους τους μικρούς μας φίλους να συμμετέχουν στο καρναβάλι και – για όσους επιθυμούν – τους μοιράζουμε τις αποκριάτικες στολές».

 

Τι πρέπει να κάνουν

 

Συγκεκριμένα, όλα τα παιδιά (Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου – οποιουδήποτε σχολείου) κατοίκων της Γλυφάδας, μπορούν να συμμετέχουν σε θεματικά γκρουπ, της δικής τους επιλογής. Τι πρέπει ακριβώς να κάνουν; Συμπληρώνουν τη σχετική ηλεκτρονική φόρμα και μετά λαμβάνουν email με οδηγίες. Στη συνέχεια -μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων- μπορούν να έρχονται από αυτή τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου έως και την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, στο Διασχολικό Κέντρο Γλυφάδας, από τις 9:00 π.μ. έως τις 7:00 μ.μ. (είσοδος επί της οδού Επαμεινώνδα 30).

Εκεί επιλέγουν τη στολή που επιθυμούν να φορέσουν, βάσει φυσικά της διαθεσιμότητας που υπάρχει σε είδη και σε νούμερα. Οι στολές θα διατίθενται δωρεάν, αλλά πρέπει βέβαια να επιστραφούν αμέσως μετά το Καρναβάλι, για να υπάρχουν πάντα διαθέσιμες στο βεστιάριο του Δήμου. Στη συνέχεια θα ενημερωθούν για το πότε και που πρέπει να προσέλθουν την Κυριακή της Αποκριάς, για να συμμετέχουν στο μεγάλο Καρναβάλι της Γλυφάδας”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ