1 Μαρτίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Παπατριανταφύλλου: “Φέραμε τη ζωγραφική στον Άγιο Δημήτριο”. Στα παιδιά, στις οικογένειες και στους συμπολίτες μας

Παπατριανταφύλλου: “Φέραμε τη ζωγραφική στον Άγιο Δημήτριο”. Στα παιδιά, στις οικογένειες και στους συμπολίτες μας

papatriantafylloy-ferame-ti-zwgrafiki-ston-agio-dimitrio-sta-paidia-stis-oikogeneies-kai-stoys-sympolites-mas-brahaminewsgr.jpg

Παπατριανταφύλλου: “Φέραμε τη ζωγραφική στον Άγιο Δημήτριο”. Στα παιδιά, στις οικογένειες και στους συμπολίτες μας. Η εκδήλωση.

Παπατριανταφύλλου: “Φέραμε τη ζωγραφική στον Άγιο Δημήτριο”

 

Η ζωγραφική στον Άγιο Δημήτριο. Ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου και η υποψήφια δημοτική παράταξη Αγαπάμε την Πόλη μας πραγματοποίησαν μία μεγάλη γιορτή για τον πολιτισμό, το παιδί, τη χαρά και την τέχνη, στην κεντρική πλατεία του Αγίου Δημητρίου το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου.

Ο αρχηγός της παράταξης, αναφερόμενος στη δραστηριότητα, ανέφερε: “Φέραμε τα παιδιά στον Άγιο Δημήτριο, τις οικογένειες, τους συμπολίτες μας, κοντά στη ζωγραφική”.

Η παρουσία καθηγητών

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της παράταξης, επισημαίνεται ότι: “Με την υποστήριξη του συλλόγου τέχνης mta- art και την παρουσία καθηγητών ζωγραφικής έδωσαν την ευκαιρία στα παιδιά να ζωγραφίσουν για την Ειρήνη, την Αγάπη, το Περιβάλλον.
Οι καθηγητές παρέδωσαν δωρεάν τα έργα τους και μοιράστηκαν βιβλία και δώρα στα παιδιά.
Η Μαργαρίτα Ντονικιάν υπεύθυνη του τομέα πολιτισμού Αγαπάμε την Πόλη μας, έκανε δωρεάν face painting στα προσωπάκια δεκάδων παιδιών ενώ ο Σπύρος Κατσίκης πρόεδρος του συλλόγου mta-art μαζί με τους καθηγητές ζωγραφικής παρέδωσαν μαθήματα ζωγραφικής και βοήθησαν παιδιά και γονείς να ζωγραφίσουν.
Βραβεύτηκαν όλοι οι καθηγητές ζωγραφικής από τον Γιώργο Παπατριανταφύλλου Υπ. Δήμαρχο Αγίου Δημητρίου και τον Σπύρο Κατσίκη.
Όλη η ομάδα της υποψήφιας παράταξης Αγαπάμε την Πόλη μας τον Άγιο Δημήτριο στάθηκε δίπλα στις οικογένειες με αγάπη, δείχνοντας το δρόμο για μία νέα πορεία διοίκησης βασισμένη στις αξίες, την τέχνη, τον πολιτισμό.
Αγαπάμε την Πόλη μας τον Άγιο Δημήτριο.
Γιώργος Παπατριανταφύλλου”.

papatriantafylloy-ferame-ti-zwgrafiki-ston-agio-dimitrio-sta-paidia-stis-oikogeneies-kai-stoys-sympolites-mas-brahaminewsgr.jpg1_.jpg papatriantafylloy-ferame-ti-zwgrafiki-ston-agio-dimitrio-sta-paidia-stis-oikogeneies-kai-stoys-sympolites-mas-brahaminewsgr.jpg2_.jpg papatriantafylloy-ferame-ti-zwgrafiki-ston-agio-dimitrio-sta-paidia-stis-oikogeneies-kai-stoys-sympolites-mas-brahaminewsgr.jpg3_.jpg papatriantafylloy-ferame-ti-zwgrafiki-ston-agio-dimitrio-sta-paidia-stis-oikogeneies-kai-stoys-sympolites-mas-brahaminewsgr.jpg4_.jpg papatriantafylloy-ferame-ti-zwgrafiki-ston-agio-dimitrio-sta-paidia-stis-oikogeneies-kai-stoys-sympolites-mas-brahaminewsgr.jpg5_.jpg

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ