14 Ιουνίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Μαγευτική αποκριάτικη βραδιά στο ΕΕΕΕΚ Αγίου Δημητρίου. Για τα παιδιά της Κατασκήνωσης και του ΚΔΑΠ

Μαγευτική αποκριάτικη βραδιά στο ΕΕΕΕΚ Αγίου Δημητρίου. Για τα παιδιά της Κατασκήνωσης και του ΚΔΑΠ

Μαγευτική αποκριάτικη βραδιά στο ΕΕΕΕΚ Αγίου Δημητρίου. Για τα παιδιά της Κατασκήνωσης και του ΚΔΑΠ. Γιορταστικές στιγμές.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ

Απόκριες στη πόλη και το Σάββατο είχε ντυθεί στα γιορτινά του το ΕΕΕΕΚ Αγίου Δημητρίου και υποδέχτηκε ένα ξεχωριστό αποκριάτικο πάρτι.

Πρόκειται για αποκριάτικο πάρτι για τα παιδιά της Κατασκήνωσης και του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) του Δήμου μας.
Το πάρτι διοργάνωσε το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023 ο Οργανισμός Παιδείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας. Για τα παιδιά που συμμετείχαν στα κατασκηνωτικά προγράμματα του 2022 και τα παιδιά του ΚΔΑΠ.

Ντυμένοι όλοι στα αποκριάτικά τους συναντήθηκαν με τις/τους ομαδάρχες μας στους όμορφους χώρους του ΕΕΕΕΚ Αγίου Δημητρίου (Αργοστολίου 65) και θυμήθηκαν τις ξέγνοιαστες καλοκαιρινές διακοπές στη Ραφήνα. Τραγούδησαν και να χόρεψαν κατασκηνωτικά τραγούδια‼️
Απόλαυσαν δε απίθανα ταχυδακτυλουργικά κόλπα και αληθινό magic circus show και ολοκληρώθηκε με ξέφρενους χορούς στους ήχους των μουσικών επιλογών των διοργανωτών.

Την απόλυτα επιτυχημένη γιορταστική βραδιά συντόνισαν ο Οργανισμός Παιδείας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας – ΟΠΚΑΠ Αγ. Δημητρίου και η πρόεδρός του Όλγα Σιούμπουλα. Επίσης, η εντεταλμένη ΔΣ Βάσω Αλεξίου και τα στελέχη του Οργανισμού, Αθηνά Βλάχου και Κλαίρη Συμινή, που έφεραν εις πέρας τη Σαββατιάτικη αποκριάτικη εκδήλωση για τα παιδιά της Κατασκήνωσης και του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών.

 

mageytiki-apokriatiki-vradia-sto-eeeek-agioy-dimitrioy-gia-ta-paidia-tis-kataskinwsis-kai-toy-kdap-brahaminewsgr.jpg mageytiki-apokriatiki-vradia-sto-eeeek-agioy-dimitrioy-gia-ta-paidia-tis-kataskinwsis-kai-toy-kdap-brahaminewsgr.jpg1_.jpg mageytiki-apokriatiki-vradia-sto-eeeek-agioy-dimitrioy-gia-ta-paidia-tis-kataskinwsis-kai-toy-kdap-brahaminewsgr.jpg2_.jpg mageytiki-apokriatiki-vradia-sto-eeeek-agioy-dimitrioy-gia-ta-paidia-tis-kataskinwsis-kai-toy-kdap-brahaminewsgr.jpg3_.jpg mageytiki-apokriatiki-vradia-sto-eeeek-agioy-dimitrioy-gia-ta-paidia-tis-kataskinwsis-kai-toy-kdap-brahaminewsgr.jpg4_.jpg mageytiki-apokriatiki-vradia-sto-eeeek-agioy-dimitrioy-gia-ta-paidia-tis-kataskinwsis-kai-toy-kdap-brahaminewsgr.jpg5_.jpg mageytiki-apokriatiki-vradia-sto-eeeek-agioy-dimitrioy-gia-ta-paidia-tis-kataskinwsis-kai-toy-kdap-brahaminewsgr.jpg6_.jpg mageytiki-apokriatiki-vradia-sto-eeeek-agioy-dimitrioy-gia-ta-paidia-tis-kataskinwsis-kai-toy-kdap-brahaminewsgr.jpg7_.jpg mageytiki-apokriatiki-vradia-sto-eeeek-agioy-dimitrioy-gia-ta-paidia-tis-kataskinwsis-kai-toy-kdap-brahaminewsgr.jpg8_.jpg mageytiki-apokriatiki-vradia-sto-eeeek-agioy-dimitrioy-gia-ta-paidia-tis-kataskinwsis-kai-toy-kdap-brahaminewsgr.jpg9_.jpg mageytiki-apokriatiki-vradia-sto-eeeek-agioy-dimitrioy-gia-ta-paidia-tis-kataskinwsis-kai-toy-kdap-brahaminewsgr.jpg10.jpg mageytiki-apokriatiki-vradia-sto-eeeek-agioy-dimitrioy-gia-ta-paidia-tis-kataskinwsis-kai-toy-kdap-brahaminewsgr.jpg11.jpg mageytiki-apokriatiki-vradia-sto-eeeek-agioy-dimitrioy-gia-ta-paidia-tis-kataskinwsis-kai-toy-kdap-brahaminewsgr.jpg12.jpg mageytiki-apokriatiki-vradia-sto-eeeek-agioy-dimitrioy-gia-ta-paidia-tis-kataskinwsis-kai-toy-kdap-brahaminewsgr-1.jpg14-1.jpg mageytiki-apokriatiki-vradia-sto-eeeek-agioy-dimitrioy-gia-ta-paidia-tis-kataskinwsis-kai-toy-kdap-brahaminewsgr.jpg16.jpg mageytiki-apokriatiki-vradia-sto-eeeek-agioy-dimitrioy-gia-ta-paidia-tis-kataskinwsis-kai-toy-kdap-brahaminewsgr-1.jpg14-1.jpg mageytiki-apokriatiki-vradia-sto-eeeek-agioy-dimitrioy-gia-ta-paidia-tis-kataskinwsis-kai-toy-kdap-brahaminewsgr-1.jpg14-1.jpg mageytiki-apokriatiki-vradia-sto-eeeek-agioy-dimitrioy-gia-ta-paidia-tis-kataskinwsis-kai-toy-kdap-brahaminewsgr.jpg19.jpg mageytiki-apokriatiki-vradia-sto-eeeek-agioy-dimitrioy-gia-ta-paidia-tis-kataskinwsis-kai-toy-kdap-brahaminewsgr.jpg19.jpg mageytiki-apokriatiki-vradia-sto-eeeek-agioy-dimitrioy-gia-ta-paidia-tis-kataskinwsis-kai-toy-kdap-brahaminewsgr.jpg18.jpg

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ