13 Ιουλίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Κονδύλης: «Το όραμά μας δεν έχει όρια”. Ο συνδυασμός “Αγαπώ τον Άλιμο” έκοψε την βασιλόπιτά του

Κονδύλης: «Το όραμά μας δεν έχει όρια”. Ο συνδυασμός “Αγαπώ τον Άλιμο” έκοψε την βασιλόπιτά του

kondylis-to-orama-mas-den-ehei-oria-o-syndyasmos-agapw-ton-alimo-ekopse-tin-vasilopita-toy-brahaminewsgr.jpg

Κονδύλης: «Το όραμά μας δεν έχει όρια”. Ο συνδυασμός “Αγαπώ τον Άλιμο” έκοψε την βασιλόπιτά του. Πολλαπλά τα μηνύματα.

 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ

Κονδύλης: «Το όραμά μας δεν έχει όρια”

 

Με πολλαπλά μηνύματα έκοψε την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023, την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο σύλλογος “Αγαπώ τον Άλιμο” μ΄επικεφαλής το δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη θεατρική σκηνή Αλίμου “Κάρολος Κουν”, εκεί όπου το τέλος του 2013 ο Ανδρέα Κονδύλης ανακοίνωσε για πρώτη φορά το συνδυασμό του.

Την εκδήλωση προλόγησε η αντιπρόεδρος του ΘΟΠΑΑ, Αποστολία Σκλάβου, η οποία αφού λαωσόρισε το κοινό, στη συνέχεια έδωσε το βήμα στον Ανδρέα Κονδύλη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη σκήνη κάθονταν οι δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και οι νέοι υποψήφιοι, ενώ το θέατρο ήταν κατάμεστο. Και όχι μόνο. Ο κόσμος κατέκλισε και τους εξωτερικούς χώρους.

Το μήνυμα του Ανδρέα Κονδύλη προς τον κόσμο, προς του ψηφοφόρους ήταν ξεκάθαρο: «Το όραμά μας δεν έχει όρια. Για να τα υλοποιήσουμε, όμως, όλα αυτά πρέπει οι Αλιμιώτες να μας δώσουν καθαρή εντολή στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές που θα γίνουν τον Οκτώβριο. Στην πορεία μας προς τις εκλογές είναι δύο οι εχθροί μας: Ο εφησυχασμός των πολιτών αλλά και η κακής ποιότητας αντιπολίτευση».

 

Η ομιλία Κονδύλη

 

Αναλυτικά λοιπόν ο Ανδρέας Κονδύλης στις δηλώσεις του μεταξύτων άλλων, επεσήμανε:

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, εγώ και η ομάδα μου, στον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά. Από το 2013 έως σήμερα έχουν αλλάξει πολλά αλλά όχι η προσπάθειά μας για έναν καλύτερο Άλιμο. Μαζί καταφέραμε να κάνουμε την πόλη μας πιο καθαρή και σε αυτό έχετε συμβάλλει και εσείς καθώς ο Άλιμος είναι από τους πρώτους δήμους στην ανακύκλωση».

Ο Ανδρέας Κονδύλης αναφέρθηκε σε όλα τα έργα που έγιναν, όπως η βελτίωση του οδοφωτισμού, η δημιουργία της δημοτικής συγκοινωνίας, η ξεχρέωση του 56% των χρεών του δήμου, αύξηση του προϋπολογισμού, αύξηση δημοτικών σταθμών, βελτίωση υποδομών στα σχολεία αλλά και στα ‘μεγάλα ζητήματα’ της πόλης όπως τα 40 στρέμματα γης μέσα στο πρώην αεροδρόμιο. Τα στρέμματα αυτά θα αξιοποιηθούν ως χώροι πολιτισμού, ευεξίας και αθλητισμού. Αναφέρθηκε στη σύμβαση της Μαρίνας Αλίμου και στη σύμβαση με τον Σκλαβενίτη για το κτήμα Γερουλάνου, κατά την οποία τα 2/3 του χώρου θα περιέλθουν στην ιδιοκτησία του δήμου Αλίμου ώστε να δημιουργηθεί ένα πάρκο”.

 

Τα επερχόμενα σχέδια

Στη συνέχεια, μίλησε για τα επερχόμενα έργα που θα ξεκινήσουν να υλοποιούνται άμεσα όπως το νέο Δημαρχείο, η βελτίωση των σχολικών κτιρίων, τη δημιουργία δύο μεγάλων παιδικών σταθμών, τον ποδηλατοδρόμο από τη λεωφόρο Βουλιαγμένης έως την παραλία, τις ράμπες ΑμεΑ που θα δημιουργηθούν σε όλα τα πεζοδρόμια. Επίσης, τη πράσινη πολιτιστική διαδρομή από τον λόφο της Αγίας Άννης στον Άλιμο έως την Καλλιθέα αλλά και πολλά ακόμα έργα.

Όπως ανέφερε: “η εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας εξελίχθηκε σε πολιτική εκδήλωση, αλλά ήταν κάτι που το ήθελε ο συνδυασμός αλλά και οι πολίτες καθώς όσοι νοιάζονται και ενδιαφέρονται για τα κοινά θέλουν να μάθουν τα σχέδια της Δημοτικής Αρχής και τα έργα που θα υλοποιηθούν”.

Και κατέληξε λέγοντας: «Το όραμά μας δεν έχει όρια. Για να τα υλοποιήσουμε, όμως, όλα αυτά πρέπει οι Αλιμιώτες να μας δώσουν καθαρή εντολή στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές που θα γίνουν τον Οκτώβριο. Στην πορεία μας προς τις εκλογές είναι δύο οι εχθροί μας: Ο εφησυχασμός των πολιτών αλλά και η κακής ποιότητας αντιπολίτευση», κατέληξε ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου αλλά και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού «Αγαπώ τον Άλιμο».

 

Οι παρευρισκόμενοι

Συγκεκριμένα, παραβρέθηκαν οι: Νίκος Δένδιας, Σοφία Βούλτεψη, Παναγιώτης Θεοδωρικάκος, Κώστας Κυρανάκης,. Διονύσης Χατζηδάκης, Χάρης Θεοχάρης, Άννα Καραμανλή, Μπάμπης Παπαδημητρίου, Γιάννης Καλλιάνος, Βασίλςη Σπανάκης, Τόνια Αντωνίου, Τάσος Γαϊτάνης, Παύλος Χρηστίδης, Στέφανος ΞΕκαλάκης, Χρήστος Θεοδωρόπουλος, Δήμητρα Νάνου, Γωργία Αδαμοπούλου, Μαρία Βιδάλη, Νίκος Παππαζογλου, Γρηγόρης Λαμπράκης, Νίκος Ανδρουλακάκης, Ντόρα Πάλλη Πετραλιά, Στέφανος Τζουμάκας, Παναγιώτης Λασκαρίδης, Άρης Τσαμπίρας, Μάρκος Σεφερλής, Δημήτρης Καμπουράκης και Τένια Μακρή.

 

Κωνσταντίνος Φαλιέρος

Ο δημοτικός σύμβουλος του Αλίμου, Κωνσταντίνος Φαλιέρος, μιλώντας στο Brahaminews, τόνισε: “Ζητάμε ανανέωση της εμπιστοσύνης των δημοτών προκειμένου να ολοκληρώσουμε τα έργα που έχουμε ήδη δρομολογήσει, τα οποία είναι το κλειστό, ο ποδηλατόδρομος από το μετρό έως την παραλία, το δημαρχείο, η ολοκλήρωση της μαρίνας κλπ”.

 

kondylis-to-orama-mas-den-ehei-oria-o-syndyasmos-agapw-ton-alimo-ekopse-tin-vasilopita-toy-brahaminewsgr.jpg1_.jpg kondylis-to-orama-mas-den-ehei-oria-o-syndyasmos-agapw-ton-alimo-ekopse-tin-vasilopita-toy-brahaminewsgr.jpg2_.jpg kondylis-to-orama-mas-den-ehei-oria-o-syndyasmos-agapw-ton-alimo-ekopse-tin-vasilopita-toy-brahaminewsgr.jpg3_.jpg kondylis-to-orama-mas-den-ehei-oria-o-syndyasmos-agapw-ton-alimo-ekopse-tin-vasilopita-toy-brahaminewsgr.jpg4_.jpg kondylis-to-orama-mas-den-ehei-oria-o-syndyasmos-agapw-ton-alimo-ekopse-tin-vasilopita-toy-brahaminewsgr.jpg5_.jpg kondylis-to-orama-mas-den-ehei-oria-o-syndyasmos-agapw-ton-alimo-ekopse-tin-vasilopita-toy-brahaminewsgr.jpg6_.jpg kondylis-to-orama-mas-den-ehei-oria-o-syndyasmos-agapw-ton-alimo-ekopse-tin-vasilopita-toy-brahaminewsgr.jpg7_.jpg kondylis-to-orama-mas-den-ehei-oria-o-syndyasmos-agapw-ton-alimo-ekopse-tin-vasilopita-toy-brahaminewsgr.jpg8_.jpg kondylis-to-orama-mas-den-ehei-oria-o-syndyasmos-agapw-ton-alimo-ekopse-tin-vasilopita-toy-brahaminewsgr.jpg9_.jpg kondylis-to-orama-mas-den-ehei-oria-o-syndyasmos-agapw-ton-alimo-ekopse-tin-vasilopita-toy-brahaminewsgr.jpg11.jpg kondylis-to-orama-mas-den-ehei-oria-o-syndyasmos-agapw-ton-alimo-ekopse-tin-vasilopita-toy-brahaminewsgr.jpg12.jpg kondylis-to-orama-mas-den-ehei-oria-o-syndyasmos-agapw-ton-alimo-ekopse-tin-vasilopita-toy-brahaminewsgr.jpg13.jpg

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΛΙΜΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ