13 Ιουλίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » ΜΕΛΛΟΝ: Η διαμαρτυρία για τα φρεάτια και η παρουσία της δημάρχου. Η ολονύχτια επέμβαση της ΕΥΔΑΠ

ΜΕΛΛΟΝ: Η διαμαρτυρία για τα φρεάτια και η παρουσία της δημάρχου. Η ολονύχτια επέμβαση της ΕΥΔΑΠ

mellon-i-diamartyria-gia-ta-freatia-kai-i-paroysia-tis-dimarhoy-i-olonyhtia-epemvasi-tis-eydap-brahaminewsgr.png5_.png.png.png.png.jpg

ΜΕΛΛΟΝ: Η διαμαρτυρία για τα φρεάτια και η παρουσία της δημάρχου. Η ολονύχτια επέμβαση της ΕΥΔΑΠ. Όλο το σκηνικό.

 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ

ΜΕΛΛΟΝ: Η διαμαρτυρία για τα φρεάτια και η παρουσία της δημάρχου

 

Τη διαμαρτυρία της εκφράζει η παράταξη ΜΕΛΛΟΝ, μέσα από ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023 στα social mefia σχετικά με τα φρεάτια της Αγίου Δημητρίου και το πρόβλημα που έχει προκύψει με την υπερχείλισή τους. Μάλιστα, σ’ αυτή επισημαίνεται ότι στελέχη της παράταξης ήταν παρόντα καθ’ όλη της διάρκεια της ολονύχτιας επέμβασης της ΕΥΔΑΠ. Την ίδια ώρα με ανάρτησή της δήλωνε παρούσα στο σημείο όλη τη νύχτα και η δήμαρχος Μαρία Ανδρούτσου και οι δύο αντιδήμαρχοι Άγγελος Γαβαλάς και Σπήλιος Διαβολίτσης με τους συνεργάτες τους. Και το ίδιο έκανε και την Τρίτη αργά το βράδυ και τα ξημερώματα της Τετάρτης. Κάτι που γνωστοποιεί με αναρτήσεις της στα social media, επιβλέποντας με του συνεργάτες της τις εργασίες της ΕΔΥΑΠ.

 

Το χρονικό του ρεπορτάζ

 

Παραθέτουμε παρακάτω το χρονικό του ρεπορτάζ. Χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η παράταξη ΜΕΛΛΟΝ, κάνει λόγο για φρεάτια που ήταν βουλωμένα καθώς ήταν γεμάτα από χώμα.

mellon-i-diamartyria-gia-ta-freatia-kai-i-paroysia-tis-dimarhoy-i-olonyhtia-epemvasi-tis-eydap-brahaminewsgr.png mellon-i-diamartyria-gia-ta-freatia-kai-i-paroysia-tis-dimarhoy-i-olonyhtia-epemvasi-tis-eydap-brahaminewsgr.png6_.png.png.png.png.jpg mellon-i-diamartyria-gia-ta-freatia-kai-i-paroysia-tis-dimarhoy-i-olonyhtia-epemvasi-tis-eydap-brahaminewsgr.png7_.png.png.png.png.jpg mellon-i-diamartyria-gia-ta-freatia-kai-i-paroysia-tis-dimarhoy-i-olonyhtia-epemvasi-tis-eydap-brahaminewsgr.png8_.png.png.png.png.jpg mellon-i-diamartyria-gia-ta-freatia-kai-i-paroysia-tis-dimarhoy-i-olonyhtia-epemvasi-tis-eydap-brahaminewsgr.png9_.png.png.png.png.jpg

Η ανακοίνωση

Χαρακτηριστικά, στην ανακοίνωση της παράταξης ΜΕΛΛΟΝ, επισημαίνεται:

“Βρεθήκαμε χτες στην ολονύκτια επέμβαση της ΕΥΔΑΠ στα βουλωμένα φρεάτια αποχέτευσης στην Αγίου Δημητρίου.
Διαπιστώσαμε να είναι φρεάτια γεμάτα μπάζα προφανώς από την προχειρότητα εκτέλεσης του έργου στην Αγίου Δημητρίου.
Στην φωτογραφία φαίνεται ξεκάθαρα φρεάτιο αποχέτευσης πρόχειρα σκεπασμένο με ξύλινες τάβλες χωρίς στεγανότητα ,με αποτέλεσμα το χώμα που υπάρχει μόλις βρέξει να πέφτει μέσα στο φρεάτιο της αποχέτευσης.
Αδυναμία επίβλεψης;
Ανικανότητα οργάνωσης;
Μετρήσαμε από ένα φρεάτιο δέκα περίπου καρότσια μπάζα!!!
Τα συμπεράσματα είναι οφθαλμοφανή.
Φτάνει πια το παιχνίδι με το μπαλάκι των ευθυνών!
Θα αναλάβει κάποιος αρμόδιος την ευθύνη;”.

Οι αναρτήσεις της δημάρχου

Την ίδια ώρα και μέρα η Μαρία Ανδρούτσου, δήλωνε παρούσα επίσης στη διαδικασία των έργων, με παράλληλη ανάρτησή της στα social media.

Χαρακτηριστικά στις δύο αναρτήσεις της τη Δευτέρα το βράδυ, επισημαίνει: “Τώρα στην Αγίου Δημητρίου και στην Πόντου τα οχήματα οπτικής επιθεώρησης της ΕΥΔΑΠ, προκειμένου να διακριβωθεί η αιτία των συχνών εμφράξεων στο δίκτυο αποχέτευσης στο συγκεκριμένο σημείο που έχουν σαν αποτέλεσμα την υπερχείλιση του αγωγού.

Η Δημοτική Αστυνομία εδώ για να ρυθμίζει την κυκλοφορία”.
mellon-i-diamartyria-gia-ta-freatia-kai-i-paroysia-tis-dimarhoy-i-olonyhtia-epemvasi-tis-eydap-brahaminewsgr.png1_.png.png mellon-i-diamartyria-gia-ta-freatia-kai-i-paroysia-tis-dimarhoy-i-olonyhtia-epemvasi-tis-eydap-brahaminewsgr.png2_.png.png.png

 

Η δεύτερη ανάρτηση

Και στη δεύτερη ανάρτησή της πιο αργά τις πρώτες πρωϊνές ώρες (3 τα ξημερώματα Τρίτης 21 Φεβρουαρίου 2023, τονίζει:

“Είναι 3 μετά τα μεσάνυχτα και βρίσκομαι ακόμη στο δρόμο μαζί με τους αντιδημάρχους Αγγελος Γαβαλας και Spilios Diavolitsis, τους εργαζόμενους της ΕΥΔΑΠ και τους Δημοτικούς Αστυνομικούς.
Παρά την έντονη δυσαρέσκειά μας για την προβληματική κατάσταση στο δίκτυο αποχέτευσης, δεν μπορώ να μην πω τα καλύτερα για τους εργαζόμενους της ΕΥΔΑΠ, που εκτελούν ένα τόσο δύσκολο και απαιτητικό έργο‼️
Εν αναμονή των ευρημάτων και των προτεινόμενων παρεμβάσεων από την ΕΥΔΑΠ για την προστασία της δημόσιας υγείας που αποτελεί ύψιστη υποχρέωση μιας ευνομούμενης πολιτείας”.

 

Οι νέες αναρτήσεις

mellon-i-diamartyria-gia-ta-freatia-kai-i-paroysia-tis-dimarhoy-i-olonyhtia-epemvasi-tis-eydap-brahaminewsgr.png3_.png.png.png.png mellon-i-diamartyria-gia-ta-freatia-kai-i-paroysia-tis-dimarhoy-i-olonyhtia-epemvasi-tis-eydap-brahaminewsgr.png4_.png.png.png.png.png

Η Μαρία Ανδρούτσου με δύο νέες αναρτήσεις της την Τρίτη το βράδυ δήλωνε παρούσα στη συνέχιση των εργασιών, επισημαίνοντας τι και στις αναρτήσεις στα social media. Στην πρώτη ανάρτηση: “2η νύχτα “επιχείρηση αποχέτευση” στην Αγίου Δημητρίου με τα συνεργεία της ΕΥΔΑΠ να συνεχίζουν την επίπονη προσπάθεια και τη Δημοτική Αστυνομία να διευκολύνει εκτρέποντας την κυκλοφορία”.

Και ακολούθησε μία ακόμη: “3η νύχτα με τα συνεργεία της ΕΥΔΑΠ στην Αγίου Δημητρίου και στην Πόντου”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ