24 Ιουλίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Ο Στέλιος Βαμβακούσης αντί του Σούλη Σοφιανόπουλου. Αλλαγή σκυτάλης στην αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας

Ο Στέλιος Βαμβακούσης αντί του Σούλη Σοφιανόπουλου. Αλλαγή σκυτάλης στην αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας

o-stelios-vamvakoysis-anti-toy-soyli-sofianopoyloy-allagi-skytalis-stin-antidimjarhia-koinwnikis-merimnas-brahaminewsgr.jpg

Ο Στέλιος Βαμβακούσης αντί του Σούλη Σοφιανόπουλου. Αλλαγή σκυτάλης στην αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας. Ως άμισθος αντιδήμαρχος.

 

Ο Στέλιος Βαμβακούσης αντί του Σούλη Σοφιανόπουλου

 

Με αλλαγές στη διοίκηση, βρήκε η επόμενη μέρα τη διοίκηση του δήμου Αγίου Δημητρίου. Συγκεκριμένα, ο Στέλιος Βαμβακούσης, τοποθετήθηκε στη θέση του Σούλη Σοφιανόπουλου. Παραλαμβάνοντας τη σκυτάλη στην αντιδημαρχία της Κοινωνικής Μέριμνας, όπου αναλαμβάνει ως άμισθος αντιδήμαρχος.

Τις προαναφερθείσες εξελίξεις γωστοποίησαν οι υπεύθυνοι του δήμου, μέσω ανακοίνωσης την οποία ανήρτησε η δήμαρχος Μαρία Ανδρούτσου στο προφίλ της στα social media, όπου φιλοξενούνται και οι δηλώσεις τόσο του απελθόντος αντιδημάρχου.

 

Η ανακοίνωση

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση επισημαίνεται: “Αλλαγή σκυτάλης στην αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας, όπου αναλαμβάνει ως άμισθος αντιδήμαρχος ο Στέλιος Βαμβακούσης στη θέση του Σούλη Σοφιανόπουλου.
Ευχαριστώ το Soulis Sofianopoulos για την συμβολή του, ως άμισθος αντιδήμαρχος στο σπουδαίο κοινωνικό έργο που επιτελείται από το Δήμο μας. Θα συνεχίσει να προσφέρει στο Δήμο μας ως εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος, τόσο στο Δημοτικό Κοιμητήριο, όσο και στην τοπική αγορά.

o-stelios-vamvakoysis-anti-toy-soyli-sofianopoyloy-allagi-skytalis-stin-antidimjarhia-koinwnikis-merimnas-brahaminewsgr.jpg1_.jpg

Δήλωση του Αναστάσιου Σοφιανόπουλου

“Μετά από μία ευδόκιμη και παραγωγική θητεία, αποχωρώ από τη θέση του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας, έτοιμος να υπηρετήσω την παράταξη ΑλλάΖΟΥΜΕ την ΠΟΛΗ και το Δήμο Αγίου Δημητρίου, από όποια θέση μου ζητηθεί, αλλά και συνεχίζοντας ως εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα τοπικής οικονομίας και του Δημοτικού Κοιμητηρίου.
Ευχαριστώ τη Δήμαρχο Μαρία Ανδρούτσου για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου, τους συναδέλφους και συναδέλφισσες δημοτικούς/ές συμβούλους και τους υπηρεσιακούς παράγοντες για τη δημιουργική συνεργασία που είχαμε καθ’ όλο αυτό το χρονικό διάστημα.
Είμαι βέβαιος ότι το Τμήμα Υγείας και Πρόνοιας του Δήμου Αγίου Δημητρίου, όπως το έχει κάνει όλα τα προηγούμενα χρόνια, θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών και ιδιαίτερα των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων με ποικίλες υποστηρικτικές δράσεις.
Η παράταξή μας, αρραγής, ενωμένη, δυνατή και ανανεωμένη συνεχίζει ακούραστα την προσπάθειά της για την πρόοδο και ανάπτυξη της πόλης του Αγίου Δημητρίου.

 

Η απόφαση της δημάρχου

 

Με τη με την υπ’ αρ. 5205/2023 απόφαση της Δημάρχου Αγίου Δημητρίου, Μαρίας Ανδρούτσου, έγινε αποδεκτή η παραίτηση του Αναστάσιου Σοφιανόπουλου από τη θέση του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας, τροποποιήθηκε μερικώς η υπ’ αρ. 37824/2022 απόφασή περί ορισμού Αντιδημάρχων και μεταβίβασης αρμοδιοτήτων και ορίστηκε ως νέος Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας ο Στυλιανός Βαμβακούσης, χωρίς αντιμισθία, από 21-2-2023 μέχρι 31-12-2023 με τις παρακάτω αρμοδιότητες:
Οργάνωση, διοίκηση, παρακολούθηση, συντονισμός και έλεγχος όλων των λειτουργιών του Τμήματος Υγείας & Πρόνοιας. Τέλεση πολιτικών γάμων.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ