19 Απριλίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Το manifesto Μαμαλάκη και το ιδρυτικό συνέδριο στις 5 Μαρτίου. Τι αναφέρει ο αρχηγός της παράταξης ΜΕΛΛΟΝ

Το manifesto Μαμαλάκη και το ιδρυτικό συνέδριο στις 5 Μαρτίου. Τι αναφέρει ο αρχηγός της παράταξης ΜΕΛΛΟΝ

to-manifesto-mamalaki-kai-to-idrytiko-synedrio-stis-5-martioy-ti-anaferei-o-arhigos-tis-parataxis-mellon-brahaminewsgr.jpg

Το manifesto Μαμαλάκη και το ιδρυτικό συνέδριο στις 5 Μαρτίου. Τι αναφέρει ο αρχηγός της παράταξης ΜΕΛΛΟΝ. Το κάλεσμά του.

 

Το manifesto Μαμαλάκη και το ιδρυτικό συνέδριο στις 5 Μαρτίου

Ελεύθερη πρόσκληση σε όλους απευθύνει με ανακοίνωσή του στα social media ο Στέλιος Μαμαλάκης για να δώσουν το παρών την Κυριακή 5 Μαρτίου στις 11:00π.μ. στο δημοτικό θέατρο “Μελίνα Μερκούρη”. Να δώσουν το παρών στο ιδρυτικό συνέδριο της παράταξης ΜΕΛΛΟΝ της οποίας ηγείται και με την οποία, μαζί με τους συνεργάτες του, θα διεκδικήσει τη δημαρχεία στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

Επί της ουσίας πρόκειται για την χαρτογράφηση της παράταξης και της παρουσίασης του manifesto της. Η ανακοίνωση του Στέλιου Μαμαλάκη, έχεις ως εξής:

 

Η ανακοίνωση Μαμαλάκη

 

“Αγαπημένες συνδημότισσες και συνδημότες,
Η Κυριακή 5 Μαρτίου είναι μια ιδιαίτερα σημαντική ημέρα για την παράταξη μας, αλλά και για εμένα προσωπικά!
Μια μεγάλη προσπάθεια για να αλλάξουμε σελίδα στην πόλη μας ξεκινά με το ιδρυτικό μας συνέδριο, με τη δύναμη των ανθρώπων που απαρτίζουν την δημοτική παράταξη ΜΕΛΛΟΝ για τον Άγιο Δημήτριο.
Ήρθε η στιγμή να ανταμώσουμε όλοι μαζί ,να ενώσουμε δυνάμεις για το μέλλον της πόλης μας και των ανθρώπων της.
Κάποιοι από εσάς με γνωρίζετε ως άνθρωπο, κάποιοι ως καθηγητή που μου εμπιστευθήκατε τα παιδιά σας , άλλοι ως πολιτικό πρόσωπο που δραστηριοποιείται στα κοινά της πόλης εδώ και 13 χρόνια, ενώ με κάποιους από εσάς διατηρώ ισχυρούς οικογενειακούς και φιλικούς δεσμούς. Οι νέοι με γνωρίζουν όχι μόνο με την ιδιότητα του εκπαιδευτικού αλλά και του συμπαραστάτη και συνομιλητή στις αγωνίες τους.
Σας υπόσχομαι ότι η σχέση μας θα παραμείνει με την ίδια ειλικρίνεια ,καθαρότητα και εντιμότητα που την χαρακτηρίζει μέχρι σήμερα. Αυτή η σχέση είναι το θεμέλιο της υποψηφιότητας μου για Δήμαρχος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές για το δήμο μας και η εγγύηση ότι δεν μας ενδιαφέρει να διοικήσουμε για τα αξιώματα αλλά να δημιουργήσουμε την πόλη που μας αξίζει να ζούμε !
Αυτό φίλες και φίλοι που θα καταφέρουμε μαζί είναι να αλλάξει η πόλη μας!
Σας καλώ να συμμετέχετε στον αγώνα μας, μαζί να διαμορφώσουμε το πρόγραμμα μας και μαζί να παλέψουμε για τα αυτονόητα, να διώξουμε την μιζέρια που κυριαρχεί στις γειτονιές μας και να φέρουμε την άνοιξη στο δήμο μας.
Με εσάς συμμέτοχους θα αλλάξουμε σελίδα στην πόλη μας.
Σας περιμένω την Κυριακή 5 Μαρτίου στις 11:00π.μ. στο δημοτικό θέατρο ΄΄ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ΄΄ στο Δημαρχείο Αγίου Δημητρίου στο ιδρυτικό μας συνέδριο, που θα παρουσιάσουμε το ΟΡΑΜΑ μας και την πρώτη ομάδα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης μας.
Σας περιμένουμε με χαρά και πίστη στην καρδιά μας!”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ

to-manifesto-mamalaki-kai-to-idrytiko-synedrio-stis-5-martioy-ti-anaferei-o-arhigos-tis-parataxis-mellon-brahaminewsgr.jpg1_.jpg