25 Απριλίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Γλυφάδα: Την έδεσαν την έκλεψαν και την παράτησαν. Την απελευθέρωσαν τα παιδιά της

Γλυφάδα: Την έδεσαν την έκλεψαν και την παράτησαν. Την απελευθέρωσαν τα παιδιά της

glyfada-tin-edesan-tin-eklepsan-kai-tin-paratisan-tin-apeleytherwsan-ta-paidia-tis-brahaminewsgr.jpg

Γλυφάδα: Την έδεσαν την έκλεψαν και την παράτησαν. Την απελευθέρωσαν τα παιδιά της. Επιστρέφοντας στο σπίτι.

Γλυφάδα: Την έδεσαν την έκλεψαν και την παράτησαν

 

Τα είδε όλα 50χρονη γυναίκα στη Γλυφάδα. Την έκλεψαν, την έδεσαν και την παράτησαν δεμένη στο σπίτι. Μάλιστα, τη βρήκαν τα παιδιά της δεμένη με ταινία, όταν επέστρεψαν στο σπίτι τους.

Το χρονικό της κλοπής

Όλα συνέβησαν την Παρασκευή το μεσημέρι, λίγο πριν από τη μία. Η 50χρονη γυναίκα νωρίς το πρωί άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματός της, για να πετάξει τα σκουπίδια. Δυο άνδρες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και με μαχαίρια στα χέρια είχαν καταφέρει να μπουν στην πολυκατοικία της οδού Δαρδανελίων, στη Γλυφάδα.

Δεμένη και φιμωμένη εντόπισαν τη μητέρα τους, λίγο πριν από τη μια το μεσημέρι της Παρασκευής, τα δύο ανήλικα παιδιά της επιστρέφοντας από το σχολείο τους.

Οι ληστές τραυμάτισαν ελαφρά τη γυναίκα στα χέρια και την υποχρέωσαν να τους οδηγήσει στο υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος, όπου άνοιξαν όλες τις ντουλάπες και εντόπισαν ένα μικρό χρηματοκιβώτιο. Με την απειλή των μαχαιριών υποχρέωσαν το θύμα να τους το ανοίξει και άρπαξαν από το εσωτερικό του χρυσαφικά και 1000 € σε χαρτονομίσματα.

Οι δράστες έδεσαν με μονωτική ταινία τη γυναίκα στα χέρια και τα πόδια, ενώ την φίμωσαν για να μην μπορεί να καλέσει σε βοήθεια.

Όταν τα ανήλικα παιδιά της επέστρεψαν από το σχολείο, την εντόπισαν και την απελευθέρωσαν και τότε κάλεσε την αστυνομία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ