19 Μαΐου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Η αποκριάτικη εκδήλωση των ΚΑΠΗ του δήμου. Παρούσες οι πολιτικές παρατάξεις

Η αποκριάτικη εκδήλωση των ΚΑΠΗ του δήμου. Παρούσες οι πολιτικές παρατάξεις

i-apokriatiki-ekdilwsi-twn-kapi-toy-dimoy-paroyses-oi-politikes-parataxesi-brahaminewsgr.png15.png.png.png

Η αποκριάτικη εκδήλωση των ΚΑΠΗ του δήμου. Παρούσες οι πολιτικές παρατάξεις. Κέφι, χορός και τραγούδι.

 

Η αποκριάτικη εκδήλωση των ΚΑΠΗ του δήμου

 

Χορός, Ξεγνοιασιά, τραγούδι και χαρά ήταν τα κυρίαρχα συναισθήματα στην αποκριάτικη εκδήλωση – γιορτή των πέντε ΚΑΠΗ του δήμου.

Όλοι είχαν την ευκαιρία να περάσουν και να γιορτάσουν με τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας. Παρούσα η δήμαρχος Μαρία Ανδρούτσου, οι αντιδήμαρχοι Άγγελος Γαβαλάς, Ελένη Καντζέλη, Στέλιος Βαμβακούσης, Βασίλης Κουτσοβασίλης, ο πρώην αντιδήμαρχος, Σούλης Σοφιανόπουλος, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης του δήμου και αρχηγός της παράταξης Νέα Πνοή Προοπτική, Χρήστος Πρεκετές με τους συνεργάτες του. ο επικεφαλής της παράταξης Δύναμη Αλλαγής, Παναγιώτης Λασκαρίδης,ο  αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Γιώργος Κοκοτσάκης.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι: Παναγιώτης Γρίλλιας, Γιάννης Μαθάς (πρόεδρος του ΟΠΑΠ), Βάσω Αλεξίου, Θόδωρος Σταματάκης (αντιπρόεδρος ΟΠΑΠ), Ιωάννα Κωνσταντίνου. Επίσης ο πρόεδρος των εργαζομένων, Χρήστος Ευθυμίου, τα μέλη δ.σ. του ΟΠΑΠ, η Άντα Αλμπάνη Περήφανου, Ιωάννα Καρούτη, Ευάγγελος Τσιότρας και Κωνσταντίνος Τσίχλας.

Ο επικεφαλής της παράταξης Αγαπάμε την πόλη μας τον Άγιο Δημήτριο, Γιώργος Παπατριανταφύλλου κ.ά

Ο αρχηγός της παρi-apokriatiki-ekdilwsi-twn-kapi-toy-dimoy-paroyses-oi-politikes-parataxesi-brahaminewsgr.png10.png.jpg i-apokriatiki-ekdilwsi-twn-kapi-toy-dimoy-paroyses-oi-politikes-parataxesi-brahaminewsgr.png11.png.jpg i-apokriatiki-ekdilwsi-twn-kapi-toy-dimoy-paroyses-oi-politikes-parataxesi-brahaminewsgr.png12.png.jpg i-apokriatiki-ekdilwsi-twn-kapi-toy-dimoy-paroyses-oi-politikes-parataxesi-brahaminewsgr.png13.png.jpg i-apokriatiki-ekdilwsi-twn-kapi-toy-dimoy-paroyses-oi-politikes-parataxesi-brahaminewsgr.png14.png.jpg άταξης Αγαπάμε την πόλη μας τον Άγιο Δημήτριο, Γιώργος Παπατριανταφύλου, δημοτικοί σύμβουλοι και φίλοι των ηλικιωμένων.

i-apokriatiki-ekdilwsi-twn-kapi-toy-dimoy-paroyses-oi-politikes-parataxesi-brahaminewsgr.png1_.png.png i-apokriatiki-ekdilwsi-twn-kapi-toy-dimoy-paroyses-oi-politikes-parataxesi-brahaminewsgr.png2_.png.jpg i-apokriatiki-ekdilwsi-twn-kapi-toy-dimoy-paroyses-oi-politikes-parataxesi-brahaminewsgr.png3_.png.jpg i-apokriatiki-ekdilwsi-twn-kapi-toy-dimoy-paroyses-oi-politikes-parataxesi-brahaminewsgr.png4_.png.jpg i-apokriatiki-ekdilwsi-twn-kapi-toy-dimoy-paroyses-oi-politikes-parataxesi-brahaminewsgr.png5_.png.jpg i-apokriatiki-ekdilwsi-twn-kapi-toy-dimoy-paroyses-oi-politikes-parataxesi-brahaminewsgr.png6_.png.jpg i-apokriatiki-ekdilwsi-twn-kapi-toy-dimoy-paroyses-oi-politikes-parataxesi-brahaminewsgr.png7_.png.jpg i-apokriatiki-ekdilwsi-twn-kapi-toy-dimoy-paroyses-oi-politikes-parataxesi-brahaminewsgr.png8_.png.jpg i-apokriatiki-ekdilwsi-twn-kapi-toy-dimoy-paroyses-oi-politikes-parataxesi-brahaminewsgr.png9_.png.jpg i-apokriatiki-ekdilwsi-twn-kapi-toy-dimoy-paroyses-oi-politikes-parataxesi-brahaminewsgr.png10.png.jpg

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ