19 Μαΐου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Στο Ελληνικό το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Ελλάδας. Γιατί θα ξεχωρίζει

Στο Ελληνικό το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Ελλάδας. Γιατί θα ξεχωρίζει

sto-elliniko-to-megalytero-emporiko-kentro-tis-elladas-giati-tha-xehwrizei-brahaminewsgr.jpg

Στο Ελληνικό το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Ελλάδας. Γιατί θα ξεχωρίζει. Πως θα κατασκευαστεί.

 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ

Στο Ελληνικό το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Ελλάδας

Στο Ελληνικό θα κατασκευαστεί το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο πουυπάρχει στην Ελλάδα. Σύμφωνα μάλιστα με τα δεδομένα, αναμένεται να είναι κατά 20% μεγαλύτερο από το εμπορικό κέντρο της Αθήνας δηλαδή το The Mall Athens της Lamda στο Μαρούσι.

Θα έχει συνολική επιφάνεια 130.000 τ.μ. με περίπου 72.000 τ.μ. εκμισθώσιμων χώρων. Το εμπορικόκέντρο θα κατασκευαστεί στο βόρειο άκρο του Μητροπολιτικού Πάρκου σε άμεση γειτνίαση με τον οδικό άξονα αλλά πρόσβαση και σε μετρό.

Το Vouliagmenis Mall θα είναι πρωτότυπο σχεδιαστικά και αναμένονται νέες εμπειρίες. Παράλληλα, θα αποτελέσει έναν ολοκληρωμένο πόλο κοινωνικοποίησης και όχι απλά έναν προορισμό για αγορές.

Στόχος των κατασκευαστών είναι το Vouliagmenis Mall να λειτουργήσει μέσα στο 2026, μαζίμε την υπόλοιπη ομάδα έργων της πρώτης φάσης.

sto-elliniko-to-megalytero-emporiko-kentro-tis-elladas-giati-tha-xehwrizei-brahaminewsgr.jpg1_.jpg

Τμήμα του Commercial Hub

To Vouliagmenis Mall αποτελεί μέλος του Commercial Hub που θα ανεγερθεί επίτης λεωφόρου Βουλιαγμένης σε έκταση 185.000 τ.μ. Εκεί θα κατασκευαστούν επίσης, μεταξύ των άλλων, το retail park από τον Όμιλο Φουρλή, ο νέος πύργος μικτής χρήσης (γραφεία και ξενοδοχείο), της Brook Lane, καθώς επίσης και τα νέα κτήρια γραφείων της Τράπεζας Πειραιώς.

 

Οι διαγωνισμοί

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετοί είναι οι διαγωνισμοί που τρέχουν στην παρούσα φάση για κτηριακά και άλλα έργα στο μεγάλο project του Ελληνικού. Φυσικά, ένα από αυτά είναι και του Vouliagmenis Mall. Πρόκειται για το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο το οποίο θα κατασκευαστεί στην Ελλάδα, ενώ στο σχεδιασμό περιλαμβάνονται και χώροι και για άλλες χρήσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, προσφορές έχουν υποβάλει οι εταιρίες: Αβαξ – Rizzani, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ – ACC και Ακτωρ – Besix. Αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον οι εξελίξεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ