19 Μαΐου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Αρβανιτάκης: “Ο Μαμαλάκης διχάζει και οξύνει το κλίμα με το “γάμο” Βαζαίου”. Κάνει λόγο για πολιτικό διεμβολισμό των παρατάξεων

Αρβανιτάκης: “Ο Μαμαλάκης διχάζει και οξύνει το κλίμα με το “γάμο” Βαζαίου”. Κάνει λόγο για πολιτικό διεμβολισμό των παρατάξεων

arvanitakis-o-mamalakis-dihazei-kai-oxynei-to-klima-me-to-gamo-vazaioy-kanei-logo-gia-politiko-diemvolismo-twn-parataxewn-brahaminewsgr.jpg

Αρβανιτάκης: “Ο Μαμαλάκης διχάζει και οξύνει το κλίμα με το “γάμο” Βαζαίου”. Κάνει λόγο για πολιτικό διεμβολισμό των παρατάξεων. Όλη η ανακοίνωση του αρχηγού της Πρωτοβουλίας.

 

Αρβανιτάκης: “Ο Μαμαλάκης διχάζει και οξύνει το κλίμα με το “γάμο” Βαζαίου”

 

Άμεση ήταν η αντίδραση του Αλέξανδρου Αρβανιτάκη, με τη γνωστοποίηση της επισημοποίησης ένταξης της Βασιλικής Βαζαίου στο δυναμικό της παράταξης ΜΕΛΛΟΝ, από το Στέλιο Μαμαλάκη.

Ο αρχηγός της παράταξης “Πρωτοβουλία” στην οποία ανήκε μέχρι πρότινος η κα Βαζαίου, αφήνει ανοικτές αιχμές, τόσο κατά ίδιας αλλά και κατά του Στέλιου Μαμαλάκη, για τον τρόπο, όπως υποστηρίζουν, που διαχειρίστηκαν το θέμα, κάνοντας λόγο για πολιτικό διεμβολισμό.

Ο κ. Αρβανιτάκης στην ανακοίνωσή του κάνει λόγο για “νέα ήθη που έρχονται από το ΜΕΛΛΟΝ”, καθώς όπως επισημαίνει: “η απόφαση της κας Βαζαίου να προσχωρήσει στην παράταξη του κ. Μαμαλάκη χωρίς πρώτα έστω να έχει ανεξαρτητοποιηθεί από τη δημοτική παράταξη που την ανέδειξε σε δημοτική σύμβουλο (σ.σ. Πρωτοβουλία)”.

 

Ανακοίνωση – τοποθέτηση Αρβανιτάκη

 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση – τοποθέτηση του Αλέξανδρου Αρβανιτάκη, έχει ως εξής:

«Νέα ήθη» που έρχονται από το «Μέλλον»

Μια νέα πραγματικότητα στα πολιτικά «ήθη» της πόλης μας εγκαινιάζει η απόφαση της κας Βαζαίου να προσχωρήσει στην παράταξη του κ. Μαμαλάκη χωρίς πρώτα έστω να έχει ανεξαρτητοποιηθεί από τη δημοτική παράταξη που την ανέδειξε σε δημοτική σύμβουλο.
Η επιλογή της κας Βαζαίου να θέσει υποψηφιότητα με άλλο ψηφοδέλτιο είναι προφανώς καθ’ όλα θεμιτή. Το να μην πράξει το στοιχειώδες έστω της ανεξαρτητοποίησης της είναι που προκαλεί.
Κατά τα λοιπά, δύο παρατηρήσεις για την προσπάθεια του κ. Μαμαλάκη. Είναι θετικό για τα δημοτικά πράγματα του Αγίου Δημητρίου να εμφανίζονται νέες προσπάθειες που επιδιώκουν να συμβάλλουν στην αλλαγή σελίδας που έχει ανάγκη η πόλη μας μετά από 13 χρόνια Ανδρούτσου. Πρώτον, καλό είναι προσπάθειες που ευαγγελίζονται ότι αποτελούν το «μέλλον» της πόλης να μην περιορίζονται στην ανακύκλωση προσώπων που απασχολούνται ήδη 10-20 χρόνια με τα δημοτικά πράγματα. Δεύτερον, όταν διατείνεται κάποιος ότι κομίζει «νέο ήθος» δεν μπορεί να εξαντλεί τις προσπάθειές του στον διεμβολισμό άλλων παρατάξεων με την απόσπαση στελεχών, συνταγή που διχάζει και οξύνει το πολιτικό κλίμα στην πόλη με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη δυνατότητα συγκρότησης ενός ισχυρού μετώπου απέναντι στο καθεστώς Ανδρούτσου.

Για την Πρωτοβουλία Αγίου Δημητρίου

Αλέξανδρος Αρβανιτάκης”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΔΕΣ ΕΔΩ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ