19 Μαΐου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Η Χριστίνα Μαργαρίτη ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της με το ΜΕΛΛΟΝ. Με ανάρτηση στο προφίλ της στο Facebook

Η Χριστίνα Μαργαρίτη ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της με το ΜΕΛΛΟΝ. Με ανάρτηση στο προφίλ της στο Facebook

i-hristina-margariti-anakopinwse-tin-ypopsifiotita-tis-me-to-mellon-me-anartisi-tis-sto-profil-tis-sto-Facebook-brahaminewsgr.png1_.png.png

Η Χριστίνα Μαργαρίτη ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της με το ΜΕΛΛΟΝ. Με ανάρτηση στο προφίλ της στο Facebook. Οι θέσεις της.

 

Η Χριστίνα Μαργαρίτη ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της με το ΜΕΛΛΟΝ

 

Την ένταξή της στο ΜΕΛΛΟΝ και παράλληλα την υποψηφιότητά της ως δημοτικής συμβούλου με την παράταξη, γνωστοποίησε η Χριστίνα Μαργαρίτη.

i-hristina-margariti-anakopinwse-tin-ypopsifiotita-tis-me-to-mellon-me-anartisi-tis-sto-profil-tis-sto-Facebook-brahaminewsgr.png

Η ανακοίνωση της Χριστίνας Μαργαρίτη

Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Μαργαρίτη, αναφέρει:

“Τόσα χρόνια μέσα από την ομάδα Φιλοι Δήμου Αγίου Δημητρίου ανταλλάσσουμε τους προβληματισμούς μας και τις ιδέες μας για εναν Δήμο λειτουργικό, ανθρώπινο, κοντά στον δημότη.Τοσα χρόνια διαβάζω και συμμερίζομαι σε πολλά σημεία τις απόψεις σας, λαμβάνοντας τις υπόψη.Εχω μάθει τόσα από εσάς!
Την Κυριακη 5 Μαρτίου απο τις 11 το πρωι, είναι μιας πρώτης ταξεως ευκαιρία να ανταμωσουμε ξανά και οσοι δεν εχουμε γνωριστεί, αυτό να γίνει σε μια εκπληκτική εκδήλωση!!
θα ειμαι και γω, ως υποψήφια δημοτική συμβουλος στο ιδρυτικό συνέδριο του Στέλιος Μαμαλάκης και της παραταξης ΜΕΛΛΟΝ!Θα ενημερωθείτε για τους βασικούς άξονες για ένα βιώσιμο και επιτυχημένο Δήμο, διότι ως οργανωμένη παράταξη μπορούμε!
Σας εγγυώμαι ότι πραγματικά αξίζει να είστε μέρος αυτής της μεγάλης δημοτικης γιορτής στη πόλη μας!”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ