28 Μαρτίου 2023

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Σιδέρωμα και πλύσιμο μπουγάδας. Και με ΔΩΡΕΑΝ delivery στα ρούχα σας!

Σιδέρωμα και πλύσιμο μπουγάδας. Και με ΔΩΡΕΑΝ delivery στα ρούχα σας!

siderwma-kai-plysimo-mpoygadas-kai-me-dwrean-delivery-sta-royha-sas-brahaminewsgr.jpg

Σιδέρωμα και πλύσιμο μπουγάδας. Και με ΔΩΡΕΑΝ delivery στα ρούχα σας! Και απαλλάσσεστε από το άγχος του σιδερώματος. 

 

Σιδέρωμα και πλύσιμο μπουγάδας

 

Για ηλεκτρονικά καταστήματα που μπορεί κάποιος ν’ αγοράσει προϊόντα τα οποία θα έρθουν στην πόρτα του χωρίς να κουνήσει το δαχτυλάκι του, έχουμε ακούσει. Παράλληλα και για delivery σε διάφορα είδη και ειδικά στο φαγητό, επίσης όλοι γνωρίζουμε ότι συμβαίνει.

Πως θα σας φαινόταν όμως, να ακούσετε να σας μιλάει κάποιος και για delivery σιδερωμένων, πλυμένων ρούχων; Των δικών σας ρούχων δηλαδή, τα οποία παραλαμβάνουν οι άνθρωποι της εταιρίας Sideromabougadas από το χώρο σας, τοποθετώντας τα σε ειδικούς σάκους. Αφού πρώτα τα ζυγίσουν μπροστά σας, καθώς η χρέωση είναι με το κιλό. Και σε λίγες ώρες να σας τα επιστρέψουν έτοιμα, σιδερωμένα και ειδικά πακεταρισμένα;

Αυτή αποτελεί μία από τις παροχές υπηρεσίας του εν λόγω καταστήματος, καθώς δεν μένει μόνο στο σιδέρωμα. Επίσης, πλένει, αν επιθυμείτε να σας πλύνει, τη μπουγάδα και άλλα ρούχα της καρνταρόμπας σας. Και όχι μόνο. Η δραστηριότητα της επιχείρησης επεκτείνεται και σε παροχή υπηρεσίας και προς τους επαγγελματίες. Σε σκάφη, σε airbnb, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ξενοδοχεία, εστιατόρια κλπ.

siderwma-kai-plysimo-mpoygadas-kai-me-dwrean-delivery-sta-royha-sas-brahaminewsgr.jpg1_.jpg

Η καινοτόμα ιδέα μας

Το Brahaminews.gr μίλησε με την υπεύθυνη του καταστήματος, Ζλάτκα Τούμπεβα, η οποία με χαρά μας μίλησε για την καινοτόμα ιδέα της ίδρυσης της επιχείρησης.

“Ασχολούμαι χρόνια με το χώρο του ρούχου. Από το ράψιμο μέχρι τη συντήρηση και το πλύσιμο. Γι αυτό και η επιθυμία μου ήταν να δημιουργηθεί μία εταιρία η οποία να τα περιλαμβάνει όλα μέσα. Από την επιδόρθωση των ενδυμάτων, μέχρι το πλύσιμο, το σιδέρωμα κλπ. Κάτι σαν πολυκατάστημα παροχής υπηρεσίας σε πολλαπλά επίπεδα.

Στη σύγχρονή εποχή που ζούμε, ο ελεύθερος χρόνος που διαθέτει ο καθένας από εμάς είναι πολύ λίγος. Εκεί ερχόμαστε εμείς για να ανακουφίσουμε τον κόσμο. Να του δώσουμε τη δυνατότητα ν’ απολαύσει την ξεκούρασή του και να αναλάβουμε εμείς τη …δύσκολη δουλειά. Να πλύνουμε, να σιδερώσουμε, να επιδιορθώσουμε τα ρούχα του. Στο κατάστημά μας ο καθένας θα βρει λύση και σε όλους αυτούς τους τομείς”.

siderwma-kai-plysimo-mpoygadas-kai-me-dwrean-delivery-sta-royha-sas-brahaminewsgr.jpg2_.jpg

Η υπηρεσία delivery

Η Ζλάτκα Τούμπεβα αναφέρθηκε και στην υπηρεσία του καταστήματος που είναι το delivery των ρούχων. Συγκεκριμένα, ανέφερε: “Το delivery της μπουγάδας ήρθε για να μείνει. Ήταν μια δική μας έμπνευση. Όλα στη ζωή μας γίνονται αυτοματοποιημένα. Γιατί όχι και η διανομή των ρούχων. Δίνουμε τη δυνατότητα στους πελάτες μας, με ένα τηλεφώνημα να μας καλέσουν και να πάμε στο χώρο τους να παραλάβουμε την μπουγάδα τους και να τη σιδερώσουμε στο κατάστημά μας. Μετά από λίγες ώρες επιστρέφουμε τα ρούχα σιδερωμένα με τα ειδικά ατμοσίδερά μας που παρέχουν υγιεινή προστασία, καθώς αναπτύσσουν υψηλή θερμοκρασία που αγγίζει τους 220 βαθμούς Κελσίου.

Και δεν είναι μόνο το σιδέρωμα της μπουγάδας. Πλένουμε και τη μπουγάδα των πελατών μας, αν το επιθυμούν. Όλα αυτά έχουν χρέωση με το κιλό. Ζυγίζουμε τα ρούχα στο χώρο τους με ειδικές ζυγαριές. Οι ειδικοί σάκοι που έχουμε μαζί μας και τα βάζουμε μέσα, σφραγίζονται κι έρχονται στο κατάστημά μας που βρίσκεται στον Άγιο Δημήτριο, στην οδό Παπάγου 158. Αφού γίνει η διαλογή, τα ρούχα του κάθε πελάτη σιδερώνονται ξεχωριστά, πακετάρονται σε ζελατίνες για να προστατεύοντα από μικρόβια και σκόνες, σφραγίζονται, μπαίνουν σε ειδικά κουτιά και έρχονται στο χώρο σας”.siderwma-kai-plysimo-mpoygadas-kai-me-dwrean-delivery-sta-royha-sas-brahaminewsgr.jpg3_.jpg siderwma-kai-plysimo-mpoygadas-kai-me-dwrean-delivery-sta-royha-sas-brahaminewsgr.jpg4_.jpg

Ειδικές τιμές για επαγγελματίες

Την ίδια ώρα η κα Τούμπεβα αναφέρθηκε και στις συνεργασίες με επαγγελματίες, αναφέροντας: “Εκτός από τους ιδιώτες, έχουμε συνεργασία και με εταιρίες, των οποίων επιμελούμαστε και φροντίζουμε τα ρούχα. Συνεργαζόμαστε με Airbnb, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ξενοδοχεία. Φροντίζουμε τα ρούχα ιδιοκτητών σκαφών, εστιατορίων κλπ. Επειδή στις περιπτώσεις αυτές οι ποσότητες είναι μεγάλες, ισχύουν διαφορετικές τιμές για τους επαγγελματίες. Σας περιμένουμε να μας γνωρίσετε και να σας γνωρίσουμε, εμάς και τις υπηρεσίες μας. Καλέστε μας στα τηλέφωνά μας: 2121063851 και 6909150000 για να σας δώσουμε όποια πληροφορία επιθυμείτε. Επίσης, μπορείτε να επισκεφτείτε και το σάιτ μας: https://sideromabougadas.gr/ για όποια λεπτομέρεια χρειάζεστε…”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΑΣ, ΔΕΣ ΕΔΩ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ”