24 Ιουλίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Εντυπωσίασε το αποκριάτικο γλέντι του συλλόγου Ηλείων. Χορός, τραγούδι, κέφι και παραδοσιακά καλούδια

Εντυπωσίασε το αποκριάτικο γλέντι του συλλόγου Ηλείων. Χορός, τραγούδι, κέφι και παραδοσιακά καλούδια

entypwsiase-to-apokriatiko-glenti-toy-syllogoy-ileiwn-horos-glenti-kefi-kai-paradosiaka-kaloydia-brahaminewsgr.jpg7_.jpg

Εντυπωσίασε το αποκριάτικο γλέντι του συλλόγου Ηλείων. Χορός, τραγούδι, κέφι και παραδοσιακά καλούδια. Οι δραστηριότητες της διοίκησης.

 

Εντυπωσίασε το αποκριάτικο γλέντι του συλλόγου Ηλείων

 

Με απόλυτη επιτυχία αλλά και τη συμμετοχή αρκετών φίλων, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023, η αποκριάτικη γιορτή του συλλόγου Ηλείων Αγίου Δημητρίου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συλλόγου τα οποία στεγάζονται στο χώρο του παλαιού 3ου δημοτικού σχολείου.

Το κέφι δεν έλειψε, όπως επίσης ο χορός, ενώ το γλέντι φούντωσε για τα καλά καθώς κύλησε ή ώρα κι όλα αυτά κάτω από τους ήχους της παραδοσιακής μουσικής. Φυσικά, κανείς από τους παρευρισκόμενους δεν έφυγε …παραπονεμένος. Όλοι είχαν τη χαρά και την ευκαιρία να γευτούν καλούδια από την ευρύτερη περιοχή του νομού Ηλείας, εντελώς δωρεάν και προσφορά μελών του συλλόγου.

Η όμορφη γιορταστική μέρα έκλεισε με την ευχή όλων το νέο διοικητικό συμβούλιο να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό και να συνεχίσει να εκπλήσσει ευχάριστα όλους με τις δημιουργικές και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες και πρωτοβουλίες του.

Η τοποθέτηση του συλλόγου

Από το σύλλογο εκδόθηκε ανακοίνωση στην οποία επισημαίνονται:

“Ο Σύλλογος Ηλείων Αγίου Δημητρίου μας αιφνιδίασε ευχάριστα Ξανά! Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα 4-5 ημερών, οργάνωσε με απόλυτη επιτυχία αποκριάτικη γιορτή στο προαύλιο του παλαιού 3ου δημοτικού σχολείου, όπου βρίσκονται και τα γραφεία του συλλόγου.

Μία γιορτή που σίγουρα έδωσε την ευκαιρία να θυμηθούν οι παλαιότεροι και να γνωρίσουν οι νεότεροι το θρυλικό 3ο δημοτικό σχολείο με το μεγάλο του προαύλιο που γέμισε από ανθρώπους κάθε ηλικίας που έφαγαν, ήπιαν εδέσματα από το νομό Ηλείας, χορεύοντας με τη συνοδεία ανάλογης εορταστικής μουσικής και όλα εντελώς δωρεάν.

Ένα μεγάλο μπράβο για το σύλλογο Ηλείων Αγίου Δημητρίου που μετά από την όμορφη γιορτή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, μας δίνει σαφέστατα μηνύματα αισιοδοξίας και ζωντάνιας.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου ευχόμαστε και ελπίζουμε να συνεχίσει σε αυτό τον ρυθμό που τόσο πολύ μας έλειψε. Είμαστε σίγουροι γι αυτό”.

 

Η τοποθέτηση της προέδρου Αλέκας Γιαννοπούλου

Η πρόεδρος του συλλόγου, Αλέκα Γιαννοπούλου, μέσω της τοποθέτησής της, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους στη γιορτή και είχε ένα καλό λόγο να πει για τον καθένα ξεχωριστά, αφήνοντας ανοικτό το ραντεβού για μία επόμενη εκδήλωση του συλλόγου.

Χαρακτηριστικά, η Αλέκα Γιαννοπούλου, ανέφερε:

“Ως πρόεδρος του συλλόγου Ηλείων Αγίου Δημητρίου για την αποκριάτικη γιορτή μας θέλω να ευχαριστήσω θερμά για την παρουσία τους.
Την Δήμαρχο Κα. Μαρία Ανδρούτσου την αντιδήμαρχο και πρόεδρο του συλλόγου Κραψιτών Κα. Ελένη Καντζέλη, τους δημοτικούς συμβούλους Β.Βαζαιου, Γ. Κοκοτσακης, Γ. Ταμπακοπουλο και πρώην αντιδήμαρχο, Μ. Αχουλια.
Τον υποψήφιο δήμαρχο της παράταξης ΜΕΛΛΟΝ γενικό γραμματέα της Παγκρήτιου ενώσεως και πρόεδρο συλλόγου Κρητών Κο. Σ. Μαμαλάκη για την ευγενική προσφορά του με κρητικά προϊόντα που μας προσέφερε.
Τον υποψήφιο δήμαρχο της παράταξης (ΑΓΑΠΆΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ) Κο. Γ.Παπατριανταφυλλου και τον Κο. Κ. Μπεκρή μέλους του συλλόγου μας για τις προσφορές τους στο κέρασμα.
Επίσης το οινοποιείο Α.Σκουτα Λαντζοι Ηλείας για την προσφορά του στα κρασιά και τσίπουρα τους συμπατριώτες και καταστηματάρχες της πόλης μας Κο.Σπανογιαννη (οπωροκηπευτικά), τον “φούρνο του χωριού μας” και το κρεοπωλείο Νασοπουλου
Τιμητική παρουσία για εμάς ο επί σειρά ετών πρώην πρόεδρος συλλόγου ΗΛΕΙΩΝ Κ. Ανδρέας Μπαγρης”.

entypwsiase-to-apokriatiko-glenti-toy-syllogoy-ileiwn-horos-glenti-kefi-kai-paradosiaka-kaloydia-brahaminewsgr.jpg8_.jpg entypwsiase-to-apokriatiko-glenti-toy-syllogoy-ileiwn-horos-glenti-kefi-kai-paradosiaka-kaloydia-brahaminewsgr.jpg9_.jpg entypwsiase-to-apokriatiko-glenti-toy-syllogoy-ileiwn-horos-glenti-kefi-kai-paradosiaka-kaloydia-brahaminewsgr.jpg10.jpg entypwsiase-to-apokriatiko-glenti-toy-syllogoy-ileiwn-horos-glenti-kefi-kai-paradosiaka-kaloydia-brahaminewsgr.jpg11jpg.jpg entypwsiase-to-apokriatiko-glenti-toy-syllogoy-ileiwn-horos-glenti-kefi-kai-paradosiaka-kaloydia-brahaminewsgr.jpg12jpg.jpg entypwsiase-to-apokriatiko-glenti-toy-syllogoy-ileiwn-horos-glenti-kefi-kai-paradosiaka-kaloydia-brahaminewsgr.jpg13jpg.jpg

entypwsiase-to-apokriatiko-glenti-toy-syllogoy-ileiwn-horos-glenti-kefi-kai-paradosiaka-kaloydia-brahaminewsgr.jpg entypwsiase-to-apokriatiko-glenti-toy-syllogoy-ileiwn-horos-glenti-kefi-kai-paradosiaka-kaloydia-brahaminewsgr.jpg1_.jpg entypwsiase-to-apokriatiko-glenti-toy-syllogoy-ileiwn-horos-glenti-kefi-kai-paradosiaka-kaloydia-brahaminewsgr.jpg3_.jpg entypwsiase-to-apokriatiko-glenti-toy-syllogoy-ileiwn-horos-glenti-kefi-kai-paradosiaka-kaloydia-brahaminewsgr.jpg4_.jpg entypwsiase-to-apokriatiko-glenti-toy-syllogoy-ileiwn-horos-glenti-kefi-kai-paradosiaka-kaloydia-brahaminewsgr.jpg5_.jpg entypwsiase-to-apokriatiko-glenti-toy-syllogoy-ileiwn-horos-glenti-kefi-kai-paradosiaka-kaloydia-brahaminewsgr.jpg6_.jpg entypwsiase-to-apokriatiko-glenti-toy-syllogoy-ileiwn-horos-glenti-kefi-kai-paradosiaka-kaloydia-brahaminewsgr.jpg7_.jpg

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ