28 Μαρτίου 2023

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Συνάντηση δημοτικής αρχής με συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων. Με τα νεοεκλεγέντα ΔΣ των δημοτικών σχολείων του δήμου

Συνάντηση δημοτικής αρχής με συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων. Με τα νεοεκλεγέντα ΔΣ των δημοτικών σχολείων του δήμου

synantisi-dimotikis-arhis-me-syllogoys-goewn-kai-kidemonwn-me-ta-neoeklegenta-ds-twn-dimotikwn-sholeiwn-toy-dimoy-brahaminewsgr.jpg

Συνάντηση δημοτικής αρχής με συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων. Με τα νεοεκλεγέντα ΔΣ των δημοτικών σχολείων του δήμου. Πραγματοποίηση ενημέρωσης.

 

Συνάντηση δημοτικής αρχής με συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων

 

Συνάντηση της δημοτικής αρχής με συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα νεοεκλεγέντα ΔΣ των δημοτικών σχολείων του δήμου, όπου και πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για το πλαίσιο λειτουργίας της Σχολικής Επιτροπής, την αρμοδιότητα του Δήμου στον τομέα της συντήρησης των υποδομών και τη διαδικασία που ακολουθείται για την επισήμανση των προβλημάτων, τόσο από τη διεύθυνση της σχολικής μονάδας, όσο και από το Σύλλογο Γονέων.

 

synantisi-dimotikis-arhis-me-syllogoys-goewn-kai-kidemonwn-me-ta-neoeklegenta-ds-twn-dimotikwn-sholeiwn-toy-dimoy-brahaminewsgr.jpg1_.jpg
synantisi-dimotikis-arhis-me-syllogoys-goewn-kai-kidemonwn-me-ta-neoeklegenta-ds-twn-dimotikwn-sholeiwn-toy-dimoy-brahaminewsgr.jpg2_.jpg

Η ανακοίνωση – τοποθέτηση της δημοτικής αρχής

Από τους αρμόδιους φορείς, σχετικά με το θέμα, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

“Με πρωτοβουλία της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση με τα νεοεκλεγμένα ΔΣ των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου μας.
Έγινε ενημέρωση για το πλαίσιο λειτουργίας της Σχολικής Επιτροπής, την αρμοδιότητα του Δήμου στον τομέα της συντήρησης των υποδομών και τη διαδικασία που ακολουθείται για την επισήμανση των προβλημάτων, τόσο από την Διεύθυνση της σχολικής μονάδας, όσο και από το Σύλλογο Γονέων.
Επίσης έγινε παρουσίαση των έργων που αφορούν στα σχολεία και έχουν ενταχθεί στο τρέχον Τεχνικό Πρόγραμμα.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην ανάθεση εκπόνησης προσεισμικού ελέγχου, στην μελέτη πυρασφάλειας-πυροπροστασίας, στην προσβασιμότητα ΑμεΑ, στους ασφαλείς σχολικούς δακτυλίους και στην σταδιακή ενεργειακή αναβάθμιση των σχολείων.
Οι Σύλλογοι Γονέων αναμφίβολα διαδραματίζουν σπουδαίο ρόλο στη στήριξη των δημόσιων σχολείων και στη βελτίωση των συνθηκών, των υποδομών και του εξοπλισμού, ώστε να αναβαθμίζεται η εκπαιδευτική διαδικασία”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ